Суп з зубатки - рецепт
Господині іноді боятися готувати страви з зубатки, тому що її м'якоть дуже водяниста і пухка. Незважаючи на ці мінуси м'ясо риби дуже жирне, м'яке і ніжне. Воно також є джерелом багатьох вітамінів, необхідних нашому організму. З неї можна готувати різноманітні страви, будь то смажена риба в клярі, котлети або відварна риба. Сьогодні на обід ми з вами приготуємо рибний суп з зубатки, її м'ясо ідеально підходить для цього.
Інгредієнти:
зубатка (філе) - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
картопля - 5 шт.;
зелень кропу - за бажанням;
сіль - за смаком;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і відварюємо до напівготовності у кип'яченій воді. Рибне філе зубатки гарненько промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обробити від кісток. Цибулю і перець чистимо і дрібно рубаємо. Спочатку в каструлю з картоплею кидаємо цибулю. Потім кладемо рибку, після чого супчик солимо за смаком і залишаємо на повільному вогні приблизно на 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, додаємо солодкий перець, зелень рослинна олія, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися протягом 5 хвилин. Розливаємо суп з зубатки по тарілках і подаємо до столу.
Інгредієнти:
зубатка - 1 шт.;
картопля - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
геркулес або пшоно - 1 ст. ложка;
сіль, перець, лавровий лист - за смаком.
Приготування
У підсолену киплячу воду кладемо шматочки м'яса зубатки і варимо приблизно 20 хвилин. Потім виймаємо її, прибираємо всі кістки. Бульйон проціджуємо і знову ставимо на вогонь і кладемо м'якоть риби. Картоплю і цибулю чистимо, дрібно ріжемо, моркву - натираємо на тертці. Додаємо овочі в бульйон і кладемо ложку геркулеса. Потім солимо суп, перчимо за смаком. Проварюємо юшку з зубатки ще 10 хвилин і розливаємо по тарілках.
Якщо ви любите різноманітні супи з дарів річки і моря, то пропонуємо вам приготувати юшку з морського окуня або сирний суп з морепродуктів .
Рецепт супу з зубатки
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і відварюємо до напівготовності у кип'яченій воді. Рибне філе зубатки гарненько промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обробити від кісток. Цибулю і перець чистимо і дрібно рубаємо. Спочатку в каструлю з картоплею кидаємо цибулю. Потім кладемо рибку, після чого супчик солимо за смаком і залишаємо на повільному вогні приблизно на 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, додаємо солодкий перець, зелень рослинна олія, накриваємо каструлю кришкою і даємо настоятися протягом 5 хвилин. Розливаємо суп з зубатки по тарілках і подаємо до столу.
Рецепт юшки з зубатки
Інгредієнти:
Приготування
У підсолену киплячу воду кладемо шматочки м'яса зубатки і варимо приблизно 20 хвилин. Потім виймаємо її, прибираємо всі кістки. Бульйон проціджуємо і знову ставимо на вогонь і кладемо м'якоть риби. Картоплю і цибулю чистимо, дрібно ріжемо, моркву - натираємо на тертці. Додаємо овочі в бульйон і кладемо ложку геркулеса. Потім солимо суп, перчимо за смаком. Проварюємо юшку з зубатки ще 10 хвилин і розливаємо по тарілках.
Якщо ви любите різноманітні супи з дарів річки і моря, то пропонуємо вам приготувати юшку з морського окуня або сирний суп з морепродуктів .
Рекомендуємо добрі рецепти
Зубатка в духовці
Якщо ви любите експериментувати з рибними стравами, рецепти зубатки, приготовленої в духовці, вам сподобаються. Страви, отримані у результаті, можна
Як приготувати зубатку?
Зубатка - дуже своєрідна риба в плані приготування, оскільки вимагає дбайливого й уважного ставлення. Хочете приготувати смачну страву? Тоді вам
Зубатка в клярі - рецепт
Зубатка - досить складна в приготуванні риба, а тому не кожна господиня візьметься за її приготування. Хочете ризикнути і зробити ніжне і соковите
Як приготувати стейк з зубатки?
Зубатки - рибка дуже примхлива, а тому не кожна господиня візьметься за її приготування. Якщо ви все ж вирішили спробувати таке ласощі, то пропонуємо
Страви з зубатки
Якщо ви твердо вирішили навчитися готувати зубатку, то ось вам ще кілька рецептів. Вони розкажуть про те, як зробити смачний і ситний пиріг, як
Зубатка в мультиварці
Зубатка в мультиварці - відмінне блюдо, а головне - дуже просте. Рецепти приготування ми розповімо вам в цій статті, щоб ви знали основи створення