Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - одне з найпростіших страв домашньої кухні, яке готується з замороженого рибного філе всього за 20 хвилин. В результаті страва виходить дуже смачним і поживним, переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
філе пангасіуса - 800 г;
куряче яйце - 1 шт.;
молоко - 05 склянки;
пшеничне борошно - 05 склянки;
спеції;
коріандр - за смаком.
Приготування
Філе пангасіуса заздалегідь розморожуємо і ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Далі переходимо до приготування кляра. Для цього наливаємо в миску молоко, додаємо сире яйце і злегка збиваємо все виделкою або вінчиком. Потім поступово додаємо в суміш просіяне борошно і продовжуємо збивати. Після цього кидаємо в кляр дрібно нарізаний кріп, сіль за смаком і мелений коріандр. Перемішуємо масу до відсутності грудочок і залишаємо на 15 хвилин постояти. Тепер занурюємо кожен рибний шматочок в приготоване тісто, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо філе пангасіуса з обох боків до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
майонез - 50 мл;
масло рослинне - 180 мл;
пшеничне борошно - 80 г;
філе пангасіуса - 600 г;
спеції;
сир твердих сортів - 100 г;
куряче яйце - 2 шт.
Приготування
Філе заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо при кімнатній температурі відтавати. Цим часом готуємо поки інші інгредієнти: яйця розбиваємо в мисочку, додаємо домашній майонез , поступово всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Сир натираємо на середній терочке, кидаємо в кляр і добре перемішуємо. На сковороді розігріваємо масло, потім філе в клярі і обсмажуємо рибу з кожної сторони по 5-7 хвилин на невеликому вогні. Щоб скоринка вийшла і апетитною хрусткою - не накриваємо сковороду кришкою. На гарнір підійдуть свіжі овочі і картопляне пюре.
Інгредієнти:
філе пангасіуса - 2 шт.;
куряче яйце - 3 шт.;
пшеничне борошно - 200 г;
лимонний сік - 2 ч. ложки;
майонез - 2 ст. ложки;
спеції.
Для соусу:
вершки - 100 мл;
свіжа зелень - за смаком;
масло вершкове - 20 р.
Приготування
Отже, філе заздалегідь розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Потім підсолюємо, перчимо їх за смаком і залишаємо маринуватися. А цим часом поки готуємо кляр: яйця збиваємо в окремій тарілці з майонезом, додаємо трохи лимонного соку і дрібку солі. На іншу плоску тарілку висипаємо просіяне борошно. Тепер давайте приготуємо відразу ж і соус: свіжу зелень обполіскуємо і дрібно рубаємо. Далі вливаємо вершки і кладемо попередньо розтоплене на пару вершкове масло. Все це добре перемішуємо, заправляємо спеціями або меленим перцем за смаком.
Нарізану рибну тушку вмочаємо спочатку в кляр, потім паніруємо в борошні і обережно викладаємо на добре розігріту сковороду. Коли філе пангасіуса просмажиться до золотистого кольору, акуратно виливаємо соус і зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо страву ще 3-5 хвилин, і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
філе пангасіуса - 2 шт.;
сир твердих сортів - 200 г;
цибуля-порей;
олія оливкова;
картопля на гарнір;
спеції.
Приготування
Деко змащуємо олією, викладаємо тушку, розрізану на невеликі шматочки, солимо і перчимо філе. Зверху присипаємо дрібно нашаткованою цибулею-пореєм і рясно посипаємо крупно натертим сиром. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, можете приготувати на гарнір картоплю-пюре і порізати для прикраси страви свіжі овочі.
Рецепт пангасіуса в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса заздалегідь розморожуємо і ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Далі переходимо до приготування кляра. Для цього наливаємо в миску молоко, додаємо сире яйце і злегка збиваємо все виделкою або вінчиком. Потім поступово додаємо в суміш просіяне борошно і продовжуємо збивати. Після цього кидаємо в кляр дрібно нарізаний кріп, сіль за смаком і мелений коріандр. Перемішуємо масу до відсутності грудочок і залишаємо на 15 хвилин постояти. Тепер занурюємо кожен рибний шматочок в приготоване тісто, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо філе пангасіуса з обох боків до золотистої скоринки.
Рецепт риби пангасіус в сирному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Філе заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо при кімнатній температурі відтавати. Цим часом готуємо поки інші інгредієнти: яйця розбиваємо в мисочку, додаємо домашній майонез , поступово всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Сир натираємо на середній терочке, кидаємо в кляр і добре перемішуємо. На сковороді розігріваємо масло, потім філе в клярі і обсмажуємо рибу з кожної сторони по 5-7 хвилин на невеликому вогні. Щоб скоринка вийшла і апетитною хрусткою - не накриваємо сковороду кришкою. На гарнір підійдуть свіжі овочі і картопляне пюре.
Як приготувати пангасіус в клярі з соусом?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, філе заздалегідь розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Потім підсолюємо, перчимо їх за смаком і залишаємо маринуватися. А цим часом поки готуємо кляр: яйця збиваємо в окремій тарілці з майонезом, додаємо трохи лимонного соку і дрібку солі. На іншу плоску тарілку висипаємо просіяне борошно. Тепер давайте приготуємо відразу ж і соус: свіжу зелень обполіскуємо і дрібно рубаємо. Далі вливаємо вершки і кладемо попередньо розтоплене на пару вершкове масло. Все це добре перемішуємо, заправляємо спеціями або меленим перцем за смаком.
Нарізану рибну тушку вмочаємо спочатку в кляр, потім паніруємо в борошні і обережно викладаємо на добре розігріту сковороду. Коли філе пангасіуса просмажиться до золотистого кольору, акуратно виливаємо соус і зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо страву ще 3-5 хвилин, і подаємо на стіл.
Пангасіус в клярі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Деко змащуємо олією, викладаємо тушку, розрізану на невеликі шматочки, солимо і перчимо філе. Зверху присипаємо дрібно нашаткованою цибулею-пореєм і рясно посипаємо крупно натертим сиром. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, можете приготувати на гарнір картоплю-пюре і порізати для прикраси страви свіжі овочі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ніжна і соковита риба в пивному клярі
Рибу можна готувати різними способами. Можна варити, запікати і смажити. Ось про смаженої риби в пивному клярі ми і поговоримо в нашій статті.
Горбуша в клярі
Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
Пангасіус в духовці
Пангасіус - недорога, але тим не менш смачна риба, яку можна готувати будь-якими способами. Ми докладніше зупинимося на приготуванні пангасіуса в
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить