Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пангасіус в клярі

Пангасіус в клярі

22-03-2015, 08:12
612
Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - одне з найпростіших страв домашньої кухні, яке готується з замороженого рибного філе всього за 20 хвилин. В результаті страва виходить дуже смачним і поживним, переконайтеся в цьому самі!

Рецепт пангасіуса в клярі


Інгредієнти:

  • філе пангасіуса - 800 г;

  • куряче яйце - 1 шт.;

  • молоко - 05 склянки;

  • пшеничне борошно - 05 склянки;

  • спеції;

  • коріандр - за смаком.


  • Приготування
    Філе пангасіуса заздалегідь розморожуємо і ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Далі переходимо до приготування кляра. Для цього наливаємо в миску молоко, додаємо сире яйце і злегка збиваємо все виделкою або вінчиком. Потім поступово додаємо в суміш просіяне борошно і продовжуємо збивати. Після цього кидаємо в кляр дрібно нарізаний кріп, сіль за смаком і мелений коріандр. Перемішуємо масу до відсутності грудочок і залишаємо на 15 хвилин постояти. Тепер занурюємо кожен рибний шматочок в приготоване тісто, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо філе пангасіуса з обох боків до золотистої скоринки.

    Рецепт риби пангасіус в сирному клярі


    Інгредієнти:

  • майонез - 50 мл;

  • масло рослинне - 180 мл;

  • пшеничне борошно - 80 г;

  • філе пангасіуса - 600 г;

  • спеції;

  • сир твердих сортів - 100 г;

  • куряче яйце - 2 шт.


  • Приготування
    Філе заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо при кімнатній температурі відтавати. Цим часом готуємо поки інші інгредієнти: яйця розбиваємо в мисочку, додаємо домашній майонез , поступово всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Сир натираємо на середній терочке, кидаємо в кляр і добре перемішуємо. На сковороді розігріваємо масло, потім філе в клярі і обсмажуємо рибу з кожної сторони по 5-7 хвилин на невеликому вогні. Щоб скоринка вийшла і апетитною хрусткою - не накриваємо сковороду кришкою. На гарнір підійдуть свіжі овочі і картопляне пюре.

    Як приготувати пангасіус в клярі з соусом?


    Інгредієнти:

  • філе пангасіуса - 2 шт.;

  • куряче яйце - 3 шт.;

  • пшеничне борошно - 200 г;

  • лимонний сік - 2 ч. ложки;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • вершки - 100 мл;

  • свіжа зелень - за смаком;

  • масло вершкове - 20 р.


  • Приготування
    Отже, філе заздалегідь розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Потім підсолюємо, перчимо їх за смаком і залишаємо маринуватися. А цим часом поки готуємо кляр: яйця збиваємо в окремій тарілці з майонезом, додаємо трохи лимонного соку і дрібку солі. На іншу плоску тарілку висипаємо просіяне борошно. Тепер давайте приготуємо відразу ж і соус: свіжу зелень обполіскуємо і дрібно рубаємо. Далі вливаємо вершки і кладемо попередньо розтоплене на пару вершкове масло. Все це добре перемішуємо, заправляємо спеціями або меленим перцем за смаком.
    Нарізану рибну тушку вмочаємо спочатку в кляр, потім паніруємо в борошні і обережно викладаємо на добре розігріту сковороду. Коли філе пангасіуса просмажиться до золотистого кольору, акуратно виливаємо соус і зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо страву ще 3-5 хвилин, і подаємо на стіл.

    Пангасіус в клярі в духовці


    Інгредієнти:

  • філе пангасіуса - 2 шт.;

  • сир твердих сортів - 200 г;

  • Пангасіус в клярі

  • цибуля-порей;

  • олія оливкова;

  • картопля на гарнір;

  • спеції.


  • Приготування
    Деко змащуємо олією, викладаємо тушку, розрізану на невеликі шматочки, солимо і перчимо філе. Зверху присипаємо дрібно нашаткованою цибулею-пореєм і рясно посипаємо крупно натертим сиром. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, можете приготувати на гарнір картоплю-пюре і порізати для прикраси страви свіжі овочі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ніжна і соковита риба в пивному клярі
    Ніжна і соковита риба в пивному клярі
    Рибу можна готувати різними способами. Можна варити, запікати і смажити. Ось про смаженої риби в пивному клярі ми і поговоримо в нашій статті.
    Горбуша в клярі
    Горбуша в клярі
    Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це
    Хек в клярі
    Хек в клярі
    Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
    Судак в клярі
    Судак в клярі
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для
    Пангасіус в духовці
    Пангасіус в духовці
    Пангасіус - недорога, але тим не менш смачна риба, яку можна готувати будь-якими способами. Ми докладніше зупинимося на приготуванні пангасіуса в
    Минтай в клярі
    Минтай в клярі
    Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить