Пангасіус в клярі

Рецепт пангасіуса в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса заздалегідь розморожуємо і ножем нарізаємо на невеликі шматочки. Далі переходимо до приготування кляра. Для цього наливаємо в миску молоко, додаємо сире яйце і злегка збиваємо все виделкою або вінчиком. Потім поступово додаємо в суміш просіяне борошно і продовжуємо збивати. Після цього кидаємо в кляр дрібно нарізаний кріп, сіль за смаком і мелений коріандр. Перемішуємо масу до відсутності грудочок і залишаємо на 15 хвилин постояти. Тепер занурюємо кожен рибний шматочок в приготоване тісто, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо філе пангасіуса з обох боків до золотистої скоринки.
Рецепт риби пангасіус в сирному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Філе заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо при кімнатній температурі відтавати. Цим часом готуємо поки інші інгредієнти: яйця розбиваємо в мисочку, додаємо домашній майонез , поступово всипаємо борошно і гарненько перемішуємо. Сир натираємо на середній терочке, кидаємо в кляр і добре перемішуємо. На сковороді розігріваємо масло, потім філе в клярі і обсмажуємо рибу з кожної сторони по 5-7 хвилин на невеликому вогні. Щоб скоринка вийшла і апетитною хрусткою - не накриваємо сковороду кришкою. На гарнір підійдуть свіжі овочі і картопляне пюре.
Як приготувати пангасіус в клярі з соусом?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, філе заздалегідь розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки. Потім підсолюємо, перчимо їх за смаком і залишаємо маринуватися. А цим часом поки готуємо кляр: яйця збиваємо в окремій тарілці з майонезом, додаємо трохи лимонного соку і дрібку солі. На іншу плоску тарілку висипаємо просіяне борошно. Тепер давайте приготуємо відразу ж і соус: свіжу зелень обполіскуємо і дрібно рубаємо. Далі вливаємо вершки і кладемо попередньо розтоплене на пару вершкове масло. Все це добре перемішуємо, заправляємо спеціями або меленим перцем за смаком.
Нарізану рибну тушку вмочаємо спочатку в кляр, потім паніруємо в борошні і обережно викладаємо на добре розігріту сковороду. Коли філе пангасіуса просмажиться до золотистого кольору, акуратно виливаємо соус і зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо страву ще 3-5 хвилин, і подаємо на стіл.
Пангасіус в клярі в духовці
Інгредієнти:

Приготування
Деко змащуємо олією, викладаємо тушку, розрізану на невеликі шматочки, солимо і перчимо філе. Зверху присипаємо дрібно нашаткованою цибулею-пореєм і рясно посипаємо крупно натертим сиром. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо приблизно 20 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, можете приготувати на гарнір картоплю-пюре і порізати для прикраси страви свіжі овочі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ніжна і соковита риба в пивному клярі
Рибу можна готувати різними способами. Можна варити, запікати і смажити. Ось про смаженої риби в пивному клярі ми і поговоримо в нашій статті.

Горбуша в клярі
Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це

Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і

Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для

Пангасіус в духовці
Пангасіус - недорога, але тим не менш смачна риба, яку можна готувати будь-якими способами. Ми докладніше зупинимося на приготуванні пангасіуса в

Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить