Ніжна і соковита риба в пивному клярі

Рецепт риби в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
На гарячій сковороді обсмажуємо скибочки бекону до хрускоту. Потім перекладаємо їх на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир, охолодити і дрібно кришимо. У невеликій мисочці змішуємо борошно, сіль і спеції. Потім додаємо пиво і яйця, замішуємо тісто. В окремій мисці змішуємо тертий пармезан, розкришений бекон і подрібнені крендель. Філе морського язика нарізаємо шматочками шириною близько 3 див.
На сковороді розігріваємо олію, кожен шматочок риби занурюємо спочатку в рибний кляр, а потім в суміш з сиру, бекону і кренделів. Обсмажуємо рибку з кожного боку до золотистого кольору. Готові шматочки викладаємо на паперові рушники, а потім подаємо з шматочками лимона, рисом і зеленню.
Пангасіус в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Збиваємо яйце з додаванням щіпки солі. Потім всипаємо борошно, перемішуємо, поки не підуть всі грудочки. Вливаємо пиво і замішуємо тісто. Воно повинно вийти досить густим, приблизно як на оладки. Опускаємо в отриманий кляр підготовлені шматочки риби і обсмажуємо їх на сковороді з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
Риба в пивному клярі по-ірландськи
Інгредієнти:
Приготування
Рибу нарізаємо порційними шматочками, солимо і перчимо. Борошно змішуємо з пивом. Кожен шматочок риби опускаємо спочатку в кляр, а потім обвалюємо в крохмалі. Обсмажуємо рибу у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Рецепт приготування риби в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відокремлюємо білки від жовтків і прибираємо їх у холодильник. У глибокій мисці змішати просіяне борошно, додаємо сіль і каррі, за бажанням можна ще додати сушену зелень і будь-які інші прянощі. Додаємо в отриману суміш жовтки, охолоджене пиво і вершкове масло, перемішуємо. Тепер окремо збиваємо охолоджені білки з додаванням щіпки солі в піну. Збиваємо білки з іншими інгредієнтами.
Мочаємо підготовлені шматочки риби в отриману суміш і обсмажуємо у великій кількості рослинної олії до хрусткої золотистої скоринки. Якщо після розморожування філе вийшло дуже вологим, його потрібно промокнути серветкою або ж присипати борошном, щоб пішла зайва рідина.
Риба в пивному клярі з кукурудзяним крохмалем
Інгредієнти:

Приготування
Починаємо з приготування кляра . Для цього змішуємо кукурудзяний крохмаль, борошно, сіль, чорний мелений перець і паприку. 34 з отриманої суміші відставляємо в сторону, а в решту вливаємо домашнє пиво , додаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Філе тріски нарізаємо порційними шматочками. Обвалюємо кожен з них в сухої суміші, а потім занурюємо в кляр. Обсмажуємо у великій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді

Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді

Пікша в клярі
Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою

Судак в клярі
Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. У рибі містяться речовини, необхідні для нормального функціонування серця, мозку і для

Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить

Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,