Пікша в клярі

Пікша в пивному клярі - рецепт
Пивний кляр - класика жанру для приготування риби у фритюрі. Спробуйте і ви цей простий і універсальний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з хорошою пучкою солі і перцю. У центрі борошняний гірки робимо "колодязь" і додаємо у нього яйце. Додаємо пиво і замішуємо густий кляр, який потім розводимо крижаною водою. Філе пікші перевіряємо на наявність кісток і, при необхідності, видаляємо їх. Занурюємо шматочки філе в підготовлений кляр і обсмажуємо на добре розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору. Готове рибне філе викладаємо на серветки, щоб дати стекти надлишків жиру.
Зазвичай, філе пікші в клярі - традиційний варіант англійської страви "fish and chips", тому, слідуючи традиціям, подавати рибу слід з картоплею фрі. Вигідно доповнить страву легкий овочевий салат і будь-який соус за смаком.
Пікша смажена в клярі
Хороший кляр і виходить на газованій воді. Єдина умова - вода повинна бути буквально крижаний, інакше в борошні дасть знати про себе глютен, який перетворить кляр їх хрусткого в пишний і м'який.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пікшу в клярі, рибу необхідно очистити від кісток і обсушити. Рослинне масло розігріваємо у фритюрі або

При бажанні, до риби можна подати соус тар-тар або будь-який інший соус-дип за смаком. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Зубатка в клярі - рецепт
Зубатка - досить складна в приготуванні риба, а тому не кожна господиня візьметься за її приготування. Хочете ризикнути і зробити ніжне і соковите

Пікша смажена
Смажена пікша - дуже смачна страва, і вельми корисне. А значить іноді можна його приготувати. Як? Про це ми розповімо у сьогоднішній статті, яка

Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з

Куряче філе в клярі - рецепт
Куряче філе в клярі, звичайно ж, пробували багато. Це чудове блюдо готується досить просто, а варіантів приготування кляра існує безліч. Ми в нашій

Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів

Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,