Крильця в клярі

Рецепт курячих крилець в клярі
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник близько 3-4 хвилин. Солимо овочі, додаємо розмарин і готуємо всі разом ще 30 секунд. Наливаємо в каструльку воду, додаємо лимонний сік і доводимо все до кипіння. Прибираємо сотейник з вогню, його вміст охолоджуємо, а потім пюрируем в блендері.
Отримане цибульне пюре змішуємо з крильцями і залишаємо маринуватися на 8-24 години. Мариновану курку промиваємо холодною водою, висушуємо.
У мисці з'єднуємо борошно, паприку, сіль, кайенский перець, порошок для випічки. Все перемішуємо вінчиком і заливаємо пахтою. Збиваємо густий кляр до однорідності і занурюємо в нього крильця. Обсмажуємо крильця в клярі у фритюрі, розігрітому до 180 градусів олії до рум'яного кольору.
Крильця в пивному клярі
Інгредієнти:
Для йогуртового маринаду:
Для пивного кляру:
Приготування
Перед тим, як приготувати крильця в клярі, зробимо маринад: у мисці змішуємо йогурт, сіль, чорний і кайенский перець. У

В окремій мисці змішуємо борошно, сушений часник і трохи чорного і кайенского перцю. Вливаємо пиво і ретельно перемішуємо тісто для курячих крилець , щоб не залишилося грудочок.
У сковороді нагріваємо олію. Куру дістаємо з маринаду і обтираем паперовими рушниками від надлишків йогурту. Занурюємо крильця в пивний кляр і даємо надлишків стекти. Обсмажуємо крильця до золотистого кольору і подаємо з соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої

Курячі крильця на сковороді
Курячі крильця - улюблені ласощі багатьох. І природно, що багато господині смажать їх у фритюрі у великій кількості масла, що є досить корисним. Але

Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних

Закуски до пива - рецепти
Якщо ви збираєтеся провести недільний вечір у компанії друзів за кухлем пива, тоді, природно, вам знадобляться закуски. Тому в нашій статті ми

Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми

Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно