Крильця в клярі
Курячі крильця неможливо зіпсувати, однак, деякі все ж умудряються. Саме для горе-кухарів і призначений наш наступний рецепт курячих крилець в клярі. По-перше, кляр захищає м'ясо від пересихання під час смаження, а по-друге, надає страві приємну текстуру. Курячі крильця з улюбленим соусом - ідеальна закуска до пива для великої компанії.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
розмарин - 4-5 гілочок;
вода - 4 1/2 ст.;
лимон;
курячі крильця - 16 шт.;
борошно - 3 ст.;
сіль - 3 ст. ложки;
паприка - 2 ст. ложки;
кайенский перець - 2 ч. ложки;
порошок для випічки - 2 ст. ложки;
пахта - 2 ст.;
рослинне масло.
Приготування
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник близько 3-4 хвилин. Солимо овочі, додаємо розмарин і готуємо всі разом ще 30 секунд. Наливаємо в каструльку воду, додаємо лимонний сік і доводимо все до кипіння. Прибираємо сотейник з вогню, його вміст охолоджуємо, а потім пюрируем в блендері.
Отримане цибульне пюре змішуємо з крильцями і залишаємо маринуватися на 8-24 години. Мариновану курку промиваємо холодною водою, висушуємо.
У мисці з'єднуємо борошно, паприку, сіль, кайенский перець, порошок для випічки. Все перемішуємо вінчиком і заливаємо пахтою. Збиваємо густий кляр до однорідності і занурюємо в нього крильця. Обсмажуємо крильця в клярі у фритюрі, розігрітому до 180 градусів олії до рум'яного кольору.
Інгредієнти:
Для йогуртового маринаду:
йогурт - 3 ст.;
сіль, перець - за смаком;
кайенский перець - 3 ч. ложки;
курячі крильця - 10 шт.
Для пивного кляру:
борошно - 1 1/2 ст.;
сушений часник - 3 ч. ложки;
кайенский перець - 1/2 ст. ложки;
пиво - 350 мл;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Перед тим, як приготувати крильця в клярі, зробимо маринад: у мисці змішуємо йогурт, сіль, чорний і кайенский перець. У отриманий маринад занурюємо попередньо вимиті і висушені курячі крильця. Залишаємо курку маринуватися 4 години.
В окремій мисці змішуємо борошно, сушений часник і трохи чорного і кайенского перцю. Вливаємо пиво і ретельно перемішуємо тісто для курячих крилець , щоб не залишилося грудочок.
У сковороді нагріваємо олію. Куру дістаємо з маринаду і обтираем паперовими рушниками від надлишків йогурту. Занурюємо крильця в пивний кляр і даємо надлишків стекти. Обсмажуємо крильця до золотистого кольору і подаємо з соусом.
Рецепт курячих крилець в клярі
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник близько 3-4 хвилин. Солимо овочі, додаємо розмарин і готуємо всі разом ще 30 секунд. Наливаємо в каструльку воду, додаємо лимонний сік і доводимо все до кипіння. Прибираємо сотейник з вогню, його вміст охолоджуємо, а потім пюрируем в блендері.
Отримане цибульне пюре змішуємо з крильцями і залишаємо маринуватися на 8-24 години. Мариновану курку промиваємо холодною водою, висушуємо.
У мисці з'єднуємо борошно, паприку, сіль, кайенский перець, порошок для випічки. Все перемішуємо вінчиком і заливаємо пахтою. Збиваємо густий кляр до однорідності і занурюємо в нього крильця. Обсмажуємо крильця в клярі у фритюрі, розігрітому до 180 градусів олії до рум'яного кольору.
Крильця в пивному клярі
Інгредієнти:
Для йогуртового маринаду:
Для пивного кляру:
Приготування
Перед тим, як приготувати крильця в клярі, зробимо маринад: у мисці змішуємо йогурт, сіль, чорний і кайенский перець. У отриманий маринад занурюємо попередньо вимиті і висушені курячі крильця. Залишаємо курку маринуватися 4 години.
В окремій мисці змішуємо борошно, сушений часник і трохи чорного і кайенского перцю. Вливаємо пиво і ретельно перемішуємо тісто для курячих крилець , щоб не залишилося грудочок.
У сковороді нагріваємо олію. Куру дістаємо з маринаду і обтираем паперовими рушниками від надлишків йогурту. Занурюємо крильця в пивний кляр і даємо надлишків стекти. Обсмажуємо крильця до золотистого кольору і подаємо з соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої
Курячі крильця на сковороді
Курячі крильця - улюблені ласощі багатьох. І природно, що багато господині смажать їх у фритюрі у великій кількості масла, що є досить корисним. Але
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Закуски до пива - рецепти
Якщо ви збираєтеся провести недільний вечір у компанії друзів за кухлем пива, тоді, природно, вам знадобляться закуски. Тому в нашій статті ми
Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно