Курячі крильця на сковороді
Якщо ви не вважаєте калорії і шукайте максимально швидкі способи приготування курячих крилець, то, безумовно, вибір впаде на фритюр. Одна проблема - велика витрата масла, яке після небажано використовувати повторно. Досягти необхідного ступеня засмажки, хрусткої скориночки і рум'яного кольору курної шкірки можна і на сковороді. Як? Читайте нижче.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
мелений коріандр - 1 ч. ложка;
курячі крильця - 2 кг;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
гострий соус - 1 1/2 ст. ложки;
рибний соус - 1/2 ст. ложки;
паста каррі - 1 ч. ложка;
подрібнена петрушка;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Курячі крильця промиваємо, обсушуємо і розрізаємо по суглобам. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і коріандром. Обвалюємо шматочки курки в борошняній суміші.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому курятину до золотистого кольору. Готові крильця кладемо на серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Щоб приготувати гострий соус до крилець, необхідно змішати сам гострий соус з вершковим маслом, рибним соусом і пастою каррі, після чого залити цим соусом крильця і ретельно перемішати. Подаємо готову страву, прикрасивши зеленню.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
суміш спецій для курки - 1 ч. ложка;
курячі крильця - 1 кг;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
мед - 2 ст. ложки;
подрібнений імбир - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 1 1/2 ст. ложки;
зелена цибуля;
рослинне масло.
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, невеликою кількістю перцю і приправою для курки. Ретельно перемішуємо сухі інгредієнти віночком і обвалюємо в отриманій суміші курячі крильця. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо крильця. Скільки смажити крильця на сковороді залежить від їх розміру, проте зазвичай 10-15 хвилин виявляється цілком достатньо. Тепер змішуємо в мисці вершкове масло, соєвий соус , мед і імбир і підігріваємо суміш до загустіння в сотейнику. Подаємо обсмажену курятину з солодко-гострим соусом і посипавши нарізаною зеленою цибулею.
Інгредієнти:
Для курки:
рослинна олія;
курячі крильця - 24 шт.;
яйця - 4 шт.;
сметана - 1/4 ст.;
сіль, перець;
борошно - 2 ст.;
крохмаль - 1 ст.
Для соусу барбекю:
кетчуп - 2 ст.;
цукор - 1/4 ст.;
мед - 1 ст. ложка;
гірчиця - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
сушений чилі - за смаком.
Приготування
Перед тим, як смажити крильця на сковороді, приготуємо суміш для панірування. В одній мисці збиваємо яйця зі сметаною, сіллю і перцем. Борошно і крохмаль просіваємо разом окремо. Курячі крильця вмочаємо спочатку в яєчної суміші, а потім обвалюємо в борошні. Смажимо курку до золотистого кольору на рослинній олії.
Інгредієнти для соусу змішуємо в сотейнику і уварюють на малому вогні 10-12 хвилин. Подаємо курячі крильця з гарячим соусом.
Інгредієнти:
курячі крильця - 1 кг;
молоко - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
сіль - 2 ч. ложки;
чебрець - 3 ч. ложки;
паприка - 2 ч. ложки;
перець - за смаком;
паніровка - 2 ст.;
орегано - 1 ч. ложка;
базилік - 1 ч. ложка;
часник сушений - 1/4 ч. ложка;
рослинне масло.
Приготування
У мисці змішуємо борошно, сіль, чебрець, паприку, часник і перець. Окремо наливаємо в іншу миску молоко. У третю миску висипаємо сухарі, змішуємо їх з орегано, базиліком, чебрецем і часником.
Курячі крильця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в молоко і обвалюють у хлібній паніровці.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому крильця до золотистої скоринки. Подаємо з кетчупом, або гірчично-медовим соусом.
Рецепт смажених курячих крилець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця промиваємо, обсушуємо і розрізаємо по суглобам. Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і коріандром. Обвалюємо шматочки курки в борошняній суміші.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому курятину до золотистого кольору. Готові крильця кладемо на серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Щоб приготувати гострий соус до крилець, необхідно змішати сам гострий соус з вершковим маслом, рибним соусом і пастою каррі, після чого залити цим соусом крильця і ретельно перемішати. Подаємо готову страву, прикрасивши зеленню.
Рецепт курячих крилець з імбиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, невеликою кількістю перцю і приправою для курки. Ретельно перемішуємо сухі інгредієнти віночком і обвалюємо в отриманій суміші курячі крильця. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо крильця. Скільки смажити крильця на сковороді залежить від їх розміру, проте зазвичай 10-15 хвилин виявляється цілком достатньо. Тепер змішуємо в мисці вершкове масло, соєвий соус , мед і імбир і підігріваємо суміш до загустіння в сотейнику. Подаємо обсмажену курятину з солодко-гострим соусом і посипавши нарізаною зеленою цибулею.
Смачні курячі крильця барбекю на сковороді
Інгредієнти:
Для курки:
Для соусу барбекю:
Приготування
Перед тим, як смажити крильця на сковороді, приготуємо суміш для панірування. В одній мисці збиваємо яйця зі сметаною, сіллю і перцем. Борошно і крохмаль просіваємо разом окремо. Курячі крильця вмочаємо спочатку в яєчної суміші, а потім обвалюємо в борошні. Смажимо курку до золотистого кольору на рослинній олії.
Інгредієнти для соусу змішуємо в сотейнику і уварюють на малому вогні 10-12 хвилин. Подаємо курячі крильця з гарячим соусом.
Як приготувати курячі крильця в паніровці на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
У мисці змішуємо борошно, сіль, чебрець, паприку, часник і перець. Окремо наливаємо в іншу миску молоко. У третю миску висипаємо сухарі, змішуємо їх з орегано, базиліком, чебрецем і часником.
Курячі крильця обвалюємо в борошні, потім занурюємо в молоко і обвалюють у хлібній паніровці.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому крильця до золотистої скоринки. Подаємо з кетчупом, або гірчично-медовим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Крильця в медово гірчичному соусі
Крильця в медово-гірчичному соусі - це відмінна закуска для посиденьок в компанії друзів або вечірки. А приготувати таке ласощі не складе особливої
Страви з курячих крилець
Рецепти страв їх курячих крилець не раз приходили на виручку багатьом господиням, адже вони готуються швидко і просто, а за смаком нічим не
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно