Крильця в медово гірчичному соусі
Ті, хто втомився від простих курячих крилець з кетчупом напевно оцінять рецепт з цієї статті. Ніжна курятина відмінно поєднується з гостро-солодким медово - гірчичним соусом , а також страви подібного формату підходять для вечірки, або посиденьок компанією. Рецепти смачних крилець в медово-гірчичною глазурі читайте нижче.
Інгредієнти:
курячі крильця - 2 кг;
гірчиця - 1/2 ст.;
мед - 1/2 ст.;
вершкове масло - 100 г;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
куркума - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Деко для випічки застеляємо фольгою і змащуємо її невеликою кількістю масла. Курячі крильця розрізаємо по суглобам і розкладаємо на деко.
У сотейнику змішати гірчицю, мед, вершкове масло і лимонний сік, додаємо куркуму. Ставимо глазур на середній вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки глазур закипить - знімаємо її з вогню і за допомогою кисті змащуємо нею курятину.
Ставимо деко в духовку, розігріту до 200 градусів, і готуємо крильця близько 25-30 хвилин, або до тих пір, поки м'ясо не зарум'яниться.
Крильця в медово-гірчичному соусі можна приготувати і в мультиварці. Змастіть маслом дно мультиварчной чаші, розкладіть курятину і залийте її глазур'ю. Готуйте крильця в режимі «Випічка» близько 1-15 годин.
Інгредієнти:
курячі крильця - 2 кг;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія;
борошно;
гірчиця - 1/2 ст.;
вода - 1/4 ст.;
мед - 2 ст. ложки;
яблучний сидр - 4 ст. ложки;
томатна паста - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 2 ч. ложки;
кайенский перець - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Курячі крильця миємо, обсушуємо рушником і змащуємо олією. Борошно змішуємо з сіллю і перцем. Обвалюємо крильця в борошні і розкладаємо на деко для випічки. Випікаємо куру 20 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і продовжуємо готування ще 20 хвилин.
Поки крильця в духовці, приготуємо соус: гірчицю, воду, мед, сидр, томатну пасту і соєвий соус змішати в сотейнику. Ставимо сотейник на вогонь, доводимо його до кипіння, після чого знімаємо соус з вогню і додаємо кайенский перець.
Готову курятину перемішуємо з соусом і подаємо до столу з горою серветок.
Інгредієнти:
часник - 8 зубчиків;
мед - 2 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
рослинна олія - 1/4 ст.;
сіль, перець;
курячі крильця - 20 шт.
Приготування
Часник чистимо і пропускаємо через прес. У мисці з'єднуємо часник, мед, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, оливкова олія, сіль і перець. Додаємо до отриманого маринаду промиті і обсушені курячі крильця, перемішуємо всі разом. Накриваємо куру з маринадом харчовою плівкою і залишаємо маринуватися мінімум на 1 годину, але можна і на день.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, крильця укладаємо в один шар на деко для запікання і ставимо в духовку на 35-45 хвилин (в залежності від розміру крилець), або до утворення рум'яної скоринки.
Готові крильця, просочені медово-гірчичним маринадом, не потребують соусі, але якщо ви не можете обійтися без нього, пропонуємо варіант ароматного і легкого соусу на основі лимонного соку і свіжих трав.
Для приготування соусу нам знадобиться 3/4 склянки оливкової олії, по пучку петрушки, базиліка, розмарину і зеленої цибулі, 1 лимон, сіль. Трави дрібно рубаємо і змішуємо з олією, додаємо в суміш сік 1 лимона і цедру, солимо і перчимо соус за смаком. Подаємо соус з гарячими крильцями і овочевим салатом.
Курячі крильця в гірчичному соусі з медом
Інгредієнти:
Приготування
Деко для випічки застеляємо фольгою і змащуємо її невеликою кількістю масла. Курячі крильця розрізаємо по суглобам і розкладаємо на деко.
У сотейнику змішати гірчицю, мед, вершкове масло і лимонний сік, додаємо куркуму. Ставимо глазур на середній вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки глазур закипить - знімаємо її з вогню і за допомогою кисті змащуємо нею курятину.
Ставимо деко в духовку, розігріту до 200 градусів, і готуємо крильця близько 25-30 хвилин, або до тих пір, поки м'ясо не зарум'яниться.
Крильця в медово-гірчичному соусі можна приготувати і в мультиварці. Змастіть маслом дно мультиварчной чаші, розкладіть курятину і залийте її глазур'ю. Готуйте крильця в режимі «Випічка» близько 1-15 годин.
Крильця в медово-гірчичному соусі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Курячі крильця миємо, обсушуємо рушником і змащуємо олією. Борошно змішуємо з сіллю і перцем. Обвалюємо крильця в борошні і розкладаємо на деко для випічки. Випікаємо куру 20 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і продовжуємо готування ще 20 хвилин.
Поки крильця в духовці, приготуємо соус: гірчицю, воду, мед, сидр, томатну пасту і соєвий соус змішати в сотейнику. Ставимо сотейник на вогонь, доводимо його до кипіння, після чого знімаємо соус з вогню і додаємо кайенский перець.
Готову курятину перемішуємо з соусом і подаємо до столу з горою серветок.
Крильця в гірчичному і соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо і пропускаємо через прес. У мисці з'єднуємо часник, мед, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, оливкова олія, сіль і перець. Додаємо до отриманого маринаду промиті і обсушені курячі крильця, перемішуємо всі разом. Накриваємо куру з маринадом харчовою плівкою і залишаємо маринуватися мінімум на 1 годину, але можна і на день.
Духовку розігріваємо до 200 градусів, крильця укладаємо в один шар на деко для запікання і ставимо в духовку на 35-45 хвилин (в залежності від розміру крилець), або до утворення рум'яної скоринки.
Готові крильця, просочені медово-гірчичним маринадом, не потребують соусі, але якщо ви не можете обійтися без нього, пропонуємо варіант ароматного і легкого соусу на основі лимонного соку і свіжих трав.
Для приготування соусу нам знадобиться 3/4 склянки оливкової олії, по пучку петрушки, базиліка, розмарину і зеленої цибулі, 1 лимон, сіль. Трави дрібно рубаємо і змішуємо з олією, додаємо в суміш сік 1 лимона і цедру, солимо і перчимо соус за смаком. Подаємо соус з гарячими крильцями і овочевим салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі крильця в медовому соусі
Смажені курячі крильця - хто ж з нас не пробував таку смакота? Звичайно ж, багато хто знайомий з цією стравою. І сьогодні ми пропонуємо приготувати
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно