» » Гострі крильця

Гострі крильця

Гострі крильця
Гострі крильця - відмінна закуска до пива, а, доповнені яким-небудь салатом, вони перетворюються в святкову вечерю або ситний обід. Існує безліч рецептів приготування цієї страви, кожен з яких може бути скоректований з урахуванням ваших смакових пристрастей.

Рецепт гострих курячих крилець


Інгредієнти:

  • курячі крильця - 15 кг;

  • часник - 3 зубчики;

  • перець чилі - 1 шт.;

  • порошок чилі - 1 ч. ложка;

  • мелений імбир - 1 ч. ложка;

  • аджика - 1 ст. ложка;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • соус табаско - 1 ч. ложка;

  • рослинна олія;

  • мед - 2 ст. ложки;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Для приготування гострих крилець до пива , м'ясо промиваємо водою, обсушуємо, відрізаємо маленькі фаланги і надрізаємо перетинки. Якщо вам подобаються цілі крильця, то готуйте їх цілком, просто зробивши кілька неглибоких надрізів на поверхні для кращого просочування маринадом. Часник чистимо, подрібнюємо, стручок перчики дрібно шаткуємо і змішуємо всі інгредієнти в пиалке. Готовим маринадом обмазуємо наші крила і залишаємо їх приблизно на годину в холодильнику. Після цього переходимо до теплової обробки.
    Приготувати це блюдо можна кількома способами: на сковороді в духовці або на мангалі. У сковороді обсмажуємо крильця в рослинному маслі протягом 10 хвилин, виймаємо шумівкою і розкладаємо на паперовому рушнику, щоб позбутися від надлишків олії. При іншому способі приготування, гострі крила розкладаємо на деко і запікаємо в духовці при 200 градусах 30 хвилин, періодично перевертаючи їх для рівномірного прожарювання.

    Гострі крильця в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі крила - 700 г;

  • аджика, приправа каррі - 1 ст. ложка;

  • спеції - за смаком;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка.


  • Для маринаду:

  • кетчуп - 1 ст. ложка;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • класичний соєвий соус - 1 ст. ложка;

  • Гострі крильця

  • часник - 3 зубчики;

  • мед - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Для приготування крилець в гострому соусі , м'ясо промиваємо, обсушуємо, натираємо сіллю і приправами. Далі давайте зробимо маринад. Для цього змішуємо кетчуп, гірчицю, соєвий соус, подрібнений часник і мед. Кладемо курячі крильця в окрему ємність і заливаємо приблизно на 3 години маринадом. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо курячі крила і встановлюємо режим «Випічка» орієнтовно на 1 годину. Через 40 хвилин кришку мультиварки відкриваємо і виливаємо на крильця маринад, продовживши запікання на режимі «Випічка» до звукового сигналу готовності. Готові гострі курячі крильця перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжими овочами і ставимо на стіл!
    Додав: admin | 17-03-2015, 18:52
    Переглядів: 3890