Крильця в мультиварці
Курячі крильця можна приготувати різними способами, але вони завжди виходять ніжними, м'якими і дивовижно смачними. Пропонуємо вам кілька простих, але оригінальних рецептів приготування крилець в мультиварці.
Інгредієнти:
курячі крильця - 1 кг;
вершкове масло - 50 г;
спеції.
Для соусу:
порошок каррі - 20 г;
мед - 2 ст. ложки;
спеції - за смаком.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати крильця в мультиварці. Отже, м'ясо добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. За бажанням можете розрізати крила по суглобам на дві частини.
Тепер готуємо соус: в окремій ємності змішуємо розтоплений мед, додаємо приправу карі , додаємо за смаком сіль і трохи меленого перцю. Масу ретельно вимішуємо і обмазуємо їй курячі крильця.
Далі перекладаємо їх в каструльку, накриваємо кришкою, або затягуємо плівкою і відправляємо на пару годин в холодильник. Чим довше наші крильця промаринуются, тим смачніше вони вийдуть.
В мультиварці виставляємо режим «Випічка» і розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла. Потім акуратно складаємо крильця в чашу приладу і готуємо близько години, періодично перевертаючи м'ясо, щоб воно вийшло однорідного золотистого кольору. Готові крильця обережно перекладаємо з мультиварки на блюдо і подаємо на стіл з молодою картоплею або зі свіжими овочами.
Інгредієнти:
курячі крильця - 8 шт.;
темне пиво - 300 мл;
спеції - за смаком.
Приготування
Розглянемо ще один, як посмажити крильця в мультиварці. Курячі крильця ретельно промиваємо під проточною водою, видаляємо залишки пір'я і обсушуємо паперовим рушником. Якщо крила досить великі за розміром, то розрізаємо їх по сухожиллях на більш дрібні частини. Потім перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки і заливаємо темним пивом так, щоб воно покривало крила приблизно на 2/3. Приправляємо сіллю, перцем, додаємо за смаком спеції. Тепер закриваємо прилад кришкою і готуємо страву, виставивши режим «Плов» до звукового сигналу. Готові смажені крильця обережно перекладаємо з мультиварки на блюдо і подаємо на стіл зі сметаною або будь-яким соусом.
Інгредієнти:
курячі крильця - 10 шт.;
картопля - 1 кг;
аджика - за смаком;
майонез - 2 ст. ложки;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Крильця добре промиваємо, видаляємо все зайве, солимо, перчимо, кладемо трохи майонезу і домашній гострої аджики . Перемішуємо м'ясо і залишаємо на кілька годин маринуватися. Дрібний молода картопля промиваємо, очищаємо і залишаємо цілим. Тепер в чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо замариновані крильця, зверху покриваємо картоплею, солимо і приправляємо меленим перцем за смаком. Заливаємо все залишками соусу від маринаду, закриваємо кришку приладу, встановлюємо програму «Випічка» і час на 40 - 50 хвилин. Після звукового сигналу дістаємо блюдо і подаємо крильця з картоплею у гарячому вигляді, разом зі свіжими овочами та зеленню.
Інгредієнти:
курячі крильця - 1 кг;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
мед - за смаком;
гірчиця - 1 ст. ложка;
яблука - 1 шт.;
кетчуп - 1 ст. ложка;
класичний соєвий соус - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Мультиварку включаємо, виставляємо програму «Випічка», наливаємо в чашу масло і викладаємо курячі крильця. Обсмажуємо їх з одного боку хвилин 20. Потім перевертаємо, трішечки підсолюємо і кладемо нарізане часточками яблучко. Знову закриваємо прилад і готуємо до закінчення програми.
Цим часом готуємо поки соус: змішуємо в мисочці мед, соєвий соус, гірчицю і кетчуп. Заливаємо сумішшю наші крильця, виставляємо програму «Плов», і готуємо до сигналу.
Крильця, запечені в мультиварці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати крильця в мультиварці. Отже, м'ясо добре промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. За бажанням можете розрізати крила по суглобам на дві частини.
Тепер готуємо соус: в окремій ємності змішуємо розтоплений мед, додаємо приправу карі , додаємо за смаком сіль і трохи меленого перцю. Масу ретельно вимішуємо і обмазуємо їй курячі крильця.
Далі перекладаємо їх в каструльку, накриваємо кришкою, або затягуємо плівкою і відправляємо на пару годин в холодильник. Чим довше наші крильця промаринуются, тим смачніше вони вийдуть.
В мультиварці виставляємо режим «Випічка» і розтоплюємо в ній шматочок вершкового масла. Потім акуратно складаємо крильця в чашу приладу і готуємо близько години, періодично перевертаючи м'ясо, щоб воно вийшло однорідного золотистого кольору. Готові крильця обережно перекладаємо з мультиварки на блюдо і подаємо на стіл з молодою картоплею або зі свіжими овочами.
Крильця в пиві в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один, як посмажити крильця в мультиварці. Курячі крильця ретельно промиваємо під проточною водою, видаляємо залишки пір'я і обсушуємо паперовим рушником. Якщо крила досить великі за розміром, то розрізаємо їх по сухожиллях на більш дрібні частини. Потім перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки і заливаємо темним пивом так, щоб воно покривало крила приблизно на 2/3. Приправляємо сіллю, перцем, додаємо за смаком спеції. Тепер закриваємо прилад кришкою і готуємо страву, виставивши режим «Плов» до звукового сигналу. Готові смажені крильця обережно перекладаємо з мультиварки на блюдо і подаємо на стіл зі сметаною або будь-яким соусом.
Крильця з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Крильця добре промиваємо, видаляємо все зайве, солимо, перчимо, кладемо трохи майонезу і домашній гострої аджики . Перемішуємо м'ясо і залишаємо на кілька годин маринуватися. Дрібний молода картопля промиваємо, очищаємо і залишаємо цілим. Тепер в чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо замариновані крильця, зверху покриваємо картоплею, солимо і приправляємо меленим перцем за смаком. Заливаємо все залишками соусу від маринаду, закриваємо кришку приладу, встановлюємо програму «Випічка» і час на 40 - 50 хвилин. Після звукового сигналу дістаємо блюдо і подаємо крильця з картоплею у гарячому вигляді, разом зі свіжими овочами та зеленню.
Рецепт курячих крилець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку включаємо, виставляємо програму «Випічка», наливаємо в чашу масло і викладаємо курячі крильця. Обсмажуємо їх з одного боку хвилин 20. Потім перевертаємо, трішечки підсолюємо і кладемо нарізане часточками яблучко. Знову закриваємо прилад і готуємо до закінчення програми.
Цим часом готуємо поки соус: змішуємо в мисочці мед, соєвий соус, гірчицю і кетчуп. Заливаємо сумішшю наші крильця, виставляємо програму «Плов», і готуємо до сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в духовці з картоплею
Крильця в духовці з картоплею - казково смачне і просте у приготуванні блюдо, чудово підійде для сімейного обіду або вечері у вихідний день. Ми
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Крильця, запечені в духовці
Страви з курячих крилець виходять дуже смачними і смачними, готувати їх легко і приємно. Сьогодні ми вам розповімо, як можна запекти крильця в
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно