Крильця, запечені в духовці
Куряче м'ясо - дуже частий гість на наших столах, завдяки невисокій вартості. Курка завжди користувалася попитом оскільки її м'ясо є дієтичним. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати курячі крильця.
Інгредієнти:
крильця - 500 г;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
мед - 2 ч. ложки;
часник - 2 зубчики;
сіль;
перець;
спеції.
Приготування
Підготуємо крильця до маринування - очищаємо крила від залишків пір'я, добре промиваємо. Крила поміщаємо в глибоку посуд, солимо, перчимо. Часник очищаємо і пропускаємо через прес на крила, перемішуємо і додаємо туди соєвий соус, рослинна олія і мед, ще раз перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин, не забуваючи їх іноді помішувати. Замариновані крила викладаємо у форму і ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовність м'яса легко визначаємо по поверхні, вона стане глазурована і придбає насичений темнуватий колір.
Інгредієнти:
крильця - 8 шт.;
майонез - 1 ст. ложка;
картопля -600 г;
цибуля - 1 шт.;
часник - 7 зубчиків;
соєвий соус;
свіжий розмарин;
спеції;
оливкова олія.
Приготування
Крильця шпигуємо часником, якщо зубчики дуже великі розрізаємо їх на кілька частин. Рясно поливаємо їх соєвим соусом і посипаємо перцем, розмарином, перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин у холодильнику. Беремо сковороду, змащуємо маслом і підігріваємо на вогні. Картопля очищаємо, нарізаємо пластинами і змішуємо з ріпчастою цибулею нарізаним півкільцями, висипаємо в сковороду. Додаємо кілька часточок часнику, а курячі кришки викладаємо зверху. Поверхня змащуємо майонезом і виливаємо зверху залишки маринаду. І ставимо нашу сковороду в духовку розігріту до 200°С на 30 хвилин.
Інгредієнти:
курячі крила - 700 г;
мед - 2 ч. ложки;
сіль - 1 ст. ложка;
рослинне масло.
Для маринаду:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
лимон - 1/2 шт.;
перець чорний горошком;
спеції.
Для прикраси:
помідори черрі - 5 штук;
редис - 3 шт.;
червоний солодкий перець - 1 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
петрушка;
листя салату.
Приготування
Для приготування маринаду виливаємо в каструлю 100 мл кип'яченої холодної води, додаємо в неї сік лимона, спеції і перець горошком. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо в маринад і все добре перемішуємо. Крильця натираємо сіллю і даємо полежати в холодильнику 20 хвилин, що б краще просочилися. Розтоплюємо мед та кондитерської пензликом рясно змащуємо кожне крило. Після цього викладаємо їх в маринад і залишимо під гніт на 1 годину. Крильця дістаємо з маринаду і викладаємо на деко який попередньо змащуємо рослинним маслом. Духовку розігріваємо до 240°С і запікаємо в неї крила на протязі 30 хвилин, в процесі запікання крильця перевертаємо з одного боку на іншу, до появи скоринки. Готову страву прикрашаємо овочами і зеленню.
Інгредієнти:
курячі крила - 8 шт.;
майонез - 50 г;
сіль;
приправи.
Приготування
В помиті крильця додаємо приправи, сіль і ретельно промазуємо їх майонезом. У форму для запікання стелимо фольгу, викладаємо на неї м'ясо і щільно загортаємо. Запікаємо наші крила в розігрітій духовці 30 хвилин. після зазначеного часу розгортаємо фольгу і тримаємо крильця в духовці 25 хвилин при тій же температурі. Коли крильця придбають золотистий колір можна вимкнути духовку, вони готові.
Запечені курячі крильця
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо крильця до маринування - очищаємо крила від залишків пір'я, добре промиваємо. Крила поміщаємо в глибоку посуд, солимо, перчимо. Часник очищаємо і пропускаємо через прес на крила, перемішуємо і додаємо туди соєвий соус, рослинна олія і мед, ще раз перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин, не забуваючи їх іноді помішувати. Замариновані крила викладаємо у форму і ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовність м'яса легко визначаємо по поверхні, вона стане глазурована і придбає насичений темнуватий колір.
Запечені крильця з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Крильця шпигуємо часником, якщо зубчики дуже великі розрізаємо їх на кілька частин. Рясно поливаємо їх соєвим соусом і посипаємо перцем, розмарином, перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин у холодильнику. Беремо сковороду, змащуємо маслом і підігріваємо на вогні. Картопля очищаємо, нарізаємо пластинами і змішуємо з ріпчастою цибулею нарізаним півкільцями, висипаємо в сковороду. Додаємо кілька часточок часнику, а курячі кришки викладаємо зверху. Поверхня змащуємо майонезом і виливаємо зверху залишки маринаду. І ставимо нашу сковороду в духовку розігріту до 200°С на 30 хвилин.
Запечені крильця з медом
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для прикраси:
Приготування
Для приготування маринаду виливаємо в каструлю 100 мл кип'яченої холодної води, додаємо в неї сік лимона, спеції і перець горошком. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо в маринад і все добре перемішуємо. Крильця натираємо сіллю і даємо полежати в холодильнику 20 хвилин, що б краще просочилися. Розтоплюємо мед та кондитерської пензликом рясно змащуємо кожне крило. Після цього викладаємо їх в маринад і залишимо під гніт на 1 годину. Крильця дістаємо з маринаду і викладаємо на деко який попередньо змащуємо рослинним маслом. Духовку розігріваємо до 240°С і запікаємо в неї крила на протязі 30 хвилин, в процесі запікання крильця перевертаємо з одного боку на іншу, до появи скоринки. Готову страву прикрашаємо овочами і зеленню.
Курячі крильця, запечені у фользі
Інгредієнти:
Приготування
В помиті крильця додаємо приправи, сіль і ретельно промазуємо їх майонезом. У форму для запікання стелимо фольгу, викладаємо на неї м'ясо і щільно загортаємо. Запікаємо наші крила в розігрітій духовці 30 хвилин. після зазначеного часу розгортаємо фольгу і тримаємо крильця в духовці 25 хвилин при тій же температурі. Коли крильця придбають золотистий колір можна вимкнути духовку, вони готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в духовці з картоплею
Крильця в духовці з картоплею - казково смачне і просте у приготуванні блюдо, чудово підійде для сімейного обіду або вечері у вихідний день. Ми
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Гострі крильця
Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
Крильця в мультиварці
Курячі крильця можна приготувати різними способами, і вони завжди виходять ніжними, соковитими і дивовижно смачними. І зараз ми розповімо, як їх