Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Крильця, запечені в духовці

Крильця, запечені в духовці

19-03-2015, 15:33
4 938
Крильця, запечені в духовці
Куряче м'ясо - дуже частий гість на наших столах, завдяки невисокій вартості. Курка завжди користувалася попитом оскільки її м'ясо є дієтичним. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати курячі крильця.

Запечені курячі крильця


Інгредієнти:

  • крильця - 500 г;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 1 ст. ложка;

  • мед - 2 ч. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль;

  • перець;

  • спеції.


  • Приготування
    Підготуємо крильця до маринування - очищаємо крила від залишків пір'я, добре промиваємо. Крила поміщаємо в глибоку посуд, солимо, перчимо. Часник очищаємо і пропускаємо через прес на крила, перемішуємо і додаємо туди соєвий соус, рослинна олія і мед, ще раз перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин, не забуваючи їх іноді помішувати. Замариновані крила викладаємо у форму і ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовність м'яса легко визначаємо по поверхні, вона стане глазурована і придбає насичений темнуватий колір.

    Запечені крильця з картоплею


    Інгредієнти:

  • крильця - 8 шт.;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • картопля -600 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 7 зубчиків;

  • соєвий соус;

  • свіжий розмарин;

  • спеції;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Крильця шпигуємо часником, якщо зубчики дуже великі розрізаємо їх на кілька частин. Рясно поливаємо їх соєвим соусом і посипаємо перцем, розмарином, перемішуємо і залишаємо крила на кілька годин у холодильнику. Беремо сковороду, змащуємо маслом і підігріваємо на вогні. Картопля очищаємо, нарізаємо пластинами і змішуємо з ріпчастою цибулею нарізаним півкільцями, висипаємо в сковороду. Додаємо кілька часточок часнику, а курячі кришки викладаємо зверху. Поверхня змащуємо майонезом і виливаємо зверху залишки маринаду. І ставимо нашу сковороду в духовку розігріту до 200°С на 30 хвилин.

    Запечені крильця з медом


    Інгредієнти:

  • курячі крила - 700 г;

  • мед - 2 ч. ложки;

  • сіль - 1 ст. ложка;

  • рослинне масло.


  • Для маринаду:

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • лимон - 1/2 шт.;

  • перець чорний горошком;

  • спеції.


  • Для прикраси:

  • помідори черрі - 5 штук;

  • редис - 3 шт.;

  • червоний солодкий перець - 1 шт.;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • петрушка;

  • листя салату.


  • Приготування
    Для приготування маринаду виливаємо в каструлю 100 мл кип'яченої холодної води, додаємо в неї сік лимона, спеції і перець горошком. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо в маринад і все добре перемішуємо. Крильця натираємо сіллю і даємо полежати в холодильнику 20 хвилин, що б краще просочилися. Розтоплюємо мед та кондитерської пензликом рясно змащуємо кожне крило. Після цього викладаємо їх в маринад і залишимо під гніт на 1 годину. Крильця дістаємо з маринаду і викладаємо на деко який попередньо змащуємо рослинним маслом. Духовку розігріваємо до 240°С і запікаємо в неї крила на протязі 30 хвилин, в процесі запікання крильця перевертаємо з одного боку на іншу, до появи скоринки. Готову страву прикрашаємо овочами і зеленню.

    Курячі крильця, запечені у фользі


    Інгредієнти:

  • курячі крила - 8 шт.;
  • Крильця, запечені в духовці

  • майонез - 50 г;

  • сіль;

  • приправи.


  • Приготування
    В помиті крильця додаємо приправи, сіль і ретельно промазуємо їх майонезом. У форму для запікання стелимо фольгу, викладаємо на неї м'ясо і щільно загортаємо. Запікаємо наші крила в розігрітій духовці 30 хвилин. після зазначеного часу розгортаємо фольгу і тримаємо крильця в духовці 25 хвилин при тій же температурі. Коли крильця придбають золотистий колір можна вимкнути духовку, вони готові.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крильця в духовці з картоплею
    Крильця в духовці з картоплею
    Крильця в духовці з картоплею - казково смачне і просте у приготуванні блюдо, чудово підійде для сімейного обіду або вечері у вихідний день. Ми
    Крильця в соєвому соусі
    Крильця в соєвому соусі
    Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
    Гострі крильця
    Гострі крильця
    Гострі крильця - чудова закуска до пива, а на додаток з салатом, виходить повноцінний обід або вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
    Маринад для крилець
    Маринад для крилець
    Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
    Курячі крильця в аерогрилі
    Курячі крильця в аерогрилі
    Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно
    Крильця в мультиварці
    Крильця в мультиварці
    Курячі крильця можна приготувати різними способами, і вони завжди виходять ніжними, соковитими і дивовижно смачними. І зараз ми розповімо, як їх