Горбуша в клярі

Рецепт горбуші в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Беремо рибу, промиваємо її, обсушуємо і очищаємо від шкіри і кісток. Потім нарізаємо порційними шматочками і обов'язково посипаємо спеціями. Прибираємо горбушу поки в сторону, а самі переходимо до приготування кляру .
Для цього в окремий посуд виливаємо молоко, всипаємо борошно і розбиваємо яйця. Далі вимішуємо густе однорідне тісто за допомогою блендера, без грудочок. Сковорідку з рослинним маслом добре розігріваємо, занурюємо в кляр шматочки риби і обсмажуємо їх до апетитної золотистої скоринки з двох сторін. Готові шматочки викладаємо на тарілку, прикрашені свіжою зеленню і подаємо до столу.
Рецепт філе горбуші в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Давайте дізнаємося ще один спосіб, як посмажити горбушу в клярі. Отже, рибне філе очищаємо від шкіри, витягуємо всі кістки, промиваємо та нарізаємо на шматочки. Для маринаду змішуємо лимонний сік з оцтом, додаємо білий і чорний перець, січену свіжу петрушку і укропчик. В отриманий маринад кладемо рибу і відставляємо її на 15-20 хвилин.
Щоб приготувати кляр, молоко заздалегідь охолоджуємо, вливаємо рослинне масло, кидаємо яєчні жовтки і підсолюємо за смаком. Потім всипаємо просіяне борошно і замішуємо однорідне тісто. Яєчні білки збиваємо в густу піну, акуратно викладаємо в кляр і гарненько перемішуємо. Шматки риби мачає в приготовану суміш, викладаємо на сковороду і смажимо до утворення рум'яної скоринки.
Простий рецепт горбуші в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування горбуші в клярі рибу обробляємо, знімаємо шкіру, виймаємо кістки, обробляємо на філе і ріжемо невеликими порційними шматочками. Потім солимо, перчимо горбушу і посипаємо злегка цукровим піском.
Тепер переходимо до підготовки кляру. Для цього беремо цибулину, чистимо від луски і натираємо на маленькій терочке. Потім всипаємо борошно, сіль, розбиваємо яйце, ретельно перемішуємо і поступово вливаємо крижану воду. У результаті тісто має нагадувати по консистенції густу сметану. Далі ставимо на вогонь сковороду, наливаємо в неї рослинне масло, добре розігріваємо, потім рибу в кляр і смажимо на середньому вогні з 2-х сторін до золотистої скоринки.
Горбуша в клярі
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку обробляємо рибу, готуємо філе і розрізаємо на квадратики. Потім солимо їх, перчимо за смаком і приправляємо спеціями. Далі готуємо тісто, як на оладки: змішуємо в мисці молоко, сметану, яйця, борошно і сіль. Тепер обережно занурюємо кожен шматочок риби в тісто і відразу відправляємо в розігріте масло. Для цих цілей беремо глибоку каструльку і обсмажуємо горбушу в клярі на середньому вогні хвилинки 3-4.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба в клярі зі сметаною - рецепт
Риба в клярі зі сметаною - ситне і апетитне блюдо, яке приготувати досить просто. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього популярного і

Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,

Горбуша копчена
Горбуша - корисна і смачна рибка, з якої можна створити безліч страв. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з копченої горбуші. Це може бути

Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і

Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить

Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за