» » Горбуша копчена

Горбуша копчена

Горбуша копчена
Горбуша - дуже смачна, але трохи сухувата, риба, з якої можна приготувати безліч різноманітних страв. Давайте розглянемо нижче, які страви можна приготувати з копченою горбушею.

Суп з копченої горбуші


Інгредієнти:

  • чорний перець горошком - 5 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • лавровий листочок;

  • вода - 15 л;

  • горбуша гарячого копчення - 500 г;

  • філе тріски;

  • морква - 1 шт.;

  • солоний огірок - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе тріски промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо кілька перців горошком і доводимо до кипіння. Потім знімаємо піну, підсолюємо, зменшуємо вогонь до середнього і варимо приблизно 5 хвилин. Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями. Солоні огірки рубаємо гуртками, а картоплю і моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. Петрушку промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. У киплячий бульйон викладаємо картоплю з огірками, варимо на слабкому вогні 10 хвилин. Після цього кладемо обсмажені овочі, подрібнену горбушу і томатну пасту. Все добре перемішуємо, знімаємо суп з вогню, виймаємо лавровий листочок і додаємо зелень.

    Лаваш з копченою горбушею


    Інгредієнти:

  • лист лаваша - 4 шт.;

  • горбуша копчена - 350 г;

  • вершковий сир - 300 г;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • свіжа зелень - 1 пучок.


  • Приготування
    Сир змішуємо з лимонним соком, нарізаним кропом і невеликою кількістю чорного перчика. Готовою сумішшю рівномірно листи лаваша намазуємо і укладаємо зверху шматочки копченої горбуші. Звертаємо всі рулетом, обрізаємо кінці і загорнути щільно в харчову плівку. Кладемо в холодильник, а перед подачею нарізаємо страву шматочками.

    Рецепт салату з копченою горбушею


    Інгредієнти:

  • подкопченная горбуша - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • майонез - 50 мл;

  • морква - 2 шт.;

  • солоні огірки - 4 шт.;

  • столовий оцет - 50 мл;

  • яйце - 10 шт.


  • Горбуша копчена
    Приготування
    Яйця відварюємо круто, а моркву окремо - у мундирі. Потім охолоджуємо і очищаємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і маринуємо в оцті. Огірки дрібно нарізаємо. Яєчні жовтки відділяємо від білків і натираємо окремо на крупній тертці. Огірочки з'єднуємо з яєчними жовтками. Горбушу очищаємо від шкіри і кісток, розминаємо виделкою і починаємо викладати салат шарами. Спочатку кладемо половину білків, потім огірки з жовтком, морква, горбушу, маринована цибулька і покриваємо залишилися білками. Всі шари злегка промазуємо майонезом і прикрашаємо зеленню.
    Додав: admin | 22-03-2015, 08:18
    Переглядів: 1003