Горбуша копчена

Суп з копченої горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Філе тріски промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо кілька перців горошком і доводимо до кипіння. Потім знімаємо піну, підсолюємо, зменшуємо вогонь до середнього і варимо приблизно 5 хвилин. Цибулину очистити, шаткуємо півкільцями. Солоні огірки рубаємо гуртками, а картоплю і моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. Петрушку промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо. У киплячий бульйон викладаємо картоплю з огірками, варимо на слабкому вогні 10 хвилин. Після цього кладемо обсмажені овочі, подрібнену горбушу і томатну пасту. Все добре перемішуємо, знімаємо суп з вогню, виймаємо лавровий листочок і додаємо зелень.
Лаваш з копченою горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Сир змішуємо з лимонним соком, нарізаним кропом і невеликою кількістю чорного перчика. Готовою сумішшю рівномірно листи лаваша намазуємо і укладаємо зверху шматочки копченої горбуші. Звертаємо всі рулетом, обрізаємо кінці і загорнути щільно в харчову плівку. Кладемо в холодильник, а перед подачею нарізаємо страву шматочками.
Рецепт салату з копченою горбушею
Інгредієнти:

Яйця відварюємо круто, а моркву окремо - у мундирі. Потім охолоджуємо і очищаємо. Цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками і маринуємо в оцті. Огірки дрібно нарізаємо. Яєчні жовтки відділяємо від білків і натираємо окремо на крупній тертці. Огірочки з'єднуємо з яєчними жовтками. Горбушу очищаємо від шкіри і кісток, розминаємо виделкою і починаємо викладати салат шарами. Спочатку кладемо половину білків, потім огірки з жовтком, морква, горбушу, маринована цибулька і покриваємо залишилися білками. Всі шари злегка промазуємо майонезом і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з

Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання

Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,

Бутерброди з горбушею
Горбуша - дуже смачна риба з родини лососевих. З неї можна приготувати дивовижні бутерброди для святкового застілля або день народження. При чому

Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за

Горбуша в мультиварці
З горбуші можна приготувати безліч цікавих і чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, які страви з цієї рибки можна створити в мультиварці.