Риба в клярі зі сметаною - рецепт
Рецепт риби в клярі зі сметаною досить простий. Це приголомшливо смачне блюдо готується дуже легко, але зате виходить смачною, ситною і апетитним. Давайте ж не буде витрачати час даремно, і дізнаємося, як приготувати ніжну рибу в клярі зі сметаною і хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
рибне філе - 500 г;
сметана - за смаком;
яйце - 2 шт.;
борошно пшеничне.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо кляр для нашої рибки. Для цього розбиваємо в миску яйця, збиваємо їх за допомогою віночка або міксера на маленькій швидкості. Тепер поступово висипаємо борошно пшеничне невеликими порціями і гарненько перемішуємо. Далі вливаємо сметану і розмішуємо тісто до однорідного стану. Посипаємо кляр за смаком сіллю.
Потім рибне філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками. Ставимо сковорідку на вогонь, наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Шматочки рибки занурюємо повністю в кляр, потім перекладаємо рибу в олію і обсмажуємо до рум'яного кольору. Подаємо готове блюдо гарячим, посипавши зеленню і полив охолодженої сметаною або вершками.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
спеції;
філе тріски - 500 г;
борошно - 3 ст. ложки;
цибуля зелена - за смаком;
коров'яче молоко - 05 склянки;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як приготувати рибу в клярі. Отже, філе тріски обмиваємо і надрізаємо таким чином, щоб вона повністю закрила дно мультиварки. У мисці ретельно збиваємо віночком яйце зі сметаною, вливаємо коров'яче молоко і додаємо кілька ложок борошна. В результаті у вас повинен вийти тісто, по консистенції нагадує густу сметану. Зелена цибуля миємо, підсушуємо, дрібненько шаткуємо й додаємо в яєчну суміш. Приправляємо кляр за смаком сіллю, перцем і бажаними приправами. Все ретельно перемішуємо і заливаємо нашу рибу.
Виставляємо на приладі режим «Випічка», засікаємо приблизно 25 хвилин, закриваємо кришкою і чекаємо. Потім перевертаємо на інший бік, виставляємо програму «Гасіння» і готуємо рибу ще хвилин 30. За бажанням можете додати в кляр домашній майонез , дрібно нарізаний солодкий болгарський перчик, тертий твердий сир або гриби. А в якості приправи використовувати лимонну цедру, базилік або білий перець. Готову страву подаємо на стіл в гарячому вигляді зі шматочками свіжих огірків і помідорів.
Риба в клярі зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо кляр для нашої рибки. Для цього розбиваємо в миску яйця, збиваємо їх за допомогою віночка або міксера на маленькій швидкості. Тепер поступово висипаємо борошно пшеничне невеликими порціями і гарненько перемішуємо. Далі вливаємо сметану і розмішуємо тісто до однорідного стану. Посипаємо кляр за смаком сіллю.
Потім рибне філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками. Ставимо сковорідку на вогонь, наливаємо рослинне масло і розігріваємо його. Шматочки рибки занурюємо повністю в кляр, потім перекладаємо рибу в олію і обсмажуємо до рум'яного кольору. Подаємо готове блюдо гарячим, посипавши зеленню і полив охолодженої сметаною або вершками.
Риба в клярі зі сметаною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як приготувати рибу в клярі. Отже, філе тріски обмиваємо і надрізаємо таким чином, щоб вона повністю закрила дно мультиварки. У мисці ретельно збиваємо віночком яйце зі сметаною, вливаємо коров'яче молоко і додаємо кілька ложок борошна. В результаті у вас повинен вийти тісто, по консистенції нагадує густу сметану. Зелена цибуля миємо, підсушуємо, дрібненько шаткуємо й додаємо в яєчну суміш. Приправляємо кляр за смаком сіллю, перцем і бажаними приправами. Все ретельно перемішуємо і заливаємо нашу рибу.
Виставляємо на приладі режим «Випічка», засікаємо приблизно 25 хвилин, закриваємо кришкою і чекаємо. Потім перевертаємо на інший бік, виставляємо програму «Гасіння» і готуємо рибу ще хвилин 30. За бажанням можете додати в кляр домашній майонез , дрібно нарізаний солодкий болгарський перчик, тертий твердий сир або гриби. А в якості приправи використовувати лимонну цедру, базилік або білий перець. Готову страву подаємо на стіл в гарячому вигляді зі шматочками свіжих огірків і помідорів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді
Ніжна і соковита риба в пивному клярі
Рибу можна готувати різними способами. Можна варити, запікати і смажити. Ось про смаженої риби в пивному клярі ми і поговоримо в нашій статті.
Горбуша в клярі
Горбуша, смажена в клярі - просте і смачне блюдо. Відмінно підійде для повсякденного меню. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих рецептиков це
Пікша в клярі
Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою
Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і
Минтай в клярі
Минтай, смажений в клярі, - дивно смачне блюдо, яке цілком може прикрасити як звичайний сімейний обід, так і святковий стіл. Минтай в клярі виходить