Страви на вогнищі

Риба на грилі
Всім відомі рецепти приготування риби на багатті у фользі, але якщо є решітка, можна зробити смачну рибку гриль.
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо рибу і ріжемо на порційні шматочки. З решти інгредієнтів робимо маринад, в якому і маринуємо рибку півгодини. На вугіллі розжарюємо решітку і викладаємо на неї шматочки риби. Не забуваємо перевертати рибку, щоб вона підсмажилася з обох сторін. Готову рибу викладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і насолоджуємося разом з гостями приголомшливим смаком.
Шулюм на багатті
І куди ж, відпочиваючи на природі без страв з м'яса, приготованих на вогнищі? Звичайним шашликом вже нікого не здивуєш, а ось рецепти страв на вогнищі з баранини, подібні до цього, повинні багатьом сподобатися.
Інгредієнти:
Приготування

Помитое і розділене м'ясо викладаємо в каструлю, додаємо цибулю, нарізану великими кільцями, і перемішуємо. Залишаємо на ніч, або хоча б на 3-4 години. Викладаємо в казан курдючне сало і обсмажуємо на ньому м'ясо з цибулею. Поки м'ясо смажиться, готуємо овочі. Нарізаємо їх, як рука візьме, дрібнити не потрібно. У помідорів шкірку краще видалити. До смаженій м'ясу додаємо моркву, злегка підрум'янюємо. Наливаємо воду, кладемо капусту, перець горошком, лавровий лист і картоплю. Доводимо до кипіння й тушкуємо під кришкою, поки капуста не буде готова. Потім додаємо помідори і залишилися спеції. Якщо рідина вся випарувалася, то обов'язково додаємо води або бульйону. Тушкуємо під кришкою ще хвилин 20-25. Готовий шулюм викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню.
Печериці на багатті
Любителі грибів обов'язково оцінять цей рецепт приготування печериць на багатті, адже грибочки виходять ніжні, соковиті і ароматні.
Інгредієнти:
Приготування
За добу до виїзду на природу замочуємо печериці в томатному соку. Якщо грибочки дрібні залишаємо цілими, ті, що побільше розрізаємо на половинки. Бажано час від часу гриби перемішувати, щоб вони просочилися соком. Перед приготуванням гриби солимо. Сало нарізаємо шматочками і викладаємо на тарілку з фольги. Зверху викладаємо грибочки і відправляємо тарілочку на сітку, розташовану над розжареним вугіллям. Коли сало підрум'яниться і віддасть весь жир, грибочками можна буде пригощатися.
Ті ж, хто не уявляє свого життя без майонезу, просто зобов'язані спробувати приготувати на багатті ось такі гриби.

Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо, перчимо і солимо і заливаємо майонезом. Гарненько перемішавши, гриби залишаємо просочуватися хвилин на 30 або на годину. Після нанизуємо гриби на шампури і смажимо хвилин 15. Слідкуємо уважно, щоб гриби не підгоріли і не забуваємо шампури повертати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Готуємо на природі
Нарешті після довгої і холодної зими настали теплі дні, якими гріх не скористатися для виїзду на пікнік. А якщо спілкування з природою загрожує

Як маринувати осетер для шашлику?
Найчастіше на природі готують шашлик зі свинини, яловичини, курки. Однак дуже смачним виходить і шашлик з риби, наприклад, з осетра. Сьогодні ми

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Печериці на грилі
В пору пікніків саме час поговорити про гарячих закусках, які б швидко готувалися і легко поедались, не залишаючи тяжкості в шлунку. Одним з таких

Риба в мікрохвильовці
Любите запечену рибку, але немає часу з нею возитися? Тоді рецепти приготування риби в мікрохвильовці як раз для вас! Для створення маленького

Як приготувати шурпу з баранини?
Ви - любитель скуштувати східної кухні? Вашій увазі представлений рецепт м'ясного супу шурпа. Головна особливість приготування цієї страви полягає в