Печериці на грилі

Ароматні печериці, приготовані на грилі - це відмінна закуска і прекрасне доповнення до основної страви. Приготувати їх зможе будь-яка починаюча господиня, і таке блюдо неодмінно сподобається і гостям, і всім вашим домочадцям. Давайте дізнаємося з вами як приготувати шампіньйони на грилі.
Рецепт печериць на грилі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку беремо часник, очищаємо і розтираємо його разом з сіллю, перцем і розмарином до однорідного стану. Потім додаємо трохи рослинної або оливкової олії і все добре перемішуємо. Печериці промиваємо, обсушуємо, прибираємо ніжки, а капелюшки складаємо в тарілку з підготовленою сумішшю і залишаємо гриби просочуватися спеціями приблизно на 40 хвилин. Мариновані печериці обсмажуємо на грилі по 5 хвилин з кожного боку, а потім посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Печериці на грилі з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Печериці гарненько миємо, висушуємо, чистимо і відкладаємо в сторону. Тепер готуємо маринад: змішати в глибокій мисці майонез, сіль, чорний мелений перець і ретельно все перемішуємо. Викладаємо підготовлені гриби в суміш і маринуємо протягом 30 хвилин. Надягаємо гриби на шампурики, і запікаємо на грилі, близько 20 мнуть.
Не втрачаючи часу дарма, зробимо соус: майонез видавлюємо очищений часник, додаємо сіль, перець за смаком і кладемо дрібно порізану зелень. Готові гриби перекладаємо на красиве блюдо, застелене листям салату, зверху поливаємо соусом.
На основі даного рецепту можна приготувати і фаршировані печериці , начинкою для яких миє служити сир, або попередньо обсмажений м'ясний фарш.
Гриби печериці на грилі
Інгредієнти:
Приготування
Гриби чистимо, промиваємо прохолодною водою і відварюємо у воді з вином, цукром, сіллю протягом 15 хвилин, потім відкидаємо печериці на друшляк і даємо воді стекти. Розрізаємо гриби на 4 частини, кладемо на гриль і додаємо шматочки вершкового масла. Обсмажуємо печериці за допомогою гриля 15 хвилин, потім обережно перекладаємо на тарілку, посипаємо дрібно нашаткованої зеленню кропу і подаємо до столу разом з картоплею фрі.
Печериці на сковороді-гриль
Інгредієнти:
Приготування

Сковороду-гриль рясно змащуємо рослинному маслом, викладаємо печериці і обсмажуємо їх протягом 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Готову страву посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
Всі вищевказані рецепти можна використовувати для приготування печериць в духовці . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення

Печериці у сметані
Кулінари давно помітили ідеальне поєднання смаку печериць і сметани. Крім того, таке грибне блюдо виходить досить ситним (гриби цілком можуть

Печериці в духовці
Печериці можна приготувати сотнею різних способів. Один з них - запікання в духовці. От про них сьогодні і піде мова. Ми розповімо, як приготувати

Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але

Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших

Закуска з печериць
Печериці - смачні і доступні гриби, з яких можна зробити безліч цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про дивовижних закуски з цих популярних