Готуємо на природі

Рецепт юшки на природі
Як приготувати рибу на природі, якщо не юшки з неї наварити? Смачно і клопоту багато не потрібно, ніяких маринадів і багатогодинних очікувань. Отже, готуємо вуха на природі.
Інгредієнти:
Приготування
Розводимо багаття, підвішуємо над ним казанок. В казанок наливаємо воду і чекаємо, поки закипить. Чистимо картоплю, нарізаємо кубиками і відправляємо в киплячу воду, туди ж кладемо рис. Коли картопля буде майже готова, кладемо в казанок очищену і нарізану великими шматками рибу. До риби додаємо лавровий лист, нарізану цибулю, перець і сіль. Варимо хвилин 10 поки риба не буде готова. Знімаємо казанок з вогню, додаємо порізану зелень і даємо настоятися кілька хвилин.
Плов на багатті
Рецептів приготування домашнього плову багато, але на природі його приготувати буде набагато цікавіше. А так як є плов поодинці не цікаво, а тому всі інгредієнти розраховані на десятилитровий казан.
Інгредієнти:
Приготування
Підвішуємо казан над сильним вогнем і заливаємо масло. На розпечене масло викладаємо порізане (не маленькими шматками м'ясо. Підсмажуємо, перемішуючи, поки не піде вода. Додаємо цибулю і смажимо його також, помішуючи. Потім кладемо моркву, нарізану тонкою соломкою. Коли морква стане м'якою, перчимо і солимо, додаємо зіру. Смажимо до повної готовності, після чого додаємо всю воду. Багаття під казаном розбираємо, і залишаємо казан з кришкою над вугіллям на 20-30 хвилин. Після відкриваємо кришку, споруджуємо під казаном сильний вогонь і доводимо воду до кипіння. Після чого засипаємо рис поверх м'яса, не перемішуючи. Коли вода майже вся випарується, встромляємо в рис очищені зубчики часнику. Коли вся вода піде і рис буде готовий, казан знімаємо з вогню, даємо йому охолонути і бажаємо собі та друзям приємного апетиту.
Сирний суп на природі
Не знаєте, що приготувати на природі? Спробуйте зварити «білий» суп, і смачно і не зовсім звичайно.
Інгредієнти:
Приготування
В казанок наливаємо воду, кладемо поросяти, ягняти картоплю і моркву, солимо, перчимо і підвішуємо над вогнем. Поки картопля вариться, подрібнюємо плавлені сирки - зручно це робити, відщипуючи руками маленькі шматочки. Коли картопля буде готова, додаємо сир. Варимо, поки весь сир не розвариться. У готовий суп додаємо порізану зелень і даємо йому настоятися хвилин п'ять.
Картопля, запечена з салом

Всі пробували в дитинстві запекти картоплю в вугіллі, так і в дорослому житті ми іноді готуємо на природі це невибагливе страву. Але навіщо зупинятися в своєму розвитку? Спробуйте стару добру печену картоплю в новому оформленні.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і залишаємо у воді. Сало (добре, якщо в ньому будуть м'ясні прошарку) ріжемо скибочками, розміром не менше половинки картоплини. Нарізаємо фольгу на шматочки, так щоб кожен з них можна було загорнути картоплину кілька разів. Кожну картоплину розрізаємо навпіл, злегка натираємо сіллю, між половинками кладемо шматочок сала. Картоплю загортаємо у фольгу. З багаття прибираємо гарячі дрова, розгрібаємо вугілля і викладаємо картоплю. Зверху насипаємо вугілля, знову розводимо багаття і милуємося вогнем хвилин 30-40. Після багаття розбираємо, картопельку дістаємо, розгортаємо фольгу і угощаемся.
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви на вогнищі
Хороша травнева погода так і кличе всіх на лоно природи, покуштувати соковитого шашлику вприкуску зі свіжими весняними овочами і травами. Але якщо ви

Яловичина, тушкована з картоплею
Тушковані страви набагато корисніше смажених, а за смаком вони ніяк їм не поступаються. Зараз ми вам розповімо, як смачно приготувати яловичину,

Вуха в мультиварці
Якщо вам хочеться приготувати на обід щось швидке, легке, але в теж час досить поживне, смачне та корисне, то пропонуємо вам зварити юшку. Цей

Шурпа в казані
Шурпа - це густий наваристий суп, приготовлений на м'ясному бульйоні з додаванням овочів і спецій. Це ароматне блюдо азіатської кухні готують

Як приготувати шурпу з баранини?
Ви - любитель скуштувати східної кухні? Вашій увазі представлений рецепт м'ясного супу шурпа. Головна особливість приготування цієї страви полягає в

Рецепт азу з солоними огірками
Азу - популярне блюдо татарської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Також його обов'язковим інгредієнтом є солоний огірок. Давайте