Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Домашня локшина для супу - рецепт

Домашня локшина для супу - рецепт

21-03-2015, 21:16
1 631
Домашня локшина для супу - рецепт
Домашня локшина для супу, рецепт якої може стати в нагоді всім любителям здорової та корисної їжі, є запорукою смачного першого страви. Незважаючи на те, що рецепт тіста для домашньої локшини може відрізнятися у кожної господині, існують загальні правила, без яких неможливо смачно приготувати це блюдо.
Рецепт приготування домашньої локшини, представлений нижче, дозволить назавжди забути про несмачних супах або гарнірах з її участю.

Приготування локшини в домашніх умовах


Інгредієнти:

  • борошно (вищого ґатунку) - 300 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • сіль - 5 р.


  • Приготування
    Яєчна локшина домашня, рецепт якої складається всього з трьох інгредієнтів, може служити основою для першого, так і повноцінним гарніром.

    Для приготування такої локшини необхідно замісити тісто. Для цього в гірку борошна слід вилити злегка збиті з сіллю яйця і ретельно перемішати суміш, поки не вийде тісто. Якщо яєць недостатньо і тісто розвалюється, можна додати до борошна трохи води кімнатної температури.

    Готове тісто слід загорнути в плівку і дати йому час відпочити, після чого нарізати отриманий шматок на кілька рівних частин.

    Кожну частину треба тонко розкачати і нарізати соломкою. Соломку необхідно викласти на рушник і дати їй час підсушитися, після чого можна прибрати соломку в сухе місце чи відразу ж приготувати.

    Як бачите, приготування тіста для домашньої локшини займає зовсім небагато часу, зате таке блюдо приносить набагато більше радості, ніж куплене в магазині.

    Приготування домашньої локшини з куркою


    Інгредієнти:

  • філе курки - 500 г;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зелень - 50 г;

  • домашня локшина - 300 р.


  • Приготування
    Для приготування локшини з куркою необхідно почати з домашньої локшини, приготування якої описано вище. Коли локшина
    Домашня локшина для супу - рецепт
    готова, можна приступати до курки. Куряче філе необхідно залити водою і поставити на повільний вогонь на годину.
    Поки готується курячий бульйон, займіться іншими інгредієнтами. Промийте і почистіть овочі, після чого наріжте їх півкільцями. Дрібно порубаєте зелень і відкладіть її в окремий посуд.
    Дістаньте з бульйону готове м'ясо, а в отриману рідину додайте овочі і варіть 10 хвилин. Після цього додайте в бульйон локшину і готуйте її приблизно 7 хвилин.
    Подавайте суп-локшину з м'ясом і зеленню, при бажанні можна додати в кожну порцію трохи лимонного соку.
    На основі готової локшини можна варити супи з курячим бульйоном, або грибний суп-локшину .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з сьомги - рецепт
    Суп з сьомги - рецепт
    Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
    Бульйон з курки
    Бульйон з курки
    Варка правильного курячого бульйону, прозорого, золотистого, без зайвого жиру - це справжнє мистецтво, якому можна навчитися лише методом проб і
    Суп-локшина з грибами
    Суп-локшина з грибами
    Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. І сьогодні мова
    Локшина з морепродуктами
    Локшина з морепродуктами
    Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
    Локшина з яйцем
    Локшина з яйцем
    Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
    Локшина для лагмана
    Локшина для лагмана
    Лагман - традиційне блюдо узбецької кухні, яке популярне у всьому світі. Одним з головних його складових є локшина. І сьогодні ми з вами розберемося,