Домашня локшина для супу - рецепт
Домашня локшина для супу, рецепт якої може стати в нагоді всім любителям здорової та корисної їжі, є запорукою смачного першого страви. Незважаючи на те, що рецепт тіста для домашньої локшини може відрізнятися у кожної господині, існують загальні правила, без яких неможливо смачно приготувати це блюдо.
Рецепт приготування домашньої локшини, представлений нижче, дозволить назавжди забути про несмачних супах або гарнірах з її участю.
Інгредієнти:
борошно (вищого ґатунку) - 300 г;
яйце - 3 шт.;
сіль - 5 р.
Приготування
Яєчна локшина домашня, рецепт якої складається всього з трьох інгредієнтів, може служити основою для першого, так і повноцінним гарніром.
Для приготування такої локшини необхідно замісити тісто. Для цього в гірку борошна слід вилити злегка збиті з сіллю яйця і ретельно перемішати суміш, поки не вийде тісто. Якщо яєць недостатньо і тісто розвалюється, можна додати до борошна трохи води кімнатної температури.
Готове тісто слід загорнути в плівку і дати йому час відпочити, після чого нарізати отриманий шматок на кілька рівних частин.
Кожну частину треба тонко розкачати і нарізати соломкою. Соломку необхідно викласти на рушник і дати їй час підсушитися, після чого можна прибрати соломку в сухе місце чи відразу ж приготувати.
Як бачите, приготування тіста для домашньої локшини займає зовсім небагато часу, зате таке блюдо приносить набагато більше радості, ніж куплене в магазині.
Інгредієнти:
філе курки - 500 г;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зелень - 50 г;
домашня локшина - 300 р.
Приготування
Для приготування локшини з куркою необхідно почати з домашньої локшини, приготування якої описано вище. Коли локшина готова, можна приступати до курки. Куряче філе необхідно залити водою і поставити на повільний вогонь на годину.
Поки готується курячий бульйон, займіться іншими інгредієнтами. Промийте і почистіть овочі, після чого наріжте їх півкільцями. Дрібно порубаєте зелень і відкладіть її в окремий посуд.
Дістаньте з бульйону готове м'ясо, а в отриману рідину додайте овочі і варіть 10 хвилин. Після цього додайте в бульйон локшину і готуйте її приблизно 7 хвилин.
Подавайте суп-локшину з м'ясом і зеленню, при бажанні можна додати в кожну порцію трохи лимонного соку.
На основі готової локшини можна варити супи з курячим бульйоном, або грибний суп-локшину .
Рецепт приготування домашньої локшини, представлений нижче, дозволить назавжди забути про несмачних супах або гарнірах з її участю.
Приготування локшини в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Яєчна локшина домашня, рецепт якої складається всього з трьох інгредієнтів, може служити основою для першого, так і повноцінним гарніром.
Для приготування такої локшини необхідно замісити тісто. Для цього в гірку борошна слід вилити злегка збиті з сіллю яйця і ретельно перемішати суміш, поки не вийде тісто. Якщо яєць недостатньо і тісто розвалюється, можна додати до борошна трохи води кімнатної температури.
Готове тісто слід загорнути в плівку і дати йому час відпочити, після чого нарізати отриманий шматок на кілька рівних частин.
Кожну частину треба тонко розкачати і нарізати соломкою. Соломку необхідно викласти на рушник і дати їй час підсушитися, після чого можна прибрати соломку в сухе місце чи відразу ж приготувати.
Як бачите, приготування тіста для домашньої локшини займає зовсім небагато часу, зате таке блюдо приносить набагато більше радості, ніж куплене в магазині.
Приготування домашньої локшини з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування локшини з куркою необхідно почати з домашньої локшини, приготування якої описано вище. Коли локшина готова, можна приступати до курки. Куряче філе необхідно залити водою і поставити на повільний вогонь на годину.
Поки готується курячий бульйон, займіться іншими інгредієнтами. Промийте і почистіть овочі, після чого наріжте їх півкільцями. Дрібно порубаєте зелень і відкладіть її в окремий посуд.
Дістаньте з бульйону готове м'ясо, а в отриману рідину додайте овочі і варіть 10 хвилин. Після цього додайте в бульйон локшину і готуйте її приблизно 7 хвилин.
Подавайте суп-локшину з м'ясом і зеленню, при бажанні можна додати в кожну порцію трохи лимонного соку.
На основі готової локшини можна варити супи з курячим бульйоном, або грибний суп-локшину .
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сьомги - рецепт
Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
Бульйон з курки
Варка правильного курячого бульйону, прозорого, золотистого, без зайвого жиру - це справжнє мистецтво, якому можна навчитися лише методом проб і
Суп-локшина з грибами
Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. І сьогодні мова
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Локшина для лагмана
Лагман - традиційне блюдо узбецької кухні, яке популярне у всьому світі. Одним з головних його складових є локшина. І сьогодні ми з вами розберемося,