Суп з сьомги - рецепт
У Фінляндії суп з сьомги називається Lohikeitto. І рецепт цього рибного супу був представлений на «World Tour 2005» і зайняв призове місце. У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам, як можна зварити такі ж смачні супи з цієї риби.
Інгредієнти:
2 літри води;
250 р картоплі, нарізаного кубиками;
2 нарізаних цибулини середнього розміру ;
1 ч. л. солі;
1/4 ч. л. перцю;
1 лавровий лист;
2 кг філе нарізаною сьомги без шкіри;
1 склянка збитих вершків;
нарізаний кріп без стебел;
кріп з насінням.
Нагрійте воду, додайте картоплю, цибулю, сіль, перець і лавровий лист до кипіння в каструлі. Як тільки вода почне закипати - зменшіть вогонь.
Накрийте кришкою і варіть, поки картопля не стане ніжним - приблизно 10 хвилин.
Додайте рибу і продовжуйте варити суп на повільному вогні, поки риба не стане легко відшаровується від кісток, приблизно 5 хвилин або трохи довше.
Видаліть лавровий лист.
Розмішайте 1/2 склянки супу з збитими вершками. Акуратно перемішайте крем і додайте отриману суміш у суп. Посипте насінням кропу.
Примітка: якщо у вас немає можливості придбати свіжу сьомгу, можете замінити її консервованим лососем, тріскою або горбушею.
Приготування цього вишуканого супу з локшиною в японському стилі, не займе у вас багато часу.
Ось що необхідно для рибного супу з сьомги:
2 голови сьомги (зябра видалити);
2-сантиметровий шматок сушених водоростей комбу;
3 - сантиметровий шматок очищеного і натертого на крупній тертці імбиру;
сіль;
1/4 склянки сухого білого вина;
японська локшина;
3 ст. л. білої пасти місо.
Промийте голови сьомги, щоб видалити кров або зябра. Зябра можуть зіпсувати бульйон, зробивши його гірким і каламутним. Покладіть промиті голови у велику каструлю. Додайте комбу, імбир, довівши до кипіння і зменшіть вогонь, не дозволяючи супу більше кипіти. Варіть на повільному вогні 20-30 хвилин. Додайте сіль за смаком. Процідіть бульйон і збережіть голову. Відокремте всі м'ясо від голови, і додайте в каструлю.
В іншій каструлі доведіть до кипіння підсолену воду для японської рисової локшини. Додайте локшину в киплячу воду і варіть протягом 2-х хвилин.
Додайте чайну ложку місо в кожну тарілку і розмішайте, щоб всі компоненти змішалися. Додайте в кожну тарілку порцію локшини і м'ясо сьомги. Подавайте суп, прикрасивши його гілочкою кропу.
Рецепт супу з сьомги
Інгредієнти:
Нагрійте воду, додайте картоплю, цибулю, сіль, перець і лавровий лист до кипіння в каструлі. Як тільки вода почне закипати - зменшіть вогонь.
Накрийте кришкою і варіть, поки картопля не стане ніжним - приблизно 10 хвилин.
Додайте рибу і продовжуйте варити суп на повільному вогні, поки риба не стане легко відшаровується від кісток, приблизно 5 хвилин або трохи довше.
Видаліть лавровий лист.
Розмішайте 1/2 склянки супу з збитими вершками. Акуратно перемішайте крем і додайте отриману суміш у суп. Посипте насінням кропу.
Примітка: якщо у вас немає можливості придбати свіжу сьомгу, можете замінити її консервованим лососем, тріскою або горбушею.
Японський рецепт рибного супу з сьомги
Приготування цього вишуканого супу з локшиною в японському стилі, не займе у вас багато часу.
Ось що необхідно для рибного супу з сьомги:
Промийте голови сьомги, щоб видалити кров або зябра. Зябра можуть зіпсувати бульйон, зробивши його гірким і каламутним. Покладіть промиті голови у велику каструлю. Додайте комбу, імбир, довівши до кипіння і зменшіть вогонь, не дозволяючи супу більше кипіти. Варіть на повільному вогні 20-30 хвилин. Додайте сіль за смаком. Процідіть бульйон і збережіть голову. Відокремте всі м'ясо від голови, і додайте в каструлю.
В іншій каструлі доведіть до кипіння підсолену воду для японської рисової локшини. Додайте локшину в киплячу воду і варіть протягом 2-х хвилин.
Додайте чайну ложку місо в кожну тарілку і розмішайте, щоб всі компоненти змішалися. Додайте в кожну тарілку порцію локшини і м'ясо сьомги. Подавайте суп, прикрасивши його гілочкою кропу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з перловкою
Сучасні господині вже не так часто варять супи з перловкою, як це робили їхні мами і бабусі. А дарма, адже супи з перловкою і грибами, наприклад, не
Суп солянка з ковбасою
Суп солянка, рецепт якого привезли нам до нас з Азії, настільки припав до столу нашим співвітчизникам, що став по праву вважатися традиційним першим
Сочевичний суп - рецепт
З рецептом сочевичного супу, батьківщиною якого є Туреччина пов'язано безліч повір'їв і легенд. До всього іншого це, здавалося б, просте страву, є
Рибний суп з сьомги
Сьомга - смачна і корисна риба, в якій міститься мелатонін - речовина необхідне для омолодження клітин нашого організму. У різних кулінарних стравах
Суп з сьомги з вершками
Сьомга - дуже смачна, та й корисна риба. І сьогодні ми пропонуємо вам декілька цікавих варіантів створення з неї супів з вершками. Таке блюдо буде
Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в