Грибний суп з перловкою
Суп з перловкою і грибами - відмінний спосіб насолодитися смаком і ароматом з користю для здоров'я. Цей суп багатий поживними речовинами, і він ідеально підходить для посади, якщо його готувати без м'яса.
Інгредієнти:
100 г сушених білих грибів;
35 склянки гарячої води;
2 літри яловичого, курячого або овочевого бульйону;
1 склянку перлової крупи;
2 склянки сметани;
2 столові ложки борошна;
сіль і перець;
сметана для гарніру;
зелень петрушки для прикраси (за бажанням).
Замочіть гриби в гарячій воді у великий, жароміцної мисці. Дайте постояти 1 годину. Гарненько промийте гриби, щоб видалити пісок і залиште ще приблизно на 1 годину.
Дістаньте гриби з води, наріжте на великі шматки і відкладіть в іншу миску.
Закип'ятіть воду в каструлі і додати перлову крупу. Накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 1 години.
У середній мисці змішайте сметану, борошно і невелика кількість гарячого бульйону. Вилийте вміст миски в гарячий суп, постійно помішуючи на середньому вогні, поки не дійде до кипіння. Додайте приправи.
Зніміть суп з перловкою і грибами з вогню і подавайте зі сметаною і петрушкою.
Щоб приготувати перлову розсипчасту крупу, додайте в каструлю 1 склянку перлової крупи, пару пучок солі і 2 склянки води. Доведіть все до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько 30 хвилин (до розм'якшення, поки вода не вбереться). Приготована за цим рецептом крупа ідеально підійде для прованського грибного супу з перловкою. який варитися з свіжих печериць.
Інгредієнти:
оливкова олія;
1 болгарський перець середньої величини;
500 г свіжих печериць;
2 подрібнених зубчики часнику;
1 середня цибулина;
3 склянки (075 л) курячого бульйону або легкий овочевий бульйон;
125 склянки приготовленої перлової крупи;
2-3 ст. л. соєвого соусу;
2-3 ч. л. підсмаженого кунжутного масла;
20 г нарізаного свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сушеного чебрецю);
10 г нарізаного свіжого шавлії (або 1/2 ч. л. сухого шавлії);
рубаний цибулю для гарніру.
Гарненько промийте шампиньны, щоб видалити пісок. Дістаньте гриби з води, наріжте на великі шматки і відкладіть в іншу миску.
У великій каструлі розігрійте на середньому вогні оливкова олія. Додайте гриби, кілька щіпок солі і трохи свіжомеленого перцю. Готуйте, поки гриби не потемніють, близько п'яти хвилин. Додайте часник і тушкуйте разом, поки часник не стане ароматним і обсмажені гриби не випустять всю свою рідину. Дістаньте гриби з каструлі, і відкладіть на тарілку.
У тій же каструлі розігрійте на середньому вогні ще трохи олії. Додайте цибулю і обсмажте до м'якості і золотистого кольору. Це займе у вас приблизно п'ять хвилин. Додайте варену перловку, дві столові ложки соєвого соусу і бульйон. Доведіть до кипіння. Покладіть гриби назад в каструлю і варіть на середньому вогні протягом ще двох-трьох хвилин. Зніміть з вогню, додайте кунжутне масло, та приправи за смаком. В цей момент, ви можете додати ще одну столову ложку соєвого соусу або кунжутне масло.
Суп з печериць з перловкою подавайте до столу з нарізаною зеленою цибулею, чебрецем і шавлією.
Рецепт грибного супу з перловкою
Інгредієнти:
Замочіть гриби в гарячій воді у великий, жароміцної мисці. Дайте постояти 1 годину. Гарненько промийте гриби, щоб видалити пісок і залиште ще приблизно на 1 годину.
Дістаньте гриби з води, наріжте на великі шматки і відкладіть в іншу миску.
Закип'ятіть воду в каструлі і додати перлову крупу. Накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 1 години.
У середній мисці змішайте сметану, борошно і невелика кількість гарячого бульйону. Вилийте вміст миски в гарячий суп, постійно помішуючи на середньому вогні, поки не дійде до кипіння. Додайте приправи.
Зніміть суп з перловкою і грибами з вогню і подавайте зі сметаною і петрушкою.
Скільки варити перловку в супі?
Щоб приготувати перлову розсипчасту крупу, додайте в каструлю 1 склянку перлової крупи, пару пучок солі і 2 склянки води. Доведіть все до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько 30 хвилин (до розм'якшення, поки вода не вбереться). Приготована за цим рецептом крупа ідеально підійде для прованського грибного супу з перловкою. який варитися з свіжих печериць.
Рецепт супу з печериць з перловкою
Інгредієнти:
Гарненько промийте шампиньны, щоб видалити пісок. Дістаньте гриби з води, наріжте на великі шматки і відкладіть в іншу миску.
У великій каструлі розігрійте на середньому вогні оливкова олія. Додайте гриби, кілька щіпок солі і трохи свіжомеленого перцю. Готуйте, поки гриби не потемніють, близько п'яти хвилин. Додайте часник і тушкуйте разом, поки часник не стане ароматним і обсмажені гриби не випустять всю свою рідину. Дістаньте гриби з каструлі, і відкладіть на тарілку.
У тій же каструлі розігрійте на середньому вогні ще трохи олії. Додайте цибулю і обсмажте до м'якості і золотистого кольору. Це займе у вас приблизно п'ять хвилин. Додайте варену перловку, дві столові ложки соєвого соусу і бульйон. Доведіть до кипіння. Покладіть гриби назад в каструлю і варіть на середньому вогні протягом ще двох-трьох хвилин. Зніміть з вогню, додайте кунжутне масло, та приправи за смаком. В цей момент, ви можете додати ще одну столову ложку соєвого соусу або кунжутне масло.
Суп з печериць з перловкою подавайте до столу з нарізаною зеленою цибулею, чебрецем і шавлією.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дієтичні супи
Якщо прочитавши назву цієї статті, ви подумали, що в ній піде мова про яку-небудь дієті - ви опинитеся неправі, адже дієтичні супи входять в раціон
Як готувати гороховий суп?
Супи з бобових, у тому числі і гороху, вміли готувати ще до нашої ери. Тим не менш, сказати, що ще з тих часів рецепт залишився незмінний не можна,
Суп з сьомги - рецепт
Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
Сочевичний суп - рецепт
З рецептом сочевичного супу, батьківщиною якого є Туреччина пов'язано безліч повір'їв і легенд. До всього іншого це, здавалося б, просте страву, є
Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
Суп з сушених грибів
Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти