Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з сьомги з вершками

Суп з сьомги з вершками

26-03-2015, 17:49
1 191
Суп з сьомги з вершками
Якщо питання вечірнього меню не варто про користь і низької калорійності страви, то сміливо робіть вибір на користь сьомги з вершками у складі ніжного крем-супу. Неймовірно смачна страва не залишить байдужим не тільки любителів риби, але і шанувальників смачної і ситної їжі взагалі.
У цій статті ми розглянемо кілька рецептів приготування вершкових супів з сьомгою.

Юшка з сьомги з вершками


З сьомги виходить ароматна і навариста вуха , яку можна досить економно приготувати, використовуючи в рецепті хвіст і голову риби для бульйону.
Інгредієнти:

  • суповий набір сьомги - 1-15 кг;

  • картопля - 2-3 шт.;

  • вершкове масло;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • кріп - пучок;

  • вершки - 100 мл;

  • цибуля порей - 1 шт.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати суп з сьомги з вершками. Голови і хвости сьомги заливаємо холодною водою, додаємо кріп і лавровий лист, ставимо на вогонь. Варимо бульйон близько 30 хвилин на невеликому вогні.
    Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Цибуля порей ріжемо тонкими кільцями і припускаємо до м'якості на вершковому маслі. Готовий рибний бульйон проціджуємо через 2-3 шари марлі, а рибну м'якоть знімаємо з кісток.
    Закладаємо в бульйон картоплю і варимо до готовності, додаємо порей, рибу і вершки, прибираємо з вогню, приправляємо і подаємо до столу. В якості прикраси на тарілки можна викласти тонкі смужки копченої сьомги і посипати невеликою кількістю фенхелю.

    Рецепт сирного супу з сьомги з вершками


    Вершковий сир - це не тільки доповнення до хлібного тосту, але і чудова заправка для супу. Переконатися в цьому ви зможете, випробувавши наступний рецепт.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 100 г;

  • ріпчаста цибуля (нарізаний) - 1 ст.;

  • кріп - 3/4 ст.;

  • копчена сьомга - 220 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • вода - 8 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелена цибуля - 3-4 стебла;

  • помідори - 2 шт.;

  • свіжий шпинат - 2 ст.;

  • вершковий сир - 400 г;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Масло розтоплюємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому цибулю до м'якості. Додаємо трохи зеленої цибулі, нарізані томати без шкірки і шматочки копченої сьомги. Обсмажуємо все разом 3 хвилини, потім додаємо борошно і продовжуємо готування ще хвилину. Заливаємо основу для супу водою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин. Після закінчення часу приправляємо суп по смаку і додаємо шпинат. Готуємо ще 5 хвилин. В останню чергу в каструлю відправляється вершковий сир і лимонний сік.
    Залишається лише ще раз перевірити смак готового блюда, і можна подавати сирний суп до столу, прикрасивши зеленим цибулею.

    Швидка юшка з сьомги з вершками


    Ми вже встигли дізнатися, як приготувати суп зі свіжої та копченої сьомги з вершками. Тепер настала черга рецепту з участю консервованої риби. Швидкий і простий спосіб ситно і смачно нагодувати цілу сім'ю, як описано в рецепті нижче.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • бекон - 4 смужки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • курячий бульйон - 3 ст.;

  • консервована сьомга - 2 банки;

  • картопля (велика) - 1 шт.;

  • вершки - 2 ст.;

  • консервована кукурудза - 1 ст.;

  • Суп з сьомги з вершками

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з оливковою. Смужку бекону нарізаємо і закладаємо до масляної суміші, смажимо 5-7 хвилин. Додаємо до бекону цибулю і часник, обсмажуємо 2-3 хвилини, до м'якості цибулі. Додаємо борошно і смажимо 1-2 хвилини.
    Заливаємо основу для супу бульйоном, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додаємо до супу сьомгу, нарізану картоплю, кукурудзу і готуємо ще 15-20 хвилин, до тих пір, поки картопля не стане м'яким.
    Заправляємо суп вершками, варимо 2-3 хвилини. Готову страву приправляємо сіллю і перцем за смаком. Подаємо гарячий суп з крекерами, або грінками, прикрасивши зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з сьомги - рецепт
    Суп з сьомги - рецепт
    Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
    Рибний суп з тріски - рецепт
    Рибний суп з тріски - рецепт
    Тріска - нежирна і найпоширеніша риба періодично з'являється на нашому столі у вигляді холодцю або просто смажена. Але сьогодні ми хочемо поговорити
    Рибний суп з сьомги
    Рибний суп з сьомги
    Сьомга - смачна і корисна риба, в якій міститься мелатонін - речовина необхідне для омолодження клітин нашого організму. У різних кулінарних стравах
    Цибулевий суп з сьомгою
    Цибулевий суп з сьомгою
    Цибулевий суп з сьомгою виходить ситним, ніжним і ароматним. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів створення цього незвичайного страви.
    Юшка з сьомги - рецепт
    Юшка з сьомги - рецепт
    Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
    Закуска з сьомги
    Закуска з сьомги
    Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших