Суп з сьомги з вершками
Якщо питання вечірнього меню не варто про користь і низької калорійності страви, то сміливо робіть вибір на користь сьомги з вершками у складі ніжного крем-супу. Неймовірно смачна страва не залишить байдужим не тільки любителів риби, але і шанувальників смачної і ситної їжі взагалі.
У цій статті ми розглянемо кілька рецептів приготування вершкових супів з сьомгою.
З сьомги виходить ароматна і навариста вуха , яку можна досить економно приготувати, використовуючи в рецепті хвіст і голову риби для бульйону.
Інгредієнти:
суповий набір сьомги - 1-15 кг;
картопля - 2-3 шт.;
вершкове масло;
лавровий лист - 2 шт.;
кріп - пучок;
вершки - 100 мл;
цибуля порей - 1 шт.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати суп з сьомги з вершками. Голови і хвости сьомги заливаємо холодною водою, додаємо кріп і лавровий лист, ставимо на вогонь. Варимо бульйон близько 30 хвилин на невеликому вогні.
Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Цибуля порей ріжемо тонкими кільцями і припускаємо до м'якості на вершковому маслі. Готовий рибний бульйон проціджуємо через 2-3 шари марлі, а рибну м'якоть знімаємо з кісток.
Закладаємо в бульйон картоплю і варимо до готовності, додаємо порей, рибу і вершки, прибираємо з вогню, приправляємо і подаємо до столу. В якості прикраси на тарілки можна викласти тонкі смужки копченої сьомги і посипати невеликою кількістю фенхелю.
Вершковий сир - це не тільки доповнення до хлібного тосту, але і чудова заправка для супу. Переконатися в цьому ви зможете, випробувавши наступний рецепт.
Інгредієнти:
вершкове масло - 100 г;
ріпчаста цибуля (нарізаний) - 1 ст.;
кріп - 3/4 ст.;
копчена сьомга - 220 г;
борошно - 2 ст. ложки;
вода - 8 ст.;
сіль, перець - за смаком;
зелена цибуля - 3-4 стебла;
помідори - 2 шт.;
свіжий шпинат - 2 ст.;
вершковий сир - 400 г;
лимонний сік - 2 ст. ложки.
Приготування
Масло розтоплюємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому цибулю до м'якості. Додаємо трохи зеленої цибулі, нарізані томати без шкірки і шматочки копченої сьомги. Обсмажуємо все разом 3 хвилини, потім додаємо борошно і продовжуємо готування ще хвилину. Заливаємо основу для супу водою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин. Після закінчення часу приправляємо суп по смаку і додаємо шпинат. Готуємо ще 5 хвилин. В останню чергу в каструлю відправляється вершковий сир і лимонний сік.
Залишається лише ще раз перевірити смак готового блюда, і можна подавати сирний суп до столу, прикрасивши зеленим цибулею.
Ми вже встигли дізнатися, як приготувати суп зі свіжої та копченої сьомги з вершками. Тепер настала черга рецепту з участю консервованої риби. Швидкий і простий спосіб ситно і смачно нагодувати цілу сім'ю, як описано в рецепті нижче.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
бекон - 4 смужки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
курячий бульйон - 3 ст.;
консервована сьомга - 2 банки;
картопля (велика) - 1 шт.;
вершки - 2 ст.;
консервована кукурудза - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з оливковою. Смужку бекону нарізаємо і закладаємо до масляної суміші, смажимо 5-7 хвилин. Додаємо до бекону цибулю і часник, обсмажуємо 2-3 хвилини, до м'якості цибулі. Додаємо борошно і смажимо 1-2 хвилини.
Заливаємо основу для супу бульйоном, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додаємо до супу сьомгу, нарізану картоплю, кукурудзу і готуємо ще 15-20 хвилин, до тих пір, поки картопля не стане м'яким.
Заправляємо суп вершками, варимо 2-3 хвилини. Готову страву приправляємо сіллю і перцем за смаком. Подаємо гарячий суп з крекерами, або грінками, прикрасивши зеленню.
У цій статті ми розглянемо кілька рецептів приготування вершкових супів з сьомгою.
Юшка з сьомги з вершками
З сьомги виходить ароматна і навариста вуха , яку можна досить економно приготувати, використовуючи в рецепті хвіст і голову риби для бульйону.
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати суп з сьомги з вершками. Голови і хвости сьомги заливаємо холодною водою, додаємо кріп і лавровий лист, ставимо на вогонь. Варимо бульйон близько 30 хвилин на невеликому вогні.
Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Цибуля порей ріжемо тонкими кільцями і припускаємо до м'якості на вершковому маслі. Готовий рибний бульйон проціджуємо через 2-3 шари марлі, а рибну м'якоть знімаємо з кісток.
Закладаємо в бульйон картоплю і варимо до готовності, додаємо порей, рибу і вершки, прибираємо з вогню, приправляємо і подаємо до столу. В якості прикраси на тарілки можна викласти тонкі смужки копченої сьомги і посипати невеликою кількістю фенхелю.
Рецепт сирного супу з сьомги з вершками
Вершковий сир - це не тільки доповнення до хлібного тосту, але і чудова заправка для супу. Переконатися в цьому ви зможете, випробувавши наступний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтоплюємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому цибулю до м'якості. Додаємо трохи зеленої цибулі, нарізані томати без шкірки і шматочки копченої сьомги. Обсмажуємо все разом 3 хвилини, потім додаємо борошно і продовжуємо готування ще хвилину. Заливаємо основу для супу водою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин. Після закінчення часу приправляємо суп по смаку і додаємо шпинат. Готуємо ще 5 хвилин. В останню чергу в каструлю відправляється вершковий сир і лимонний сік.
Залишається лише ще раз перевірити смак готового блюда, і можна подавати сирний суп до столу, прикрасивши зеленим цибулею.
Швидка юшка з сьомги з вершками
Ми вже встигли дізнатися, як приготувати суп зі свіжої та копченої сьомги з вершками. Тепер настала черга рецепту з участю консервованої риби. Швидкий і простий спосіб ситно і смачно нагодувати цілу сім'ю, як описано в рецепті нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з оливковою. Смужку бекону нарізаємо і закладаємо до масляної суміші, смажимо 5-7 хвилин. Додаємо до бекону цибулю і часник, обсмажуємо 2-3 хвилини, до м'якості цибулі. Додаємо борошно і смажимо 1-2 хвилини.
Заливаємо основу для супу бульйоном, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додаємо до супу сьомгу, нарізану картоплю, кукурудзу і готуємо ще 15-20 хвилин, до тих пір, поки картопля не стане м'яким.
Заправляємо суп вершками, варимо 2-3 хвилини. Готову страву приправляємо сіллю і перцем за смаком. Подаємо гарячий суп з крекерами, або грінками, прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сьомги - рецепт
Любителям такої корисної червоної риби, як сьомга, припадуть до смаку оригінальні супи, основним інгредієнтом яких як раз і є цей продукт. Ми
Рибний суп з тріски - рецепт
Тріска - нежирна і найпоширеніша риба періодично з'являється на нашому столі у вигляді холодцю або просто смажена. Але сьогодні ми хочемо поговорити
Рибний суп з сьомги
Сьомга - смачна і корисна риба, в якій міститься мелатонін - речовина необхідне для омолодження клітин нашого організму. У різних кулінарних стравах
Цибулевий суп з сьомгою
Цибулевий суп з сьомгою виходить ситним, ніжним і ароматним. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів створення цього незвичайного страви.
Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших