Цибулевий суп з сьомгою
Поєднання солодкуватого цибульного супу з скибочками ніжного філе сьомги неповторно. Легкий цибулевий суп з рибою тому прямий доказ. Дозвольте собі приготувати незвичайний суп по одному з нижепредставленных рецептів та побалувати себе і свою сім'ю не лише ситним, але і смачним блюдом.
Інгредієнти:
філе сьомги - 1 кг;
сік лайма - 2 ст. ложки;
зелень петрушки;
сіль - 2 ч. ложки;
чорний перець - 1 ч. ложка;
часник - 4 зубчики;
маринований болгарський перець - 4-5 шт.;
червоний цибуля - 4-5 шт.;
помідори - 2 шт.;
сушений орегано - 1 ч. ложка.
Приготування
Філе сьомги перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Кладемо філе в миску і заливаємо соком лайма, додаємо сіль з перцем і подрібнену зелень петрушки.
Мариновані перці пюрируем з допомогою блендера додавши близько 1/3 склянки води. При бажанні, до пюре з солодкого перцю можна додати трохи подрібненого перцю чилі.
У сковороду наливаємо масло і розігріваємо його на середньому вогні. Обсмажуємо нарізану часник близько 30 секунд і додаємо до нього тонкі кільця червоного цибулі. Через 5-6 хвилин готування лук повинен стати м'яким. Заливаємо цибулю пюрированными перцем, додаємо перетерті помідори і 2 склянки води. Солимо і перчимо отриманий бульйон за смаком, додаємо орегано і викладаємо рибне філе. Накриваємо сковороду кришкою і проварюємо суп протягом 6-7 хвилин, поки сьомга не буде готова.
Приготуйте такий цибулевий суп з сьомгою в мультиварці. Використовуйте режим "Смаження" або "Випічка" на час обсмажування цибулі, а потім перейдіть на "Суп", після додавання риби. Через 15-20 хвилин суп готовий.
Інгредієнти:
сьомга, консервована в олії - 1 банка;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
гострий перець - за смаком;
тертий імбир - 1/2 ч. ложки;
каррі - 1 ст. ложка;
вершки - 1/2 ст.
Приготування
На сковороді розігріваємо масло з-під консервованої сьомги і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю до м'якості. В останні 30 секунд обсмажування цибулі додаємо на сковороду пропущений через прес часник і прибираємо засмажку з вогню.
В каструлі до кипіння доводимо літр води і кладемо в неї зажарку, подрібнений гострий перець, карі , тертий імбир. Вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Кладемо в суп шматочки сьомги і варимо їх протягом 5-7 хвилин, після чого прибираємо суп з вогню і подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню.
Ніжний цибульний крем-суп з ікрою - вишукане блюдо, яке годиться для подання за банкетним столом. Ситний і смачний, він гарантовано не залишить ваших гостей байдужими.
Інгредієнти:
вершкове масло - 20 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
картопля - 500 г;
ріпчаста цибуля - 400 г;
курячий бульйон - 750 мл;
молоко - 1 ст.;
ікра сьомги - 100 г;
кріп.
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю. Готувати цибулю на невеликому вогні, протягом 20 хвилин, щоб він став солодким і м'яким, при цьому не змінивши колір. Перекладаємо цибулеву засмажку і кубики картоплі в підігрітий курячий бульйон. Варимо суп близько 15-20 хвилин або до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Даємо готового супу злегка охолонути і пюрируем його за допомогою заглибного блендера. Готове пюре для більшої однорідності можна протерти через сито. Тепер суп слід змішати з вершками або молоком і знову прогріти на невеликому вогні.
Подавати цибулевий суп слід з ложечкою ікри сьомги або скибочкою солоного рибного філе, посипати подрібненим кропом.
Рецепт іспанського цибульного супу з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Філе сьомги перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Кладемо філе в миску і заливаємо соком лайма, додаємо сіль з перцем і подрібнену зелень петрушки.
Мариновані перці пюрируем з допомогою блендера додавши близько 1/3 склянки води. При бажанні, до пюре з солодкого перцю можна додати трохи подрібненого перцю чилі.
У сковороду наливаємо масло і розігріваємо його на середньому вогні. Обсмажуємо нарізану часник близько 30 секунд і додаємо до нього тонкі кільця червоного цибулі. Через 5-6 хвилин готування лук повинен стати м'яким. Заливаємо цибулю пюрированными перцем, додаємо перетерті помідори і 2 склянки води. Солимо і перчимо отриманий бульйон за смаком, додаємо орегано і викладаємо рибне філе. Накриваємо сковороду кришкою і проварюємо суп протягом 6-7 хвилин, поки сьомга не буде готова.
Приготуйте такий цибулевий суп з сьомгою в мультиварці. Використовуйте режим "Смаження" або "Випічка" на час обсмажування цибулі, а потім перейдіть на "Суп", після додавання риби. Через 15-20 хвилин суп готовий.
Як приготувати цибульний суп з консервованої сьомгою?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розігріваємо масло з-під консервованої сьомги і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю до м'якості. В останні 30 секунд обсмажування цибулі додаємо на сковороду пропущений через прес часник і прибираємо засмажку з вогню.
В каструлі до кипіння доводимо літр води і кладемо в неї зажарку, подрібнений гострий перець, карі , тертий імбир. Вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Кладемо в суп шматочки сьомги і варимо їх протягом 5-7 хвилин, після чого прибираємо суп з вогню і подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню.
Цибулевий крем-суп з ікрою сьомги
Ніжний цибульний крем-суп з ікрою - вишукане блюдо, яке годиться для подання за банкетним столом. Ситний і смачний, він гарантовано не залишить ваших гостей байдужими.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю. Готувати цибулю на невеликому вогні, протягом 20 хвилин, щоб він став солодким і м'яким, при цьому не змінивши колір. Перекладаємо цибулеву засмажку і кубики картоплі в підігрітий курячий бульйон. Варимо суп близько 15-20 хвилин або до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Даємо готового супу злегка охолонути і пюрируем його за допомогою заглибного блендера. Готове пюре для більшої однорідності можна протерти через сито. Тепер суп слід змішати з вершками або молоком і знову прогріти на невеликому вогні.
Подавати цибулевий суп слід з ложечкою ікри сьомги або скибочкою солоного рибного філе, посипати подрібненим кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сьомги з вершками
Сьомга - дуже смачна, та й корисна риба. І сьогодні ми пропонуємо вам декілька цікавих варіантів створення з неї супів з вершками. Таке блюдо буде
Суп-пюре із зеленого горошку
Суп-пюре із зеленого горошку - чудове поживна страва на швидку руку. Він виходить солодкуватим, ароматною і дуже смачною. У нашій ми пропонуємо
Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги виходить дуже ароматною і ситної, з ніжним, вишуканим смаком. Таке блюдо можна подати і до святкового обіду, подавши до столу в
Сьомга, запечена під сиром
Сьомга - надзвичайно смачна риба, з якої можна готувати найрізноманітніші страви. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами, як її запекти під
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших