Сьомга, запечена під сиром
Страви "під сиром" завжди йдуть зі столу першими, оскільки гаряче улюблені багатьма. Кілька чергових сирних рецептів ми розповімо вам у цій статті
Інгредієнти:
філе сьомги - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
майонез - 1/3 ст.;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
тертий твердий сир - 1/4 ст.;
терта моцарелла - 1/2 ст.
Приготування
Рибне філе перевіряємо на наявність кісток і при необхідності витягаємо їх. Намагайтеся використовувати для цього рецепта цільний шматок сьомги.
Викладаємо рибу на застелений фольгою деко і приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Поверх рибного філе розподіляємо тонкі кільця ріпчастої цибулі.
У невеликій мисці збиваємо домашній майонез з пропущеним через прес часником і лимонним соком. Тонким шаром покриваємо отриманим соусом поверхню цибулевої подушки і рясно засипаємо блюдо тертим сиром.
Ставимо рибу на 15 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку, а потім під гриль на 2-3 хвилини до одержання рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
філе сьомги - 1 кг;
часник - 2 зубчики;
сушений кріп - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
томат - 1-2 шт.;
тертий твердий сир - 1 ст.;
зелену цибулю.
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Філе сьомги кладемо на застелений фольгою деко для випікання. Поверхня риби натираємо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником і сушеним кропом. Помідори нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо поверх рибного філе. Запікаємо рибу 20 хвилин самостійно, після чого посипаємо її тертим твердим сиром, змішаним з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Повертаємо рибу в духовку ще на 5 хвилин або до тих пір, поки сир не розплавиться повністю.
Інгредієнти:
порційне філе сьомги - 6 шматків по 150 р;
сіль, перець - за смаком;
вершковий сир - 150 г;
цедра 1/2 лимона;
свіжа хлібна паніровка - 25 г;
тертий пармезан - 25 г;
петрушка.
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Скибочки філе приправляємо сіллю і перцем з усіх боків. Вершковий сир змішуємо з пропущеним через прес часником і лимонною цедрою, сіль і перець додаємо в суміш за смаком.
Окремо змішуємо хлібну паніровку і тертий пармезан, додаємо в суху суміш подрібнену петрушку. Обережно розподіляємо вершковий сир по поверхні риби, а зверху насипаємо хлібних крихт з Пармезаном. Випікаємо сьомгу в духовці 15 хвилин, подаємо відразу ж.
Інгредієнти:
філе сьомги - 1 кг;
сир рікотта - 1 ст.;
сир фета - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
шпинат - 1 ст.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
свіжий кріп - 1 ст. ложка;
свіжий орегано - 1 ст. ложка.
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Обидва види сиру ретельно змішуємо. Філе риби кладемо шкірою вниз і ретельно приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Змащуємо рибу шаром гірчиці, викладаємо свіжий шпинат і розподіляємо суміш сирів. Тепер обережно звертаємо філе в рулет і кріпимо за допомогою шпажок або кулінарного шпагату. Викладаємо рулет на деко для випікання, попередньо змащений маслом, а також додатково змащуємо маслом поверхню самої сьомги. Випікаємо страва близько 20 хвилин. Якщо ви бажаєте отримати інтенсивну золотисту скоринку, то перейдіть в режим "Гриль" останні 2-3 хвилини готування.
Перед подачею рулет з сьомги повинен постояти 5 хвилин, після чого його можна нарізати і подавати з улюбленим соусом і гарніром з салату або картоплі.
Сьомга, запечена під сиром
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе перевіряємо на наявність кісток і при необхідності витягаємо їх. Намагайтеся використовувати для цього рецепта цільний шматок сьомги.
Викладаємо рибу на застелений фольгою деко і приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Поверх рибного філе розподіляємо тонкі кільця ріпчастої цибулі.
У невеликій мисці збиваємо домашній майонез з пропущеним через прес часником і лимонним соком. Тонким шаром покриваємо отриманим соусом поверхню цибулевої подушки і рясно засипаємо блюдо тертим сиром.
Ставимо рибу на 15 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку, а потім під гриль на 2-3 хвилини до одержання рум'яної скоринки.
Сьомга, запечена з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Філе сьомги кладемо на застелений фольгою деко для випікання. Поверхня риби натираємо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником і сушеним кропом. Помідори нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо поверх рибного філе. Запікаємо рибу 20 хвилин самостійно, після чого посипаємо її тертим твердим сиром, змішаним з дрібно нарізаною зеленою цибулею. Повертаємо рибу в духовку ще на 5 хвилин або до тих пір, поки сир не розплавиться повністю.
Сьомга, запечена в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Скибочки філе приправляємо сіллю і перцем з усіх боків. Вершковий сир змішуємо з пропущеним через прес часником і лимонною цедрою, сіль і перець додаємо в суміш за смаком.
Окремо змішуємо хлібну паніровку і тертий пармезан, додаємо в суху суміш подрібнену петрушку. Обережно розподіляємо вершковий сир по поверхні риби, а зверху насипаємо хлібних крихт з Пармезаном. Випікаємо сьомгу в духовці 15 хвилин, подаємо відразу ж.
Рецепт сьомги, запечена з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Обидва види сиру ретельно змішуємо. Філе риби кладемо шкірою вниз і ретельно приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Змащуємо рибу шаром гірчиці, викладаємо свіжий шпинат і розподіляємо суміш сирів. Тепер обережно звертаємо філе в рулет і кріпимо за допомогою шпажок або кулінарного шпагату. Викладаємо рулет на деко для випікання, попередньо змащений маслом, а також додатково змащуємо маслом поверхню самої сьомги. Випікаємо страва близько 20 хвилин. Якщо ви бажаєте отримати інтенсивну золотисту скоринку, то перейдіть в режим "Гриль" останні 2-3 хвилини готування.
Перед подачею рулет з сьомги повинен постояти 5 хвилин, після чого його можна нарізати і подавати з улюбленим соусом і гарніром з салату або картоплі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулетики з сьомги
Рулети з риби вже давно влаштувалися на наших столах у відмінної якості холодної закуски. Особливо вишуканою стравою вважаються рулети з сьомги,
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими