Рулетики з сьомги
Рулетики з сьомги - це відмінна закуска для будь-якого святкового застілля. Готуються вони досить просто, але виходять дивно смачними, ніжними і вишуканими. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування рулетиків з сьомги.
Інгредієнти:
вершковий або сирний сир - 150 г;
слабосолона сьомга - 150 г;
лимон - 1 шт.;
зелень петрушки - за смаком.
Приготування
Зелень петрушки миємо, обсушуємо і дуже дрібно шаткуємо. Потім змішуємо з лимонною цедрою, додати вершковий сир. Сьомгу нарізаємо невеликими скибочками і розкладаємо на обробну дошку, окропивши лимонним соком. Сирну масу акуратно викладаємо на шматочки риби і загортаємо в рулетики. Закриваємо всі харчовою плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник. По закінченню часу перекладаємо рулети з слабосоленої сьомги на красиве блюдо, прикрашаємо ікрою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
свіжий шпинат - 50 г;
базилік - 20 г;
вершковий сир - 250 г;
зелень кропу - 30 г;
лимон - 1 шт.;
каперси - 3 ст. ложки;
копчена сьомга - 250 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Духовку заздалегідь включаємо і нагріваємо до приблизно 180 градусів. Шпинат викладаємо в каструлю, заливаємо невеликою кількістю води, закриваємо кришкою і доводимо до кипіння. Потім обережно зливаємо всі і перекладаємо шпинат в миску з крижаною водою, даємо постояти, віджимаємо його і подрібнюємо блендером до пюреобразного стану. Додаємо сіль за смаком, яєчні жовтки, перемішуємо. Білки окремо збиваємо до отримання пишних піків, а потім акуратно вводимо їх в основну масу.
Деко застеляємо папером для випічки змащуємо рослинним маслом і рівномірним шаром викладаємо шпинатну суміш. Випікаємо близько 15 хвилин, щоб все як слід, схопилося. Запечений лист акуратно перекладаємо на обробну дошку і залишаємо хвилин на 30 повністю охолонути.
Поки приготуємо начинку: змішати вершковий сир, цедру і сік лимона, подрібнений кріп, солимо і перчимо за смаком. Викладаємо запечений шпинатний лист на харчову плівку, рівномірно, за допомогою ложки, розподіляємо по ньому начинку, залишаючи невеликі бортики. Зверху присипаємо каперсами, викладаємо порційно нарізану сьомгу і обережно скручуємо рулет з допомогою харчової плівки. Ретельно закріплюємо краю, щоб страва не розвалилося, і прибираємо рулет із сьомги на кілька годин в холодильник для застигання.
Бажаєте прикрасити стіл ще великою різноманітністю закусочних рулетиків? Тоді випробуйте рецепти курячих і кабачкового рулетів . Приємного вам апетиту!
Рулет з сиру з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Зелень петрушки миємо, обсушуємо і дуже дрібно шаткуємо. Потім змішуємо з лимонною цедрою, додати вершковий сир. Сьомгу нарізаємо невеликими скибочками і розкладаємо на обробну дошку, окропивши лимонним соком. Сирну масу акуратно викладаємо на шматочки риби і загортаємо в рулетики. Закриваємо всі харчовою плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник. По закінченню часу перекладаємо рулети з слабосоленої сьомги на красиве блюдо, прикрашаємо ікрою і подаємо до столу.
Рулет зі шпинату з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь включаємо і нагріваємо до приблизно 180 градусів. Шпинат викладаємо в каструлю, заливаємо невеликою кількістю води, закриваємо кришкою і доводимо до кипіння. Потім обережно зливаємо всі і перекладаємо шпинат в миску з крижаною водою, даємо постояти, віджимаємо його і подрібнюємо блендером до пюреобразного стану. Додаємо сіль за смаком, яєчні жовтки, перемішуємо. Білки окремо збиваємо до отримання пишних піків, а потім акуратно вводимо їх в основну масу.
Деко застеляємо папером для випічки змащуємо рослинним маслом і рівномірним шаром викладаємо шпинатну суміш. Випікаємо близько 15 хвилин, щоб все як слід, схопилося. Запечений лист акуратно перекладаємо на обробну дошку і залишаємо хвилин на 30 повністю охолонути.
Поки приготуємо начинку: змішати вершковий сир, цедру і сік лимона, подрібнений кріп, солимо і перчимо за смаком. Викладаємо запечений шпинатний лист на харчову плівку, рівномірно, за допомогою ложки, розподіляємо по ньому начинку, залишаючи невеликі бортики. Зверху присипаємо каперсами, викладаємо порційно нарізану сьомгу і обережно скручуємо рулет з допомогою харчової плівки. Ретельно закріплюємо краю, щоб страва не розвалилося, і прибираємо рулет із сьомги на кілька годин в холодильник для застигання.
Бажаєте прикрасити стіл ще великою різноманітністю закусочних рулетиків? Тоді випробуйте рецепти курячих і кабачкового рулетів . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сьомгою слабосоленої
Салати з сьомги завжди по праву займають кращі місця на святковому столі, що зовсім не дивно! Ніжний смак сьомги в поєднанні з іншими відповідними
Сьомга з грибами
Серед різних видів риби, вживаної нами їжі, неодмінно, виділяється сьомга. За її дивовижні смакові і корисні якості цю морську мешканку не даремно
Сьомга, запечена під сиром
Сьомга - надзвичайно смачна риба, з якої можна готувати найрізноманітніші страви. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами, як її запекти під
Рулет з червоною рибою
Рулет з червоної риби - оригінальна закуска для святкового або фуршетного столу. Таке цікаве і смачне блюдо, ми впевнені, нікого з гостей не залишить
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
Млинці з сьомгою
Млинці з сьомгою завжди були прикрасою будь-якого святкового столу. Урізноманітнити популярну закуску допоможе вершковий сир, який не тільки