Салат з сьомгою слабосоленої
Якщо ви ще не знаєте, що приготувати смачненького з слабосоленої сьомги, але бажаєте, при цьому здивувати гостей і урізноманітнити щоденне меню, то ми пропонуємо вам кілька оригінальних рецептиков салатів зі слабосоленої сьомгою.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга - 100 г;
салат Айсберг - 50 г;
помідори черрі - 10 шт.;
сухарики - 20 шт.;
твердий сир - 50 г;
заправка для «Цезаря» - за смаком.
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Слабосолону сьомгу нарізаємо за допомогою гострого ножа на тонкі скибочки. Салат Айсберг промиваємо і крупно рубаємо, а помідорчики черрі подрібнюємо на четвертинки. Далі змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо сухарики і заправляємо салат спеціальної заправкою для «Цезаря». Перед подачею на стіл посипаємо блюдо тертим сиром і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга - 150 г;
авокадо - 1 шт.;
болгарський червоний перець - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
листя салату - на смак.
Для заправки:
олія оливкова - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
мелений перець - за смаком.
Приготування
Огірок і помідор промиваємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо невеликими кубиками. Болгарський перець обробляємо, виймаємо насіння і шаткуємо квадратиками. Авокадо акуратно розрізаємо навпіл, виймаємо м'якоть ложечкою і теж подрібнюємо її. Слабосолону сьомгу нарізаємо кубиками. Після цього з'єднуємо в глибокій чашці всі підготовлені інгредієнти і перемішуємо. Далі, переходимо до приготування заправки для нашого салату. Для цього оливкове масло змішуємо з лимонним соком, приправляємо спеціями і злегка збиваємо віночків. Поливаємо отриманою сумішшю салат, а при подачі на тарілку викладаємо на блюдо спочатку листовий салат, а потім овочі з сьомгою.
Інгредієнти:
сьомга слабосолона - 300 г;
цибулина червона - 1 шт.;
фруктовий оцет;
шпинат - 1 пучок;
кріп - 05 пучка;
мандарин - 2 шт.
Для заправки:
лимонний сік - 2 ст. ложки;
мелений перець - щіпка;
гірчиця - 2 ч. ложки;
фенхель - 2 гілочки.
Приготування
Сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками. Червоний цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо півкільцями. Після цього перекладаємо його в миску, збризкуємо фруктовим оцтом, трохи підсолюємо і залишаємо на 5-10 хвилин маринуватися. Цим часом чистимо мандарини і розбираємо їх на часточки. Фенхель дуже дрібненько нарізаємо. Далі змішуємо в мисці гірчицю з лимонним соком, додаємо дрібку меленого чорного перцю і подрібнений кріп. Підсолюємо все за смаком і відставляємо заправку в бік. Шпинат рвемо руками на великі шматочки і з'єднуємо його з подрібненим кропом і замаринованим цибулею. Після цього викладаємо на тарілку гіркою шпинат, навколо розкладаємо мандаринові часточки, а зверху викладаємо рибні скибочки. Поливаємо салат маринадом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга - 350 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
куряче яйце - 2 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
цибуля зелена - за смаком;
майонез для заправки;
спеції.
Приготування
Моркву і картоплю промиваємо і відварюємо разом з яйцями до готовності. Потім охолоджуємо, чистимо й нарізаємо окремо кубиками. Свіжий огірок обполіскуємо, витираємо рушником і шаткуємо квадратиками. Зелений цибулька рубаємо кільцями, а слабосолону сьомгу - смужками. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо спеціями за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
«Цезар» зі слабосоленої сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти. Слабосолону сьомгу нарізаємо за допомогою гострого ножа на тонкі скибочки. Салат Айсберг промиваємо і крупно рубаємо, а помідорчики черрі подрібнюємо на четвертинки. Далі змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо сухарики і заправляємо салат спеціальної заправкою для «Цезаря». Перед подачею на стіл посипаємо блюдо тертим сиром і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Смачний салат зі слабосоленої сьомгою
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Огірок і помідор промиваємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо невеликими кубиками. Болгарський перець обробляємо, виймаємо насіння і шаткуємо квадратиками. Авокадо акуратно розрізаємо навпіл, виймаємо м'якоть ложечкою і теж подрібнюємо її. Слабосолону сьомгу нарізаємо кубиками. Після цього з'єднуємо в глибокій чашці всі підготовлені інгредієнти і перемішуємо. Далі, переходимо до приготування заправки для нашого салату. Для цього оливкове масло змішуємо з лимонним соком, приправляємо спеціями і злегка збиваємо віночків. Поливаємо отриманою сумішшю салат, а при подачі на тарілку викладаємо на блюдо спочатку листовий салат, а потім овочі з сьомгою.
Легкий салат зі слабосоленої сьомгою
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками. Червоний цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо півкільцями. Після цього перекладаємо його в миску, збризкуємо фруктовим оцтом, трохи підсолюємо і залишаємо на 5-10 хвилин маринуватися. Цим часом чистимо мандарини і розбираємо їх на часточки. Фенхель дуже дрібненько нарізаємо. Далі змішуємо в мисці гірчицю з лимонним соком, додаємо дрібку меленого чорного перцю і подрібнений кріп. Підсолюємо все за смаком і відставляємо заправку в бік. Шпинат рвемо руками на великі шматочки і з'єднуємо його з подрібненим кропом і замаринованим цибулею. Після цього викладаємо на тарілку гіркою шпинат, навколо розкладаємо мандаринові часточки, а зверху викладаємо рибні скибочки. Поливаємо салат маринадом і подаємо до столу.
Ситний салат зі слабосоленої сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і картоплю промиваємо і відварюємо разом з яйцями до готовності. Потім охолоджуємо, чистимо й нарізаємо окремо кубиками. Свіжий огірок обполіскуємо, витираємо рушником і шаткуємо квадратиками. Зелений цибулька рубаємо кільцями, а слабосолону сьомгу - смужками. Після цього з'єднуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо спеціями за смаком, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
«Олів'є» з сьомгою
Олів'є, мабуть, самий знаменитий у нашій країні салат. Готують його по-різному: з куркою, з ковбасою, з рибою. Ось про останньому варіанті ми і
Салат з сьомгою і помідорами
Сьомга - це корисна і смачна рибка, при чому в будь-якому вигляді приготування. І сьогодні ми з вами поговоримо про легенів салатиках з помідорами і
Салат з брокколі і сьомгою
Салат з брокколі і сьомгою - оригінальне і вишукане блюдо, яке неодмінно припаде до смаку вашим гостям. Давайте розберемо парочку цікавих, але в теж
Салат "Цезар" з сьомгою
Салат «Цезар» вже давно став культовим стравою на наших столах. І його класичний рецепт змінився до невпізнання. І сьогодні ми розповімо про те, як
Салат з слабосоленої сьомги шарами
Салати з сьомги завжди виходять дуже смачними, але ще апетитніше вони виглядають, коли викладаються шарами в салатник. Таке блюдо не залишиться
Човники з сьомгою
Човники з сьомгою - святкова делікатесна закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми вам підкажемо декілька простих і цікавих