Човники з сьомгою
Човники з сьомгою - оригінальна, святкова закуска, яка прикрасить будь-який стіл. Ми розповімо вам сьогодні кілька способів приготування цього делікатесного страви, а ви підберіть для себе більш підходящий і дивуйте гостей.
Інгредієнти:
сьомга свіжа - 200 г;
сир плавлений - 200 г;
картопля - 3 шт.;
сир - 100 г;
спеції.
Приготування
Картопля гарненько промиваємо, відварюємо практично в мундирі до готовності, даємо трохи охолонути і очищаємо від шкірки. Тепер розрізаємо бульби вздовж на половинки і маленькою ложечкою виймаємо серединки, щоб вийшли човники. Далі беремо сьомгу, шаткуємо її кубиками, солимо і перчимо. Потім обсмажуємо її на сковороді в рослинному маслечко, а потім змішуємо з плавленим сирком і наповнюємо приготованою масою картопляні кошики. Твердий сир подрібнюємо на терочке і присипаємо блюдо зверху. Відправляємо все в добре розігріту духовку і запікаємо хвилин 15.
Інгредієнти:
листкове тісто - 250 г;
сьомга слабосолона - 100 г;
вершковий сир - 3 ст. ложки;
лимон - 3 скибочки;
мак - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.
Приготування
Листкове тісто розкачуємо в тоненький пласт і нарізаємо невеликими квадратиками. Потім слепляем акуратно кінці, формуючи човники, і викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Змащуємо їх збитим яйцем, присипаємо маком і випікаємо в розігрітій духовці хвилин 10. Потім усередину кожної човники викладаємо невеликими порціями м'який вершковий сир, прикрашаємо зеленню салату, лимонними скибочками, шматочками сьомги і гілочками укропчика. Викладаємо на блюдо і подаємо вишукану закуску до святкового столу.
Інгредієнти:
авокадо - 1 шт.;
сьомга - 80 г;
оливки без кісточок - 8 шт.;
болгарський червоний перець - 1 шт.;
сир - 70 г;
майонез;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Оливки рубаємо кружечками, перчик шаткуємо кубиками, а сир нарізаємо невеликими скибочками. М'якоть сьомги зрізаємо з шкіри і подрібнюємо квадратиками. Авокадо промиваємо, обсушуємо, ріжемо навпіл, видаляємо кісточку і акуратно видаляємо м'якоть, яку подрібнюємо. Щоб вона не потемніла, збризкуємо її лимонним соком і змішуємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо все майонезом, перемішуємо і наповнюємо зелені половинки салатом. Прикрашаємо блюдо листочками зелені і подаємо закуску човники з сьомгою до столу.
Картопляні човники з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Картопля гарненько промиваємо, відварюємо практично в мундирі до готовності, даємо трохи охолонути і очищаємо від шкірки. Тепер розрізаємо бульби вздовж на половинки і маленькою ложечкою виймаємо серединки, щоб вийшли човники. Далі беремо сьомгу, шаткуємо її кубиками, солимо і перчимо. Потім обсмажуємо її на сковороді в рослинному маслечко, а потім змішуємо з плавленим сирком і наповнюємо приготованою масою картопляні кошики. Твердий сир подрібнюємо на терочке і присипаємо блюдо зверху. Відправляємо все в добре розігріту духовку і запікаємо хвилин 15.
Човники з листкового тіста з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто розкачуємо в тоненький пласт і нарізаємо невеликими квадратиками. Потім слепляем акуратно кінці, формуючи човники, і викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Змащуємо їх збитим яйцем, присипаємо маком і випікаємо в розігрітій духовці хвилин 10. Потім усередину кожної човники викладаємо невеликими порціями м'який вершковий сир, прикрашаємо зеленню салату, лимонними скибочками, шматочками сьомги і гілочками укропчика. Викладаємо на блюдо і подаємо вишукану закуску до святкового столу.
Човники з авокадо з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Оливки рубаємо кружечками, перчик шаткуємо кубиками, а сир нарізаємо невеликими скибочками. М'якоть сьомги зрізаємо з шкіри і подрібнюємо квадратиками. Авокадо промиваємо, обсушуємо, ріжемо навпіл, видаляємо кісточку і акуратно видаляємо м'якоть, яку подрібнюємо. Щоб вона не потемніла, збризкуємо її лимонним соком і змішуємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо все майонезом, перемішуємо і наповнюємо зелені половинки салатом. Прикрашаємо блюдо листочками зелені і подаємо закуску човники з сьомгою до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сьомгою і помідорами
Сьомга - це корисна і смачна рибка, при чому в будь-якому вигляді приготування. І сьогодні ми з вами поговоримо про легенів салатиках з помідорами і
Салат з сьомгою слабосоленої
Салати з сьомги завжди по праву займають кращі місця на святковому столі, що зовсім не дивно! Ніжний смак сьомги в поєднанні з іншими відповідними
Картопляні човники
Картопляні човники - це оригінальне і ситне блюдо, яке може стати прикрасою вашого столу. Щоб приготувати такі човники вам доведеться трохи
Тарталетки з сьомгою
Тарталетки - це чудова і швидка закуска для вечірок, фуршетних столів. Варіацій їх приготування досить багато - все залежить від ваших уподобань. Ми
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
Закуска з авокадо
Закуска з авокадо - це незвичайне і цікаве рішення для святкового або фуршетного столу. Приготувати таку страву не складе особливих труднощів, і в