«Олів'є» з сьомгою
«Олів'є» з сьомгою за смаком і за складом дуже схоже і на класичний салат. Основна його відмінність від традиційного «Олів'є» в тому, що до його складу не входить свіжий лук, а ковбаса замінена на рибу. Замість маринованих огірків можна використовувати маслини, оливки, мариновані гриби. Не бійтеся експериментувати, і у вас обов'язково вийде смачний і незвичайний салат, який без праці прикрасить будь-який стіл! Якщо ви готуєте це страва на святкове торжество, то покладіть його на красиве, вкрите листям салату блюдо, а зверху прикрасьте скибочками огірка і часточками вареного яйця.
Інгредієнти:
картопля - 4 шт.;
мариновані огірки - 4 шт.;
морква - 2 шт.;
філе слабосоленої сьомги - 200 г;
яйце - 3 шт.;
петрушка для прикраси;
майонез для заправки.
Приготування
Рецепт приготування салату «Олів'є» з сьомгою досить простий і дуже схожий на створення традиційної страви. Спочатку гарненько миємо картоплю, моркву і яйця. Потім кладемо все в каструльку, заливаємо водою і відварюємо на середньому вогні до повної готовності. Охолоджуємо, очищаємо від шкірки, шкаралупи і нарізаємо дрібними кубиками разом з маринованими огірками і слабосоленої рибою. Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом за смаком і добре перемішуємо. Прикрашаємо готовий салат зеленню петрушки і подаємо на стіл.
Цей салат «Олів'є» робиться не тільки з сьомги, але і з будь-якої іншої солоної червоної риби, будь то форель, лосось або горбуша.
Інгредієнти:
філе сьомги (або інша червона риба) - 350 г;
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
консервований зелений горошок - 100 г;
яйце - 2 шт.;
оливки - 10 шт;
лимон - 1 шт.;
мариновані огірки - 2 шт.;
майонез для заправки.
Приготування
Рецепт «Олів'є» з сьомгою досить простий. Моркву, картоплю ретельно миємо й відварюємо в підсоленій воді до повної готовності не очищаючи від шкірки. Яйця варимо в окремій каструльці круто. Потім охолоджуємо овочі та яйця, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Мариновані огірки нарізаємо такими ж шматочками. Оливки фаршируємо лимоном, нарізаємо часточками, а слабосолону сьомгу подрібнюємо невеликими смужками.
Всі приготовані інгредієнти змішуємо в глибокій мисці. Додаємо майонез, перемішуємо і перекладаємо в салатник. Прикрашаємо на свій розсуд, включаючи фантазію, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!
Салат «Олів'є» з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування салату «Олів'є» з сьомгою досить простий і дуже схожий на створення традиційної страви. Спочатку гарненько миємо картоплю, моркву і яйця. Потім кладемо все в каструльку, заливаємо водою і відварюємо на середньому вогні до повної готовності. Охолоджуємо, очищаємо від шкірки, шкаралупи і нарізаємо дрібними кубиками разом з маринованими огірками і слабосоленої рибою. Далі перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом за смаком і добре перемішуємо. Прикрашаємо готовий салат зеленню петрушки і подаємо на стіл.
Цей салат «Олів'є» робиться не тільки з сьомги, але і з будь-якої іншої солоної червоної риби, будь то форель, лосось або горбуша.
«Олів'є» з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт «Олів'є» з сьомгою досить простий. Моркву, картоплю ретельно миємо й відварюємо в підсоленій воді до повної готовності не очищаючи від шкірки. Яйця варимо в окремій каструльці круто. Потім охолоджуємо овочі та яйця, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Мариновані огірки нарізаємо такими ж шматочками. Оливки фаршируємо лимоном, нарізаємо часточками, а слабосолону сьомгу подрібнюємо невеликими смужками.
Всі приготовані інгредієнти змішуємо в глибокій мисці. Додаємо майонез, перемішуємо і перекладаємо в салатник. Прикрашаємо на свій розсуд, включаючи фантазію, і подаємо на стіл. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Ніжність» - рецепт
Ніжні салати люблять всі, і тому сьогодні ми розповімо вам про страви з однойменною назвою. Вони легкі, смачні, дуже апетитно виглядають на столі.
Салат «Олів'є» з м'ясом
Салат «Олів'є» вже давно займає почесне місце в російській кухні, хоч і не автентичної версії. Зараз його готують з ковбасою, рибою і т. д. Ми ж з
Салат з сьомгою слабосоленої
Салати з сьомги завжди по праву займають кращі місця на святковому столі, що зовсім не дивно! Ніжний смак сьомги в поєднанні з іншими відповідними
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у