Салат «Ніжність» - рецепт
Будь святковий або фуршетний стіл дуже важко уявити без різноманітних і смачних салатів. Тим більше у гарної господині обов'язково повинні бути на столі рибна, овочева та м'ясна закуска. Тому пропонуємо вам приготувати простий, але дуже оригінальний і чудово смачний салат «Ніжність», але в різних варіаціях.
Інгредієнти:
консервовані шампіньйони - 200 г;
картопля - 3 шт.;
огірки мариновані - 3 шт.;
вершки жирні - 100 мл;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сметана - за смаком;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом разом з промитими і нарізаними пластинами грибами. Поки готується овочева обсмажування, ми беремо мариновані огірочки і ріжемо кружальцями. Картоплю відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі, очистити, а потім подрібнюємо кубиками. У чашу наливаємо трохи вершків і гарненько збиваємо, додаємо сметану і перемішуємо. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику, заправляємо соусом і залишаємо на кілька годин просочитися.
Якщо вам хочеться здивувати своїх рідних чимось незвичайним за вечерею, то цей кулінарний рецепт салату «Ніжність» з сьомгою саме для вас.
Інгредієнти:
філе слабосоленої сьомги - 600 г;
яйце - 6 шт.;
сир - 300 г;
грейпфрут - 2 шт.;
оливки - за смаком;
болгарський перець - 1 шт.;
оливкова олія;
сіль - за смаком;
листя салату.
Приготування
Беремо невеликі креманки, викладаємо на дно листя свіжого салату. Філе сьомги нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо зверху рівномірним шаром. Далі очищаємо грейпфрути від шкірки і плівок, подрібнюємо кубиками й викладаємо шаром на сьомгу. Яйця відварюємо круто, чистимо, остуджуємо і зверху натираємо на дрібній тертці, потім засипаємо тертим сиром і знову повторюємо всю послідовність. Прикрашаємо салат порізаними кружальцями оливками, помідорами, додаємо сіль за смаком. Заправляємо салат «Ніжність» з сьомгою шарами оливковою олією. А ще зі схожими інгредієнтами можна приготувати «Олів'є» з сьомгою .
Інгредієнти:
крабові палички - 200 г;
консервовані ананаси - 200 г;
сир твердих сортів - 200 г;
пекінська капуста - 100 г;
часник - 2 зубчики;
зелень кропу - за бажанням;
майонез для заправки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Готуємо ніжний і соковитий крабовий салат з ананасом наступним чином. Беремо крабові палички, трохи розморожуємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Далі пекінську капусту промиваємо, обсушуємо і тонко шаткуємо. З ананасів зливаємо весь сік і нарізаємо на невеликі кубики. Сир натираємо на крупній тертці. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Кріп дрібно шаткуємо. Всі інгредієнти змішуємо в салатник і перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і заправляємо майонезом. Зверху посипаємо рясно тертим сиром і подаємо салат до столу!
Інгредієнти:
печериці - 300 г;
шинка - 200 г;
свіжий огірок - 2 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
майонез для заправки.
Приготування
Як зробити салат «Ніжність»? Беремо свіжі печериці, миємо, висушуємо і нарізаємо тонкими пластинами. Перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо на слабкому вогні до золотистого кольору. Поки готуються гриби, беремо трохи шинки і шаткуємо соломкою. Огірки трохи очищаємо від шкірки, розрізаємо дрібними кубиками. Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці і гарненько змішуємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню, оливками і подаємо до столу.
Варто сказати, що салат «Ніжність» з куркою , про який ми писали днями, теж дуже смачний, а тому про нього забувати не потрібно.
Салат «Ніжність» з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом разом з промитими і нарізаними пластинами грибами. Поки готується овочева обсмажування, ми беремо мариновані огірочки і ріжемо кружальцями. Картоплю відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі, очистити, а потім подрібнюємо кубиками. У чашу наливаємо трохи вершків і гарненько збиваємо, додаємо сметану і перемішуємо. Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику, заправляємо соусом і залишаємо на кілька годин просочитися.
Салат «Ніжність» з сьомгою
Якщо вам хочеться здивувати своїх рідних чимось незвичайним за вечерею, то цей кулінарний рецепт салату «Ніжність» з сьомгою саме для вас.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невеликі креманки, викладаємо на дно листя свіжого салату. Філе сьомги нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо зверху рівномірним шаром. Далі очищаємо грейпфрути від шкірки і плівок, подрібнюємо кубиками й викладаємо шаром на сьомгу. Яйця відварюємо круто, чистимо, остуджуємо і зверху натираємо на дрібній тертці, потім засипаємо тертим сиром і знову повторюємо всю послідовність. Прикрашаємо салат порізаними кружальцями оливками, помідорами, додаємо сіль за смаком. Заправляємо салат «Ніжність» з сьомгою шарами оливковою олією. А ще зі схожими інгредієнтами можна приготувати «Олів'є» з сьомгою .
Салат «Ніжність» з ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо ніжний і соковитий крабовий салат з ананасом наступним чином. Беремо крабові палички, трохи розморожуємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Далі пекінську капусту промиваємо, обсушуємо і тонко шаткуємо. З ананасів зливаємо весь сік і нарізаємо на невеликі кубики. Сир натираємо на крупній тертці. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Кріп дрібно шаткуємо. Всі інгредієнти змішуємо в салатник і перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і заправляємо майонезом. Зверху посипаємо рясно тертим сиром і подаємо салат до столу!
Салат «Ніжність» з шинкою і грибами - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити салат «Ніжність»? Беремо свіжі печериці, миємо, висушуємо і нарізаємо тонкими пластинами. Перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо на слабкому вогні до золотистого кольору. Поки готуються гриби, беремо трохи шинки і шаткуємо соломкою. Огірки трохи очищаємо від шкірки, розрізаємо дрібними кубиками. Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці і гарненько змішуємо всі інгредієнти в салатник. Заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню, оливками і подаємо до столу.
Варто сказати, що салат «Ніжність» з куркою , про який ми писали днями, теж дуже смачний, а тому про нього забувати не потрібно.
Рекомендуємо добрі рецепти
«Олів'є» з сьомгою
Олів'є, мабуть, самий знаменитий у нашій країні салат. Готують його по-різному: з куркою, з ковбасою, з рибою. Ось про останньому варіанті ми і
Салат «Червона шапочка»
«Червона шапочка» - це дуже незвичайний і дуже смачний салат. Його готувати не складніше, ніж звичний нам Олів'є. А значить можна витратити трохи
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат «Ніжність» з грибами
Салати є прикрасою будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато. І зараз ми підкажемо рецепти дивовижного страви - салат «Ніжність» з
Салат «Ніжність» з крабовими паличками
Салат «Ніжність» - чудове блюдо для святкового столу, яке неодмінно сподобається вашим друзі і рідним. Варіантів його приготування досить багато. І
Салат з курячою грудкою і ананасом
Салат з курячої грудки і ананаса - надзвичайно ніжний і смачний. Комусь може здатися дивним поєднання курячого м'яса з солодким фруктом, але тим не