Салат «Червона шапочка»
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування одного з найбільш оригінальних і незвичайних салатів - «Червона шапочка».
Інгредієнти:
картопля - 4 шт.;
будь-яке м'ясо - 400 г;
волоські горіхи - 100 г;
яйце - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 4 шт.;
сир твердих сортів - 300 г;
гранат - 1 шт.;
майонез для заправки;
сіль - за смаком.
Приготування
Як приготувати салат червона шапочка? Картоплю добре миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі до повної готовності. В окремій каструльці відварюємо паралельно м'ясо, яйця і моркву. Потім зливаємо воду і даємо овочам охолонути. Далі очищаємо їх і натираємо на крупній тертці. М'ясо подрібнюємо кубиками, а яйця дрібно кришимо. Волоські горіхи перебираємо і дробимо блендером. Сир тремо на тертці. Ріпчасту цибулю чистимо, ошпарюємо окропом і нарізаємо тонкими півкільцями. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в салатник в наступній послідовності: спочатку цибулю, потім картоплю, відварне м'ясо, рубані горіхи, яйця, тертий сир і зверху зерна граната. Кожен шар промазуємо майонезом і прибираємо салатик готовий на кілька годин у холодильник для просочення. Вельми схожий на це блюдо салат «Гранатовий браслет» з м'ясом .
Інгредієнти:
відварна яловичина - 200 г;
болгарський перець - 1 шт.;
капуста пекінська - 150 г;
яйце - 1 шт.;
консервований зелений горошок - 3 ст. ложки;
помідори - 2 шт.;
зелень кропу - за бажанням;
майонез для заправки;
сіль - за смаком.
Приготування
У миску дрібно шаткуємо пекінську капусту. Відварюємо курку, остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і плодоніжки і подрібнюємо кубиками.
Консервований зелений горошок відкидаємо на сито, весь сік зливаємо і кладемо в миску з салатом. Далі кладемо подрібнене варене яйце, дрібно порізану цибулю.
Все ретельно перемішуємо, солимо до смаку, заправляємо майонезом і викладаємо в салатник. Верх салату «Червона шапочка» гарненько розрівнюємо і прикрашаємо дрібно порізаним помідором і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
помідор - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
шинка - 250 г;
свіжий огірок - 1 шт.;
печериці - 300 г;
яйце - 2 шт.;
сир твердих сортів - 200 г;
майонез для заправки;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо. Гриби промиваємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі разом на олії до повної готовності. Потім охолоджуємо, зливаємо акуратно все масло. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо і натираємо на середній тертці. Огірок тонко шаткуємо. Твердий сир натираємо на тертці. Помідори миємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо маленькими кубиками.
Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом в наступному порядку: шинка - гриби - свіжий огірок - потім яйця і тертий сир.
Зверху розкладаємо помідори. Подаємо листковий салат «Червона шапочка» охолодженим.
Інгредієнти:
чорнослив - 150 г;
картопля - 4 шт.;
твердий сир - 100 г;
яйце - 3 шт.;
буряк - 2 шт.;
ізюм - 100 г;
гранат - 1 шт.;
майонез для заправки.
Приготування
Отже, родзинки і чорнослив попередньо перебираємо, промиваємо і заливаємо приблизно на 10 хвилин гарячою водою, щоб сухофрукти трохи розбухнули. Потім чорнослив подрібнюємо.
Картоплю, яйця і буряк миємо й відварюємо. Потім овочі остуджуємо, очищаємо і натираємо на середній тертці.
Твердий сир і яйця натираємо на дрібній тертці. Салат викладаємо на красиве блюдо шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо чорнослив, далі відварна картопля, буряк, родзинки, тертий сир і яйця. Верхній шар рясно змащуємо майонезом і прикрашаємо гранатовими зернами. Якщо такий яскравий салат вам до душі, то і салат «Червоне море» варто спробувати приготувати. Привід? Хм, з ним можна зробити звичайний вечеря незвичайним!
Салат «Червона шапочка» з гранатом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат червона шапочка? Картоплю добре миємо й відварюємо в злегка підсоленій воді в мундирі до повної готовності. В окремій каструльці відварюємо паралельно м'ясо, яйця і моркву. Потім зливаємо воду і даємо овочам охолонути. Далі очищаємо їх і натираємо на крупній тертці. М'ясо подрібнюємо кубиками, а яйця дрібно кришимо. Волоські горіхи перебираємо і дробимо блендером. Сир тремо на тертці. Ріпчасту цибулю чистимо, ошпарюємо окропом і нарізаємо тонкими півкільцями. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в салатник в наступній послідовності: спочатку цибулю, потім картоплю, відварне м'ясо, рубані горіхи, яйця, тертий сир і зверху зерна граната. Кожен шар промазуємо майонезом і прибираємо салатик готовий на кілька годин у холодильник для просочення. Вельми схожий на це блюдо салат «Гранатовий браслет» з м'ясом .
Салат «Червона шапочка»з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
У миску дрібно шаткуємо пекінську капусту. Відварюємо курку, остуджуємо і ріжемо дрібними шматочками. Болгарський перець очищаємо від насіння і плодоніжки і подрібнюємо кубиками.
Консервований зелений горошок відкидаємо на сито, весь сік зливаємо і кладемо в миску з салатом. Далі кладемо подрібнене варене яйце, дрібно порізану цибулю.
Все ретельно перемішуємо, солимо до смаку, заправляємо майонезом і викладаємо в салатник. Верх салату «Червона шапочка» гарненько розрівнюємо і прикрашаємо дрібно порізаним помідором і свіжою зеленню.
Салат «Червона шапочка» з шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо. Гриби промиваємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі разом на олії до повної готовності. Потім охолоджуємо, зливаємо акуратно все масло. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо і натираємо на середній тертці. Огірок тонко шаткуємо. Твердий сир натираємо на тертці. Помідори миємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо маленькими кубиками.
Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом в наступному порядку: шинка - гриби - свіжий огірок - потім яйця і тертий сир.
Зверху розкладаємо помідори. Подаємо листковий салат «Червона шапочка» охолодженим.
Салат «Червона шапочка» з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, родзинки і чорнослив попередньо перебираємо, промиваємо і заливаємо приблизно на 10 хвилин гарячою водою, щоб сухофрукти трохи розбухнули. Потім чорнослив подрібнюємо.
Картоплю, яйця і буряк миємо й відварюємо. Потім овочі остуджуємо, очищаємо і натираємо на середній тертці.
Твердий сир і яйця натираємо на дрібній тертці. Салат викладаємо на красиве блюдо шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо чорнослив, далі відварна картопля, буряк, родзинки, тертий сир і яйця. Верхній шар рясно змащуємо майонезом і прикрашаємо гранатовими зернами. Якщо такий яскравий салат вам до душі, то і салат «Червоне море» варто спробувати приготувати. Привід? Хм, з ним можна зробити звичайний вечеря незвичайним!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Нептун» - рецепт
Якщо вам набридли звичайні салати зі звичними інгредієнтами, то зверніть свою увагу на новий рецепт. Нептун - це горду назву носить смачний і
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з чорносливом і грибами
Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною - яскраве і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його зовсім