Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною

Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною

16-03-2015, 14:04
843
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» - оригінальне і дуже яскраве блюдо, яке дивує всіх своїм незвичайним зовнішнім виглядом. Він стане чудовою прикрасою будь-якого столу і, безумовно, сподобається всім. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування Гранатового браслета» з яловичиною.

«Гранатовий браслет» з яловичиною


Інгредієнти:

  • яловичина відварна - 300 г;

  • цибулина - 150 г;

  • картопля - 300 г;

  • буряк - 300 г;

  • горіхи волоські - 50 г;

  • майонез;

  • гранат - 1 шт.;

  • сіль і зелень.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати салат «Гранатовий браслет» з яловичиною. Отже, спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього м'ясо попередньо промиваємо, відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому масло до золотавого кольору. Потім в цю ж сковорідку додаємо яловичину, підсолюємо за смаком і обсмажуємо до появи рум'яної скоринки. Картоплю і буряк промиваємо і відварюємо в мундирі. Далі овочі остуджуємо, чистимо і натираємо окремо на тертці. Волоські горіхи подрібнюємо і змішуємо з буряком. Тепер переходимо до оформлення салату. Для цього беремо велике плоске блюдо, змащуємо її рослинним маслом, ставимо в центр склянку і викладаємо всі інгредієнти шарами, промазуючи кожен майонезом.
    Отже, спочатку кладемо картоплю, потім яловичину з цибулею, далі терту буряк з горіхами. Трохи підсолюємо кожен шар і зверху щільно викладаємо зерна граната. Тепер обережно прибираємо склянку і ставимо готову страву на 2-3 години в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат свіжою зеленню.

    «Гранатовий браслет» з яловичиною, куркою і чорносливом


    Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;

  • буряк - 1 шт.;

  • чорнослив - 10 шт.;

  • яловичина - 300 г;

  • куряче філе - 100 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • яблука зелені - 2 шт.;

  • лимонний сік - за смаком;

  • мигдаль - 05 склянки;

  • оцет яблучний - 1 ст. ложка;

  • гранат - 1 шт.;

  • спеції;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і замариновиваем в яблучному оцті приблизно на 1 годину. Цим часом дрібно рубаємо мигдаль. Яловичину і куряче філе обробляємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо м'ясо великими кубиками. Тепер відварюємо в іншій каструлі вимиті, але не очищені овочі: картопля, буряк і моркву. Потім їх остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці, а моркву подрібнюємо за бажанням на дрібній. Яблука промиваємо, акуратно зрізаємо шкірку і шаткуємо їх тонкою соломкою. Після цього трохи віджимаємо сік і збризкуємо їх лимонним соком. Чорнослив промиваємо і замочуємо на 20 хвилин в окропі. Потім обережно зливаємо воду і подрібнюємо сухофрукти соломкою. Гранат очищаємо від шкірки і акуратно виймаємо зерна.
    Тепер переходимо до складання салату. Для цього беремо красиву
    Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
    плоску тарілку, в середину ставимо склянку і навколо нього починаємо викладати інгредієнти «гранатового браслета». Отже, першим шаром йде картопля, який трохи підсолюємо за смаком і промазуємо майонезом. Потім покриваємо всі чорносливом, потім кладемо відварну яловичину і куряче філе. Наступним шаром йде маринована цибулька, після - яблука і знову змащуємо поверхню майонезом. Далі посипаємо все подрібненими горіхами, покриваємо тертою морквою, яку трохи підсолюємо за смаком. Потім кладемо буряк, робимо сіточку з майонезу і всю поверхню салату викладаємо гранатовими зернами. Готову страву ставимо в холодильник приблизно на 3 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салати з корейською морквою - рецепти
    Салати з корейською морквою - рецепти
    Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
    Салат «Бонапарт»
    Салат «Бонапарт»
    Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
    «Оселедець під шубою» - класичний рецепт
    «Оселедець під шубою» - класичний рецепт
    «Оселедець під шубою» мабуть самий популярний салат в нашій країні після «Олів'є». Без нього не обходиться жодне святкове застілля. З часом з'явилося
    Салат «Гранатовий браслет» - класичний рецепт
    Салат «Гранатовий браслет» - класичний рецепт
    «Гранатовий браслет» відомий не тільки як повість чудового російського письменника А. В. Купріна, але і як популярний салат, що з'являється на наших
    Салат «Гранатовий браслет»
    Салат «Гранатовий браслет»
    Гранатовий браслет Кому з нас не хочеться блиснути на сімейному торжестві або дружній вечірці не тільки гарним новим платтям та елегантною зачіскою,