Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» - оригінальне і дуже яскраве блюдо, яке дивує всіх своїм незвичайним зовнішнім виглядом. Він стане чудовою прикрасою будь-якого столу і, безумовно, сподобається всім. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування Гранатового браслета» з яловичиною.
Інгредієнти:
яловичина відварна - 300 г;
цибулина - 150 г;
картопля - 300 г;
буряк - 300 г;
горіхи волоські - 50 г;
майонез;
гранат - 1 шт.;
сіль і зелень.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати салат «Гранатовий браслет» з яловичиною. Отже, спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього м'ясо попередньо промиваємо, відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому масло до золотавого кольору. Потім в цю ж сковорідку додаємо яловичину, підсолюємо за смаком і обсмажуємо до появи рум'яної скоринки. Картоплю і буряк промиваємо і відварюємо в мундирі. Далі овочі остуджуємо, чистимо і натираємо окремо на тертці. Волоські горіхи подрібнюємо і змішуємо з буряком. Тепер переходимо до оформлення салату. Для цього беремо велике плоске блюдо, змащуємо її рослинним маслом, ставимо в центр склянку і викладаємо всі інгредієнти шарами, промазуючи кожен майонезом.
Отже, спочатку кладемо картоплю, потім яловичину з цибулею, далі терту буряк з горіхами. Трохи підсолюємо кожен шар і зверху щільно викладаємо зерна граната. Тепер обережно прибираємо склянку і ставимо готову страву на 2-3 години в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат свіжою зеленню.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
буряк - 1 шт.;
чорнослив - 10 шт.;
яловичина - 300 г;
куряче філе - 100 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
яблука зелені - 2 шт.;
лимонний сік - за смаком;
мигдаль - 05 склянки;
оцет яблучний - 1 ст. ложка;
гранат - 1 шт.;
спеції;
майонез для заправки.
Приготування
Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і замариновиваем в яблучному оцті приблизно на 1 годину. Цим часом дрібно рубаємо мигдаль. Яловичину і куряче філе обробляємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо м'ясо великими кубиками. Тепер відварюємо в іншій каструлі вимиті, але не очищені овочі: картопля, буряк і моркву. Потім їх остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці, а моркву подрібнюємо за бажанням на дрібній. Яблука промиваємо, акуратно зрізаємо шкірку і шаткуємо їх тонкою соломкою. Після цього трохи віджимаємо сік і збризкуємо їх лимонним соком. Чорнослив промиваємо і замочуємо на 20 хвилин в окропі. Потім обережно зливаємо воду і подрібнюємо сухофрукти соломкою. Гранат очищаємо від шкірки і акуратно виймаємо зерна.
Тепер переходимо до складання салату. Для цього беремо красиву плоску тарілку, в середину ставимо склянку і навколо нього починаємо викладати інгредієнти «гранатового браслета». Отже, першим шаром йде картопля, який трохи підсолюємо за смаком і промазуємо майонезом. Потім покриваємо всі чорносливом, потім кладемо відварну яловичину і куряче філе. Наступним шаром йде маринована цибулька, після - яблука і знову змащуємо поверхню майонезом. Далі посипаємо все подрібненими горіхами, покриваємо тертою морквою, яку трохи підсолюємо за смаком. Потім кладемо буряк, робимо сіточку з майонезу і всю поверхню салату викладаємо гранатовими зернами. Готову страву ставимо в холодильник приблизно на 3 години.
«Гранатовий браслет» з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати салат «Гранатовий браслет» з яловичиною. Отже, спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Для цього м'ясо попередньо промиваємо, відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на розігрітому масло до золотавого кольору. Потім в цю ж сковорідку додаємо яловичину, підсолюємо за смаком і обсмажуємо до появи рум'яної скоринки. Картоплю і буряк промиваємо і відварюємо в мундирі. Далі овочі остуджуємо, чистимо і натираємо окремо на тертці. Волоські горіхи подрібнюємо і змішуємо з буряком. Тепер переходимо до оформлення салату. Для цього беремо велике плоске блюдо, змащуємо її рослинним маслом, ставимо в центр склянку і викладаємо всі інгредієнти шарами, промазуючи кожен майонезом.
Отже, спочатку кладемо картоплю, потім яловичину з цибулею, далі терту буряк з горіхами. Трохи підсолюємо кожен шар і зверху щільно викладаємо зерна граната. Тепер обережно прибираємо склянку і ставимо готову страву на 2-3 години в холодильник. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат свіжою зеленню.
«Гранатовий браслет» з яловичиною, куркою і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і замариновиваем в яблучному оцті приблизно на 1 годину. Цим часом дрібно рубаємо мигдаль. Яловичину і куряче філе обробляємо, відварюємо до готовності, охолодити і нарізаємо м'ясо великими кубиками. Тепер відварюємо в іншій каструлі вимиті, але не очищені овочі: картопля, буряк і моркву. Потім їх остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці, а моркву подрібнюємо за бажанням на дрібній. Яблука промиваємо, акуратно зрізаємо шкірку і шаткуємо їх тонкою соломкою. Після цього трохи віджимаємо сік і збризкуємо їх лимонним соком. Чорнослив промиваємо і замочуємо на 20 хвилин в окропі. Потім обережно зливаємо воду і подрібнюємо сухофрукти соломкою. Гранат очищаємо від шкірки і акуратно виймаємо зерна.
Тепер переходимо до складання салату. Для цього беремо красиву плоску тарілку, в середину ставимо склянку і навколо нього починаємо викладати інгредієнти «гранатового браслета». Отже, першим шаром йде картопля, який трохи підсолюємо за смаком і промазуємо майонезом. Потім покриваємо всі чорносливом, потім кладемо відварну яловичину і куряче філе. Наступним шаром йде маринована цибулька, після - яблука і знову змащуємо поверхню майонезом. Далі посипаємо все подрібненими горіхами, покриваємо тертою морквою, яку трохи підсолюємо за смаком. Потім кладемо буряк, робимо сіточку з майонезу і всю поверхню салату викладаємо гранатовими зернами. Готову страву ставимо в холодильник приблизно на 3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
«Оселедець під шубою» - класичний рецепт
«Оселедець під шубою» мабуть самий популярний салат в нашій країні після «Олів'є». Без нього не обходиться жодне святкове застілля. З часом з'явилося
Салат «Гранатовий браслет» - класичний рецепт
«Гранатовий браслет» відомий не тільки як повість чудового російського письменника А. В. Купріна, але і як популярний салат, що з'являється на наших
Салат «Гранатовий браслет»
Гранатовий браслет Кому з нас не хочеться блиснути на сімейному торжестві або дружній вечірці не тільки гарним новим платтям та елегантною зачіскою,