Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Гранатовий браслет»

Салат «Гранатовий браслет»

30-11-2014, 19:41
1 175
Салат «Гранатовий браслет»




Гранатовий браслет Кому з нас не хочеться блиснути на сімейному торжестві або дружній вечірці не тільки гарним новим платтям та елегантною зачіскою, але і своєю майстерністю, умінням смачно готувати і оригінально сервірувати стіл? Допомогти вам в цьому допоможуть наші рецепти, багато з яких гідні того, щоб зайняти центральне місце на святковому столі. Так першими на стіл виставляються холодні закуски і салати, то саме вони і повинні задавати тон, вражати уяву і викликати апетит. І головною «цінністю» вечора може стати салат " Гранатовий браслет, який дивно схожий на справжнє прикраса з граната. Для його приготування від вас не буде потрібно ні особливих зусиль, ні багаторічного досвіду, ні великої кількості часу. Інгредієнти в ньому прості, але їх поєднання незвично. Спробувавши приготувати Гранатовий браслет один раз, ви зрозумієте, щоб ви хотіли додати в нього ще для додання більшої пікантності або гостроти. Це можуть бути кілька часточок часнику, змішані з буряком, або натертий на тертці сир. А, можливо, вам більше сподобається варіант з копченою куркою або маринованим цибулею. Експериментуйте зі смаком, залишивши недоторканою ідею оформлення салату, і він стане прекрасною альтернативою оселедця під шубою. Інгредієнти:
  • Куряче філе 500 г
  • Картопля 4 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Горіхи волоські 30 г
  • Гранат-1 шт.
  • Майонез 100 г
  • Сіль 1 щіпка
  • Інструкції
  • Крок 1 Для приготування салату знадобиться відварене куряче філе, картопля, буряк, гранат, трохи волоських горіхів, майонез і сіль.
  • Крок 2 Куряче філе опустити в холодну воду, довести до кипіння і варити 25-30 хвилин. Потім остудити і нарізати дрібними кубиками.
  • Крок 3 Картоплю добре помити, залити холодною водою, довести до кипіння і варити вмундире 15-25 хвилин до готовності. Остудити, очистити і натерти на дрібній тертці.
  • Крок 4 Буряк добре помити, залити холодною водою, довести до кипіння і відварити до готовності 30-40 хвилин. Остудити і так само натерти на дрібній тертці, додати жменю подрібнених горіхів і щіпку солі - добре все перемішати.
  • Крок 5 У центр блюда поставити склянку. Викласти перший шар картоплі і тонко змастити його майонезом.
  • Крок 6 Наступним шаром викласти куряче філе, яке потім так само змастити майонезом.
  • Крок 7 Потім рівномірно викласти шар буряків.
  • Крок 8 Верхнім шаром йдуть зерна граната.
  • Крок 9 Акуратно вийняти склянку і дати салату настоятися не менше години.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Вінегрет з солоним оселедцем
    Вінегрет з солоним оселедцем
    Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,