Салат з брокколі і сьомгою
Давайте розглянемо з вами рецепти дуже оригінального і вишуканого салату із броколі і сьомгою, який викличе безліч позитивних емоцій у ваших гостей.
Інгредієнти:
сьомга слабосолона - 200 г;
брокколі - 150 г;
свіжі огірки - 150 г;
помідори - 2 шт.;
цибулина червона - 1 шт.;
гірчиця французька в зернах - 1 ч. ложка;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
листя салату - для подачі;
спеції - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати салат з брокколі і рибою. Капусту гарненько промиваємо, стряхиваем і розбираємо на суцвіття. Потім кидаємо їх у підсолену киплячу воду і варимо протягом 3 хвилин. Далі відкидаємо брокколі на друшляк і залишаємо остигати. Помідори миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл, а огірки шаткуємо полукружками. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. Сьомгу розбираємо на невеликі шматочки. Тепер готуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з зернистою гірчицею і перемішуємо до однорідності. Всі інгредієнти перекладаємо в глибоку миску, поливаємо заправкою, підсолюємо, перчимо й перемішуємо. Викладаємо салат на оформлене салатними листям блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
обсмажений стейк сьомги - 200 г;
рукола - 200 г;
брокколі - 200 г;
помідори черрі - 100 г;
оливки - 10 шт;
цибулина червона - 1 шт.
Приготування
Для приготування цього салату, рибу заздалегідь обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на середньому вогні з усіх боків протягом 5 хвилин. Капусту броколі промиваємо, розбираємо на суцвіття і відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 7 хвилин. Помідори розрізаємо навпіл, очищений цибулька шаткуємо півкільцями і перекладаємо овочі в салатницю. Брокколі додаємо до сьомзі, нагріваємо 3 хвилини, а потім перекладаємо до овочів. Готовий теплий салат скроплюємо маслом, солимо, перемішуємо й подаємо.
Салат з брокколі і солоної сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати салат з брокколі і рибою. Капусту гарненько промиваємо, стряхиваем і розбираємо на суцвіття. Потім кидаємо їх у підсолену киплячу воду і варимо протягом 3 хвилин. Далі відкидаємо брокколі на друшляк і залишаємо остигати. Помідори миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл, а огірки шаткуємо полукружками. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. Сьомгу розбираємо на невеликі шматочки. Тепер готуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з зернистою гірчицею і перемішуємо до однорідності. Всі інгредієнти перекладаємо в глибоку миску, поливаємо заправкою, підсолюємо, перчимо й перемішуємо. Викладаємо салат на оформлене салатними листям блюдо і подаємо до столу.
Теплий салат з сьомгою і брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього салату, рибу заздалегідь обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на середньому вогні з усіх боків протягом 5 хвилин. Капусту броколі промиваємо, розбираємо на суцвіття і відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 7 хвилин. Помідори розрізаємо навпіл, очищений цибулька шаткуємо півкільцями і перекладаємо овочі в салатницю. Брокколі додаємо до сьомзі, нагріваємо 3 хвилини, а потім перекладаємо до овочів. Готовий теплий салат скроплюємо маслом, солимо, перемішуємо й подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сьомгою слабосоленої
Салати з сьомги завжди по праву займають кращі місця на святковому столі, що зовсім не дивно! Ніжний смак сьомги в поєднанні з іншими відповідними
Макарони з брокколі
Макаронні вироби займають одне з почесних місць в нашому повсякденному раціоні. З них готують гарніри, салати, супи і запіканки. І сьогодні ми
Пюре з брокколі
Брокколі - корисна зелена капуста, яку використовують в приготуванні різних страв. Давайте поговоримо про те, як зробити з неї чудове пюре для дітей
Броколі в клярі
Капуста брокколі - дуже корисний овоч. У ній міститься багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину і калію. В кулінарії різних країн вона
Брокколі у вершковому соусі
Брокколі - одна з найбільш корисних різновидів капусти. А приготована у вершковому соусі вона просто тане у роті. Давайте розберемо кілька цікавих
Броколі в мультиварці
Капуста брокколі - це одна з різновидів цвітної капусти, в якій міститься багато корисних речовин. І сьогодні ми розповімо, які страви можна