Броколі в клярі
Брокколі - неймовірно корисний продукт. Це справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. У броколі багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину, калію. Крім того, в ній містяться антиоксиданти, які допомагають запобігти онкологічні та серцево-судинні захворювання. З цього продукту можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми розповімо, як смажити брокколі в клярі.
Броколі в клярі з сиром
Інгредієнти:
брокколі - 05 кг;
сметана - 150 г;
борошно - 120 г;
твердий сир - 50 г;
часник - 1 зубчик;
яйця - 2 шт.;
розпушувач для тіста - 2 ч. ложки;
кріп - 20 г;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Збиваємо яйця, поступово додаючи борошно і сметану. Додаємо подрібнений кріп, тертий на тертці сир, пропущений через прес часник, сіль і перець. Гарненько перемішуємо. Кляр готовий. Тепер моєму броколі розбираємо на суцвіття і обсушуємо. Наколюємо шматочки брокколі на вилку, макаємо в кляр і викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Рецепт брокколі в клярі
Інгредієнти:
брокколі - 400 г;
борошно - 120 г;
вода - 120 мл;
яйця - 1 шт.;
сіль, чорний перець, каррі - за смаком.
Приготування
Броколі розбираємо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді 10 хвилин, потім проціджують, охолоджуємо й обсушуємо. Готуємо кляр: змішуємо воду з яйцем, додаємо борошно і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок, сіль і перець додаємо за смаком. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо суцвіття броколі, які попередньо умочили в кляр. Обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки.
Броколі в клярі в мультиварці
Інгредієнти:
брокколі - 05 кг;
борошно - 150 г;
молоко - 100 г;
яйця - 2 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Готуємо брокколі - моєму і поділяємо на суцвіття. У каструлю мультиварки наливаємо воду, встановлюємо піддон для приготування на пару. Викладаємо підготовлену брокколі і в режимі «варка на пару» готуємо 20 хвилин. Змішуємо молоко, яйця, сіль і спеції. Додаємо борошно і перемішуємо до стану однорідної маси. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим «Смаження», мачає в кляр брокколі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Як готувати брокколі в пивному клярі?
Інгредієнти:
брокколі - 05 кг;
борошно - 1 склянка;
яйця - 2 шт.;
цукор - 1 ч. ложка;
пиво - 120 мл;
сіль - за смаком;
чорний мелений перець - щіпка;
рослинне масло.
Приготування
Опускаємо в киплячу воду розібрану на суцвіття брокколі, відварюємо 4 хвилини. А потім відкидаємо на друшляк. Готуємо кляр - змішуємо яйця, пиво, цукор, сіль і перець. Потихеньку додаємо борошно і вимішуємо, щоб не було грудочок. У невеликій каструлі розігріваємо рослинне масло, потім суцвіття брокколі в кляр і акуратно опускаємо в киплячу олію, обсмажуємо до золотавої скоринки. Потім суцвіття виймаємо і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Як зробити кефірний кляр для броколі?
Інгредієнти:
брокколі - 600 г;
імбир мелений - 1/4 ч. ложки;
куркума - 1/4 ч. ложки;
соєвий соус - 4 ст. ложки;
вода - 60 мл;
кефір - 60 мл;
борошно - 6 ст. ложок;
сіль, перець.
Приготування
Відварюємо броколі в підсоленій воді близько 5 хвилин, потім зливаємо воду, капусту посипаємо меленим імбиром, куркумою, поливаємо соєвим соусом. Тепер робимо кляр: з'єднуємо кефір, воду і борошно, додаємо сіль і перець за смаком. Брокколі макаємо в кляр і викладаємо в сковороду з розігрітим маслом, обсмажуємо до золотистого кольору.
Броколі в клярі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Збиваємо яйця, поступово додаючи борошно і сметану. Додаємо подрібнений кріп, тертий на тертці сир, пропущений через прес часник, сіль і перець. Гарненько перемішуємо. Кляр готовий. Тепер моєму броколі розбираємо на суцвіття і обсушуємо. Наколюємо шматочки брокколі на вилку, макаємо в кляр і викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Рецепт брокколі в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Броколі розбираємо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді 10 хвилин, потім проціджують, охолоджуємо й обсушуємо. Готуємо кляр: змішуємо воду з яйцем, додаємо борошно і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок, сіль і перець додаємо за смаком. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо суцвіття броколі, які попередньо умочили в кляр. Обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки.
Броколі в клярі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо брокколі - моєму і поділяємо на суцвіття. У каструлю мультиварки наливаємо воду, встановлюємо піддон для приготування на пару. Викладаємо підготовлену брокколі і в режимі «варка на пару» готуємо 20 хвилин. Змішуємо молоко, яйця, сіль і спеції. Додаємо борошно і перемішуємо до стану однорідної маси. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим «Смаження», мачає в кляр брокколі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Як готувати брокколі в пивному клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Опускаємо в киплячу воду розібрану на суцвіття брокколі, відварюємо 4 хвилини. А потім відкидаємо на друшляк. Готуємо кляр - змішуємо яйця, пиво, цукор, сіль і перець. Потихеньку додаємо борошно і вимішуємо, щоб не було грудочок. У невеликій каструлі розігріваємо рослинне масло, потім суцвіття брокколі в кляр і акуратно опускаємо в киплячу олію, обсмажуємо до золотавої скоринки. Потім суцвіття виймаємо і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Як зробити кефірний кляр для броколі?
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо броколі в підсоленій воді близько 5 хвилин, потім зливаємо воду, капусту посипаємо меленим імбиром, куркумою, поливаємо соєвим соусом. Тепер робимо кляр: з'єднуємо кефір, воду і борошно, додаємо сіль і перець за смаком. Брокколі макаємо в кляр і викладаємо в сковороду з розігрітим маслом, обсмажуємо до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з брокколі і сьомгою
Салат з брокколі і сьомгою - оригінальне і вишукане блюдо, яке неодмінно припаде до смаку вашим гостям. Давайте розберемо парочку цікавих, але в теж
Макарони з брокколі
Макаронні вироби займають одне з почесних місць в нашому повсякденному раціоні. З них готують гарніри, салати, супи і запіканки. І сьогодні ми
Рецепт цвітної капусти в клярі
Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
Броколі в духовці
Брокколі - одна з різновидів цвітної капусти, яку використовують у приготуванні багатьох дієтичних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як її
Брокколі з сиром
Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або
Броколі в мультиварці
Капуста брокколі - це одна з різновидів цвітної капусти, в якій міститься багато корисних речовин. І сьогодні ми розповімо, які страви можна