Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Броколі в клярі

Броколі в клярі

18-03-2015, 08:50
1 384
Броколі в клярі
Брокколі - неймовірно корисний продукт. Це справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. У броколі багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину, калію. Крім того, в ній містяться антиоксиданти, які допомагають запобігти онкологічні та серцево-судинні захворювання. З цього продукту можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми розповімо, як смажити брокколі в клярі.
Броколі в клярі з сиром
Інгредієнти:

  • брокколі - 05 кг;

  • сметана - 150 г;

  • борошно - 120 г;

  • твердий сир - 50 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • яйця - 2 шт.;

  • розпушувач для тіста - 2 ч. ложки;

  • кріп - 20 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Збиваємо яйця, поступово додаючи борошно і сметану. Додаємо подрібнений кріп, тертий на тертці сир, пропущений через прес часник, сіль і перець. Гарненько перемішуємо. Кляр готовий. Тепер моєму броколі розбираємо на суцвіття і обсушуємо. Наколюємо шматочки брокколі на вилку, макаємо в кляр і викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до рум'яної скоринки.
    Рецепт брокколі в клярі
    Інгредієнти:

  • брокколі - 400 г;

  • борошно - 120 г;

  • вода - 120 мл;

  • яйця - 1 шт.;

  • сіль, чорний перець, каррі - за смаком.


  • Приготування
    Броколі розбираємо на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді 10 хвилин, потім проціджують, охолоджуємо й обсушуємо. Готуємо кляр: змішуємо воду з яйцем, додаємо борошно і ретельно розмішуємо, щоб не було грудочок, сіль і перець додаємо за смаком. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо суцвіття броколі, які попередньо умочили в кляр. Обсмажуємо з усіх боків до рум'яної скоринки.
    Броколі в клярі в мультиварці
    Інгредієнти:

  • брокколі - 05 кг;

  • борошно - 150 г;

  • молоко - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Готуємо брокколі - моєму і поділяємо на суцвіття. У каструлю мультиварки наливаємо воду, встановлюємо піддон для приготування на пару. Викладаємо підготовлену брокколі і в режимі «варка на пару» готуємо 20 хвилин. Змішуємо молоко, яйця, сіль і спеції. Додаємо борошно і перемішуємо до стану однорідної маси. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, включаємо режим «Смаження», мачає в кляр брокколі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо до золотавої скоринки.
    Як готувати брокколі в пивному клярі?
    Інгредієнти:

  • брокколі - 05 кг;

  • борошно - 1 склянка;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • пиво - 120 мл;

  • сіль - за смаком;

  • чорний мелений перець - щіпка;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Опускаємо в киплячу воду розібрану на суцвіття брокколі, відварюємо 4 хвилини. А потім відкидаємо на друшляк. Готуємо кляр - змішуємо яйця, пиво, цукор, сіль і перець. Потихеньку додаємо борошно і вимішуємо, щоб не було грудочок. У невеликій каструлі розігріваємо рослинне масло, потім суцвіття брокколі в кляр і акуратно опускаємо в киплячу олію, обсмажуємо до золотавої скоринки. Потім суцвіття виймаємо і викладаємо їх на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
    Як зробити кефірний кляр для броколі?
    Інгредієнти:

  • брокколі - 600 г;

  • імбир мелений - 1/4 ч. ложки;

  • куркума - 1/4 ч. ложки;

  • соєвий соус - 4 ст. ложки;

  • Броколі в клярі

  • вода - 60 мл;

  • кефір - 60 мл;

  • борошно - 6 ст. ложок;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Відварюємо броколі в підсоленій воді близько 5 хвилин, потім зливаємо воду, капусту посипаємо меленим імбиром, куркумою, поливаємо соєвим соусом. Тепер робимо кляр: з'єднуємо кефір, воду і борошно, додаємо сіль і перець за смаком. Брокколі макаємо в кляр і викладаємо в сковороду з розігрітим маслом, обсмажуємо до золотистого кольору.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з брокколі і сьомгою
    Салат з брокколі і сьомгою
    Салат з брокколі і сьомгою - оригінальне і вишукане блюдо, яке неодмінно припаде до смаку вашим гостям. Давайте розберемо парочку цікавих, але в теж
    Макарони з брокколі
    Макарони з брокколі
    Макаронні вироби займають одне з почесних місць в нашому повсякденному раціоні. З них готують гарніри, салати, супи і запіканки. І сьогодні ми
    Рецепт цвітної капусти в клярі
    Рецепт цвітної капусти в клярі
    Перевірений часом рецепт цвітної капусти передбачає її обсмажування у фритюрі, у результаті суцвіття виходить дуже ніжним всередині і хрустким,
    Броколі в духовці
    Броколі в духовці
    Брокколі - одна з різновидів цвітної капусти, яку використовують у приготуванні багатьох дієтичних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як її
    Брокколі з сиром
    Брокколі з сиром
    Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або
    Броколі в мультиварці
    Броколі в мультиварці
    Капуста брокколі - це одна з різновидів цвітної капусти, в якій міститься багато корисних речовин. І сьогодні ми розповімо, які страви можна