Вернуться назад Распечатать

Салат з брокколі і сьомгою

Салат з брокколі і сьомгою
Давайте розглянемо з вами рецепти дуже оригінального і вишуканого салату із броколі і сьомгою, який викличе безліч позитивних емоцій у ваших гостей.

Салат з брокколі і солоної сьомгою


Інгредієнти:

  • сьомга слабосолона - 200 г;

  • брокколі - 150 г;

  • свіжі огірки - 150 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • цибулина червона - 1 шт.;

  • гірчиця французька в зернах - 1 ч. ложка;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • листя салату - для подачі;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати салат з брокколі і рибою. Капусту гарненько промиваємо, стряхиваем і розбираємо на суцвіття. Потім кидаємо їх у підсолену киплячу воду і варимо протягом 3 хвилин. Далі відкидаємо брокколі на друшляк і залишаємо остигати. Помідори миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл, а огірки шаткуємо полукружками. Цибулю чистимо, подрібнюємо півкільцями. Сьомгу розбираємо на невеликі шматочки. Тепер готуємо заправку для салату: змішуємо оливкове масло з зернистою гірчицею і перемішуємо до однорідності. Всі інгредієнти перекладаємо в глибоку миску, поливаємо заправкою, підсолюємо, перчимо й перемішуємо. Викладаємо салат на оформлене салатними листям блюдо і подаємо до столу.

    Теплий салат з сьомгою і брокколі


    Інгредієнти:

  • обсмажений стейк сьомги - 200 г;

  • рукола - 200 г;

  • брокколі - 200 г;

  • помідори черрі - 100 г;

  • Салат з брокколі і сьомгою

  • оливки - 10 шт;

  • цибулина червона - 1 шт.


  • Приготування
    Для приготування цього салату, рибу заздалегідь обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на середньому вогні з усіх боків протягом 5 хвилин. Капусту броколі промиваємо, розбираємо на суцвіття і відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 7 хвилин. Помідори розрізаємо навпіл, очищений цибулька шаткуємо півкільцями і перекладаємо овочі в салатницю. Брокколі додаємо до сьомзі, нагріваємо 3 хвилини, а потім перекладаємо до овочів. Готовий теплий салат скроплюємо маслом, солимо, перемішуємо й подаємо.