Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сьомга з грибами

Сьомга з грибами

22-03-2015, 09:28
733
Сьомга з грибами
Серед різних видів риби, вживаної нами їжі, неодмінно, виділяється сьомга. За її дивовижні смакові і корисні якості цю морську мешканку не даремно називають «цар-риба». Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих і незвичайних рецептів приготування сьомги з грибами.

Салат з сьомгою і грибами


Інгредієнти:

  • філе сьомги - 300 г;

  • мариновані гриби - 100 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • консервований зелений горошок - 100 г;

  • корінь петрушки;

  • майонез;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Для приготування салату можна використовувати солону сьомгу, а можна відварити свіжу рибу. Потім нарізаємо її шматочками і висипаємо разом із зеленим горошком в салатницю. Варені моркву і корінь петрушки шаткуємо кубиками. Цибулю і мариновані гриби обробляємо і подрібнюємо. Тепер додаємо всі інгредієнти в салат, солимо його, заправляємо гірчицею , майонезом і ретельно перемішуємо. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо посіченою зеленню кропу.

    Стейк з сьомги з грибами


    Інгредієнти:

  • стейк з сьомги - 4 шт.;

  • сіль - щіпка;

  • сушений чебрець - щіпка;

  • лимон - 1 шт.;

  • свіжі печериці - 50 г;

  • гарбуз - 100 г;

  • біле сухе вино - 05 ст.


  • Приготування
    Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 220 градусів. Тепер від рулону пекарській фольги відрізаємо 4 невеликих прямокутника зі сторонами, приблизно, 30х60 сантиметрів. Складаємо кожен з них навпіл і розміщуємо по центру рибний стейк. Овочі та гриби обробляємо, подрібнюємо кубиками, розкладаємо навколо сьомги і посипаємо все спеціями. Тепер акуратно збираємо фольгу «човником» і вливаємо біле сухе вино. Щільно запечатаем «конверти», викладаємо на деко і відправляємо сьомгу з грибами в духовку приблизно хвилин на 10-15.

    Суп з сьомги з грибами


    Інгредієнти:

  • плавлений вершковий сир - 400 г;

  • голова і хвіст сьомги - 1 кг;

  • цибулина - 1 шт.;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • вода - 15 л;

  • Сьомга з грибами

  • перець горошком - 5 шт.;

  • сіль.


  • Приготування
    Голову і хвіст сьомги очищаємо від луски, промиваємо, видаляємо зябра, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Тепер ставимо посуд на вогонь, як тільки закипить, знімаємо піну, додаємо очищену цибулю, лавровий листок і перець горошком. Варимо на середньому вогні хвилин 20-25. Потім виймаємо рибу з бульйону, злегка остуджуємо і відокремлюємо філе від шкіри і кісток. Бульйон проціджуємо, додаємо філе риби і плавлений сир. Ретельно перемішуємо супчик і пробуємо на сіль. Подаємо страву тільки в гарячому вигляді зі свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    «Олів'є» з сьомгою
    «Олів'є» з сьомгою
    Олів'є, мабуть, самий знаменитий у нашій країні салат. Готують його по-різному: з куркою, з ковбасою, з рибою. Ось про останньому варіанті ми і
    Рулетики з сьомги
    Рулетики з сьомги
    Рулети з риби вже давно влаштувалися на наших столах у відмінної якості холодної закуски. Особливо вишуканою стравою вважаються рулети з сьомги,
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
    Юшка з лосося
    Юшка з лосося
    Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій
    Паста з сьомгою
    Паста з сьомгою
    Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
    Закуска з сьомги
    Закуска з сьомги
    Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших