Юшка з сьомги - рецепт
Юшка з сьомги - рибне перше блюдо, улюблена багатьма за свій насичений аромат і вишуканий смак. Для її приготування згодяться філейні частини, голова, плавники і навіть хвіст. Пропонуємо вам кілька легких і доступних рецептів ухи з сьомги.
Інгредієнти:
свіже філе сьомги - 500 г;
помідори - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
вершки 20 % - 500 мл;
цибуля зелена - за смаком;
вода - 1 л;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Як зварити юшку з сьомги? Рибне філе промиваємо і обробляємо на шматочки. Картоплю чистимо, обполіскуємо і шаткуємо брусочками. Помідори опускаємо на хвилинку в окріп, а потім акуратно знімаємо з них шкірку і подрібнюємо кубиками. Цибулину очистити і рубаємо півкільцями, а моркву ріжемо тоненькою соломкою і викладаємо в глибоку каструлю. Підливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо овочі до рум'яного кольору. Потім додаємо помідори, злегка обсмажуємо і вливаємо необхідну кількість кип'яченої води. Доводимо на слабкому вогні до кипіння і проварюємо суп близько 5 хвилин. Підсолюємо його, кидаємо картоплю і варимо майже до готовності. Далі кладемо шматочки сьомги, вливаємо вершки і готуємо на слабенькому вогні ще хвилин 5. Готову юшку розливаємо по тарілках і прикрашаємо зеленню і зеленим луком.
Інгредієнти:
черевця сьомги - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 4 шт.;
фільтрована вода - 15 л;
спеції;
кріп свіжий.
Приготування
Як приготувати юшку з сьомги? Всі овочі миємо, обробляємо і ріжемо. Картопля шаткуємо середніми кубиками, моркву рубаємо кружечками, а цибулю подрібнюємо. Рибу добре промиваємо, зчищають луску і розбираємо ножем на порційні шматочки. Потім перекладаємо всі підготовлені продукти в каструлю мультиварки, кидаємо за смаком спеції і заливаємо водою. Закриваємо кришку приладу і готуємо, виставивши режим «Суп». Приблизно за 10 хвилин до завершення програми підсолюємо за смаком і після сигналу готовності розливаємо суп по тарілках і посипаємо подрібненою свіжим кропом. Ось і все, навариста, смачна та ароматна юшка з черевець сьомги готова!
Інгредієнти:
Для бульйону:
фільтрована вода - 3 л;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
голова і хребти сьомги;
лавровий лист - 2 шт.;
спеції.
Для супу:
філе сьомги - 200 г;
каперси - 40 г;
помідори - 3 шт.;
оливки - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
лимон - за смаком;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Рецепт ухи з сьомги дуже простий: голову і хребти риби як слід, промиваємо і поки відкладаємо в сторону. Моркву і цибулю чистимо. У каструлю наливаємо 3 літри холодної фільтрованої води, викладаємо рибні частини, доводимо до закипання і знімаємо пінку до тих пір, поки вона не припинить з'являтися. Потім додаємо моркву, цибулю, додаємо перець горошком і лавровий лист. Вогонь зменшуємо, прикриваємо каструлю кришкою і варимо бульйон хвилин 50. Далі акуратно проціджуємо його через дрібне сито. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями. Свіжі помідори подрібнюємо блендером. Тепер розігріваємо на сковороді трохи оливкової олії і обсмажуємо цибулька, приблизно 5 хвилин. Потім викладаємо томатне пюре, каперси, перемішуємо і тушкуємо хвилин 7. Проціджений рибний бульйон ставимо на вогонь, перекладаємо в нього томатну обжарку і доводимо все до кипіння. Потім кидаємо філе сьомги, оливки і проварюємо ще 5-7 хвилин, а потім знімаємо з вогню й даємо супу настоятися. Приготовану ароматну юшку солянку з сьомги розливаємо по тарілках, кладемо в кожну по лимонної часточці і прикрашаємо зеленню.
Юшка з сьомги з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Як зварити юшку з сьомги? Рибне філе промиваємо і обробляємо на шматочки. Картоплю чистимо, обполіскуємо і шаткуємо брусочками. Помідори опускаємо на хвилинку в окріп, а потім акуратно знімаємо з них шкірку і подрібнюємо кубиками. Цибулину очистити і рубаємо півкільцями, а моркву ріжемо тоненькою соломкою і викладаємо в глибоку каструлю. Підливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо овочі до рум'яного кольору. Потім додаємо помідори, злегка обсмажуємо і вливаємо необхідну кількість кип'яченої води. Доводимо на слабкому вогні до кипіння і проварюємо суп близько 5 хвилин. Підсолюємо його, кидаємо картоплю і варимо майже до готовності. Далі кладемо шматочки сьомги, вливаємо вершки і готуємо на слабенькому вогні ще хвилин 5. Готову юшку розливаємо по тарілках і прикрашаємо зеленню і зеленим луком.
Юшка з сьомги в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати юшку з сьомги? Всі овочі миємо, обробляємо і ріжемо. Картопля шаткуємо середніми кубиками, моркву рубаємо кружечками, а цибулю подрібнюємо. Рибу добре промиваємо, зчищають луску і розбираємо ножем на порційні шматочки. Потім перекладаємо всі підготовлені продукти в каструлю мультиварки, кидаємо за смаком спеції і заливаємо водою. Закриваємо кришку приладу і готуємо, виставивши режим «Суп». Приблизно за 10 хвилин до завершення програми підсолюємо за смаком і після сигналу готовності розливаємо суп по тарілках і посипаємо подрібненою свіжим кропом. Ось і все, навариста, смачна та ароматна юшка з черевець сьомги готова!
Вуха солянка з хребтів сьомги
Інгредієнти:
Для бульйону:
Для супу:
Приготування
Рецепт ухи з сьомги дуже простий: голову і хребти риби як слід, промиваємо і поки відкладаємо в сторону. Моркву і цибулю чистимо. У каструлю наливаємо 3 літри холодної фільтрованої води, викладаємо рибні частини, доводимо до закипання і знімаємо пінку до тих пір, поки вона не припинить з'являтися. Потім додаємо моркву, цибулю, додаємо перець горошком і лавровий лист. Вогонь зменшуємо, прикриваємо каструлю кришкою і варимо бульйон хвилин 50. Далі акуратно проціджуємо його через дрібне сито. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями. Свіжі помідори подрібнюємо блендером. Тепер розігріваємо на сковороді трохи оливкової олії і обсмажуємо цибулька, приблизно 5 хвилин. Потім викладаємо томатне пюре, каперси, перемішуємо і тушкуємо хвилин 7. Проціджений рибний бульйон ставимо на вогонь, перекладаємо в нього томатну обжарку і доводимо все до кипіння. Потім кидаємо філе сьомги, оливки і проварюємо ще 5-7 хвилин, а потім знімаємо з вогню й даємо супу настоятися. Приготовану ароматну юшку солянку з сьомги розливаємо по тарілках, кладемо в кожну по лимонної часточці і прикрашаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний суп з пшоном
Рибний супчик - це корисне і смачне блюдо, яке чудово підійде для легкого обіду або вечері. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати рибний суп з
Рибний суп з сьомги
Сьомга - смачна і корисна риба, в якій міститься мелатонін - речовина необхідне для омолодження клітин нашого організму. У різних кулінарних стравах
Суп з сьомги з вершками
Сьомга - дуже смачна, та й корисна риба. І сьогодні ми пропонуємо вам декілька цікавих варіантів створення з неї супів з вершками. Таке блюдо буде
Сьомга з грибами
Серед різних видів риби, вживаної нами їжі, неодмінно, виділяється сьомга. За її дивовижні смакові і корисні якості цю морську мешканку не даремно
Юшка з лосося
Юшка з лосося - це чудовий наваристий суп, який сподобається і дорослим, і дітям. А головне він виходить дуже корисним і поживним. Пропонуємо вашій
Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.