Поєднання солодкуватого цибульного супу з скибочками ніжного філе сьомги неповторно. Легкий цибулевий суп з рибою тому прямий доказ. Дозвольте собі приготувати незвичайний суп по одному з нижепредставленных рецептів та побалувати себе і свою сім'ю не лише ситним, але і смачним блюдом.
Рецепт іспанського цибульного супу з сьомгою
Інгредієнти: філе сьомги - 1 кг; сік лайма - 2 ст. ложки; зелень петрушки; сіль - 2 ч. ложки; чорний перець - 1 ч. ложка; часник - 4 зубчики; маринований болгарський перець - 4-5 шт.; червоний цибуля - 4-5 шт.; помідори - 2 шт.; сушений орегано - 1 ч. ложка. Приготування Філе сьомги перевіряємо на наявність кісток і при необхідності видаляємо їх. Кладемо філе в миску і заливаємо соком лайма, додаємо сіль з перцем і подрібнену зелень петрушки.
Мариновані перці пюрируем з допомогою блендера додавши близько 1/3 склянки води. При бажанні, до пюре з солодкого перцю можна додати трохи подрібненого перцю чилі.
У сковороду наливаємо масло і розігріваємо його на середньому вогні. Обсмажуємо нарізану часник близько 30 секунд і додаємо до нього тонкі кільця червоного цибулі. Через 5-6 хвилин готування лук повинен стати м'яким. Заливаємо цибулю пюрированными перцем, додаємо перетерті помідори і 2 склянки води. Солимо і перчимо отриманий бульйон за смаком, додаємо орегано і викладаємо рибне філе. Накриваємо сковороду кришкою і проварюємо суп протягом 6-7 хвилин, поки сьомга не буде готова.
Приготуйте такий цибулевий суп з сьомгою в мультиварці. Використовуйте режим "Смаження" або "Випічка" на час обсмажування цибулі, а потім перейдіть на "Суп", після додавання риби. Через 15-20 хвилин суп готовий.
Як приготувати цибульний суп з консервованої сьомгою?
Інгредієнти: сьомга, консервована в олії - 1 банка; ріпчаста цибуля - 2 шт.; часник - 2 зубчики; гострий перець - за смаком; тертий імбир - 1/2 ч. ложки; каррі - 1 ст. ложка; вершки - 1/2 ст. Приготування На сковороді розігріваємо масло з-під консервованої сьомги і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю до м'якості. В останні 30 секунд обсмажування цибулі додаємо на сковороду пропущений через прес часник і прибираємо засмажку з вогню.
В каструлі до кипіння доводимо літр води і кладемо в неї зажарку, подрібнений гострий перець, карі , тертий імбир. Вливаємо вершки і зменшуємо вогонь. Кладемо в суп шматочки сьомги і варимо їх протягом 5-7 хвилин, після чого прибираємо суп з вогню і подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню.
Цибулевий крем-суп з ікрою сьомги
Ніжний цибульний крем-суп з ікрою - вишукане блюдо, яке годиться для подання за банкетним столом. Ситний і смачний, він гарантовано не залишить ваших гостей байдужими.
Інгредієнти: вершкове масло - 20 г; оливкова олія - 1 ст. ложка; картопля - 500 г; ріпчаста цибуля - 400 г; курячий бульйон - 750 мл; молоко - 1 ст.; ікра сьомги - 100 г; кріп. Приготування У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю. Готувати цибулю на невеликому вогні, протягом 20
хвилин, щоб він став солодким і м'яким, при цьому не змінивши колір. Перекладаємо цибулеву засмажку і кубики картоплі в підігрітий курячий бульйон. Варимо суп близько 15-20 хвилин або до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Даємо готового супу злегка охолонути і пюрируем його за допомогою заглибного блендера. Готове пюре для більшої однорідності можна протерти через сито. Тепер суп слід змішати з вершками або молоком і знову прогріти на невеликому вогні.
Подавати цибулевий суп слід з ложечкою ікри сьомги або скибочкою солоного рибного філе, посипати подрібненим кропом.