Суп солянка з ковбасою
Рецепт супу солянка з ковбасою прийшов до нас з Азії, настільки прижився в Росії, що це блюдо по праву стало вважатися виключно російською. З цим рецептом ви можете використовувати багато залишки, такі як м'ясо і овочі. Особливо гарний суп солянка з ковбасою після тривалої прогулянки холодної восени або взимку, оскільки він дійсно добре насичує і зігріває зсередини.
Інгредієнти
500 г ковбаси (шинка ковбаса, мисливська ковбаса, ковбаса копчена);
1 банка (150 г) томатної пасти;
3-4 солоних огірка;
близько 6 цибулин (кажуть, скільки ковбаси, стільки й цибулі,);
цукор;
150 г маргарину;
3 болгарських перцю;
1 л яловичого бульйону (для аромату);
2 лаврових листа;
сіль;
соус Табаско.
Маргарин розтопити у великій товстостінної каструлі, додайте ковбасу і підсмажуйте, постійно помішуючи. Потім додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити. Коли цибуля стане напівпрозорим, додайте томатну пасту, влийте в каструлю бульйон, додайте нарізані кубиками солоні огірки, болгарський перець і всі інші інгредієнти, що входять в рецепт супу солянки з ковбасою. Тепер варіть на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин. Додайте за смаком гострих спецій. Нарешті, приправте по смаку цукром.
Подавайте суп солянку з ковбасою з ложкою сметани, скибочкою лимона і 2-3 маслинами або каперсами. З цим супом добре поєднуються гарячі тости.
Приємного апетиту!
Порада:
Супи, як правило, готуються за один день до їди. Поліпшення смаку також очевидно, коли приготовлено більшу кількість. Перець можна замінити свіжим або консервованим лечо. Іноді рецепт супу солянки з ковбасою видозмінюють, додаючи замість солоних огірків трохи квашеної капусти або мариновані гриби. Експериментуйте і дивуйте своїх близьких кулінарними шедеврами!
Рецепт супу солянки з ковбасою
Інгредієнти
Маргарин розтопити у великій товстостінної каструлі, додайте ковбасу і підсмажуйте, постійно помішуючи. Потім додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити. Коли цибуля стане напівпрозорим, додайте томатну пасту, влийте в каструлю бульйон, додайте нарізані кубиками солоні огірки, болгарський перець і всі інші інгредієнти, що входять в рецепт супу солянки з ковбасою. Тепер варіть на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин. Додайте за смаком гострих спецій. Нарешті, приправте по смаку цукром.
Подавайте суп солянку з ковбасою з ложкою сметани, скибочкою лимона і 2-3 маслинами або каперсами. З цим супом добре поєднуються гарячі тости.
Приємного апетиту!
Порада:
Супи, як правило, готуються за один день до їди. Поліпшення смаку також очевидно, коли приготовлено більшу кількість. Перець можна замінити свіжим або консервованим лечо. Іноді рецепт супу солянки з ковбасою видозмінюють, додаючи замість солоних огірків трохи квашеної капусти або мариновані гриби. Експериментуйте і дивуйте своїх близьких кулінарними шедеврами!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати гороховий суп?
Супи з бобових, у тому числі і гороху, вміли готувати ще до нашої ери. Тим не менш, сказати, що ще з тих часів рецепт залишився незмінний не можна,
Рецепт солянки з копченостями
Солянка - це наваристий, гострий і ситний суп. Це поживну страву можна вживати як влітку, так і в холодну пору року. Давайте познайомимося з
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
Рецепт супу-солянки з ковбасою
Солянка - це така страва, яку двічі не виходить однаковим. У кожної господині, звичайно ж, є свої хитрощі приготування цього супчика. І сьогодні ми
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили