Рецепт супу солянка з ковбасою прийшов до нас з Азії, настільки прижився в Росії, що це блюдо по праву стало вважатися виключно російською. З цим рецептом ви можете використовувати багато залишки, такі як м'ясо і овочі. Особливо гарний суп солянка з ковбасою після тривалої прогулянки холодної восени або взимку, оскільки він дійсно добре насичує і зігріває зсередини.
Рецепт супу солянки з ковбасою
Інгредієнти 500 г ковбаси (шинка ковбаса, мисливська ковбаса, ковбаса копчена); 1 банка (150 г) томатної пасти; 3-4 солоних огірка; близько 6 цибулин (кажуть, скільки ковбаси, стільки й цибулі,); цукор; 150 г маргарину; 3 болгарських перцю; 1 л яловичого бульйону (для аромату); 2 лаврових листа; сіль; соус Табаско. Маргарин розтопити у великій товстостінної каструлі, додайте ковбасу і підсмажуйте, постійно помішуючи. Потім додайте нарізану цибулю і продовжуйте смажити. Коли цибуля стане напівпрозорим, додайте томатну пасту, влийте в каструлю бульйон, додайте нарізані кубиками солоні огірки, болгарський перець і всі інші інгредієнти, що входять в рецепт супу солянки з ковбасою. Тепер варіть на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин. Додайте за смаком гострих спецій. Нарешті, приправте по смаку цукром.
Подавайте суп солянку з ковбасою з ложкою сметани, скибочкою лимона і 2-3 маслинами або каперсами. З цим супом добре поєднуються гарячі тости.
Приємного апетиту!
Порада: Супи, як правило, готуються за один день до їди. Поліпшення смаку також очевидно, коли приготовлено більшу кількість. Перець можна замінити свіжим або консервованим лечо. Іноді рецепт супу солянки з ковбасою видозмінюють, додаючи замість солоних огірків трохи квашеної капусти або мариновані гриби. Експериментуйте і дивуйте своїх близьких кулінарними шедеврами!