Суп-локшина з грибами
Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. Ароматна грибна локшина, ось чому ми вирішили присвятити цю статтю.
Інгредієнти:
кунжутна олія - 1/2 ч. ложки;
корінь імбиру (тертий) - 1 ст. ложка;
часник - 4 зубчики;
вода - 12 ст.;
морква - 2 шт.;
сушені гриби шиітаке - 45 г;
зелений горошок - 1 1/2 ст.;
скляна локшина - 150 г;
пекінська капуста - 500 г;
місо - 6 ст. ложок;
васабі - 1 ч. ложка.
Приготування
У каструлі розігріваємо кунжутне масло й обсмажуємо на ньому подрібнений часник і імбир хвилину. Додаємо воду, зелений горошок, нарізану соломкою моркву і сушені гриби. Доводимо рідина в горщику до кипіння, після чого накриваємо все кришкою і варимо 20-25 хвилин.
Після закінчення часу додаємо в каструлю нарізану локшину і пекінську капусту. Продовжуємо варити суп до готовності локшини.
Пасту місо і васабі заливаємо 1/2 склянки бульйону з супу, ретельно все перемішуємо і повертаємо назад в каструлю. Гарячу грибну локшину з сушених грибів подають до столу відразу ж.
Інгредієнти:
куряче філе - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
селера - 4 стебла;
печериці - 200 г;
часник - 2 зубчики;
курячий бульйон - 2 л;
вода - 1 л;
вершкове масло - 70 г;
оливкова олія - 1/4 ст.;
борошно - 1/2 ст.;
локшина - 1 упаковка;
суміш італійських трав - 3 ч. ложки;
вершки - 2 ст.;
сіль, перець.
Приготування
Куряче філе нарізаємо соломкою, солимо і перчимо. Обсмажуємо куру на оливковій олії, прямо в каструлі, після чого, як тільки м'ясо схопиться, додамо нарізану ріпчасту цибулю і селеру, а разом з ними часник і гриби. Продовжуємо смажити все разом до тих пір, поки волога з грибів не випарується, після чого заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном і водою, додаємо трави, сіль і перець. Як тільки рідина в каструлі закипить, додати локшину і продовжимо варіння супу до тих пір, поки вона не звариться.
Поки локшина з куркою і грибами вариться, у сковороді розтопити вершкове масло і змішаємо його з оливковою. Додамо борошно і обсмажимо її до рум'яного кольору. Як тільки локшина в супі звариться, додаємо в бульйон борошняну суміш і ретельно перемішуємо. Варимо суп ще 5 хвилин, поки він не стане густіше, а після можна подавати його в такому вигляді, або додатково розвести вершками.
Рецепт супу-локшини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі розігріваємо кунжутне масло й обсмажуємо на ньому подрібнений часник і імбир хвилину. Додаємо воду, зелений горошок, нарізану соломкою моркву і сушені гриби. Доводимо рідина в горщику до кипіння, після чого накриваємо все кришкою і варимо 20-25 хвилин.
Після закінчення часу додаємо в каструлю нарізану локшину і пекінську капусту. Продовжуємо варити суп до готовності локшини.
Пасту місо і васабі заливаємо 1/2 склянки бульйону з супу, ретельно все перемішуємо і повертаємо назад в каструлю. Гарячу грибну локшину з сушених грибів подають до столу відразу ж.
Курячий суп-локшина з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо соломкою, солимо і перчимо. Обсмажуємо куру на оливковій олії, прямо в каструлі, після чого, як тільки м'ясо схопиться, додамо нарізану ріпчасту цибулю і селеру, а разом з ними часник і гриби. Продовжуємо смажити все разом до тих пір, поки волога з грибів не випарується, після чого заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном і водою, додаємо трави, сіль і перець. Як тільки рідина в каструлі закипить, додати локшину і продовжимо варіння супу до тих пір, поки вона не звариться.
Поки локшина з куркою і грибами вариться, у сковороді розтопити вершкове масло і змішаємо його з оливковою. Додамо борошно і обсмажимо її до рум'яного кольору. Як тільки локшина в супі звариться, додаємо в бульйон борошняну суміш і ретельно перемішуємо. Варимо суп ще 5 хвилин, поки він не стане густіше, а після можна подавати його в такому вигляді, або додатково розвести вершками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо
Домашня локшина для супу - рецепт
Альтернатива покупної вермішелі - ситна домашня локшина, підійде для приготування перших страв, або як гарнір до основного. Приготувавши локшину за
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся