Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грибний суп з вермішеллю

Грибний суп з вермішеллю

26-03-2015, 17:41
976
Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо випробувати рецепти, які ми спеціально для вас зібрали в цій статті.

Рецепт китайського грибного супу з вермішеллю


Інгредієнти:

  • китайська локшина (соба) - 170 г;

  • печериці, або шиітаке - 85 м;

  • імбир - 2 тонких шматочка;

  • кунжутне масло - 1 ст. ложка;

  • сушені водорості комбу - 25 см шматочок;

  • яйце - 1 шт.;

  • паста місо - 1-2 ч. ложки;

  • зелена цибуля - 1 пучок.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо 4 склянки води і кладемо туди шматочок сушених водоростей. В іншій каструлі розігріваємо рослинне масло і швидко обсмажуємо на ньому нарізану зелену цибулю і шматочки імбиру. Як тільки цибулю і імбир пустять аромат - кладемо в каструлю нарізані гриби і чекаємо, поки з них почне випаровуватися волога. На цьому етапі заливаємо гриби бульйоном з водоростей комбу і доводимо вміст каструлі до кипіння. Як тільки бульйон закипить, занурюємо в нього локшину і варимо її згідно з вказівками на упаковці.
    Набираємо ополоник бульйону і розводимо в ньому пасту місо. Готову суміш повертаємо в суп і перемішуємо. Подаємо китайський суп з відварним яйцем.
    Подібний грибний суп з вермішеллю можна приготувати в мультиварці, скористайтеся режимом приготування "Суп" відразу після заливання обсмажених грибів бульйоном.

    Грибний суп з печериць з вермішеллю


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • печериці - 200 г;

  • яловичина - 500 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • яловичий бульйон - 6 ст.;

  • сухе біле вино - 1/2 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • локшина - 2 ст.;

  • вершки - 1/2 ст.


  • Приготування
    У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до золотистого кольору. Як тільки цибуля змінить свій колір, додаємо до пассеровке нарізані гриби і смажимо їх до повного випаровування вологи.
    Грибний суп з вермішеллю
    Поки гриби смажаться, займемося картоплею та м'ясом.
    Бульби чистимо і ріжемо кубиками, м'ясо споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо соломкою. Додаємо соломку яловичини до грибів і готуємо до тих пір, поки вона не схопиться, після чого додаємо картоплю і заливаємо все яловичим бульйоном і вином. Варимо суп до м'якості картоплі, після чого додаємо в суп локшину і чекаємо поки вона отварится.
    Грибний суп з вермішеллю і картоплею заправляємо вершками, присмачую сіллю і перцем і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
    Грибний суп-пюре з вершками
    Грибний суп-пюре з вершками
    Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
    Грибний суп з глив - рецепт
    Грибний суп з глив - рецепт
    Гливи більш ароматні і текстурны, ніж печериці, при цьому не менш широко поширені. І сьогодні мова піде про смачний суп з цих приголомшливих
    Суп-локшина з грибами
    Суп-локшина з грибами
    Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. І сьогодні мова
    Грибний соус - рецепт
    Грибний соус - рецепт
    Гриби - чудовий продукт, який відмінно підходить для створення різних соусів. Вони можуть прикрасити будь-яку страву. І сьогодні ми поговоримо про
    Молочний суп з вермішеллю
    Молочний суп з вермішеллю
    Молочний суп з вермішеллю - це смачне і поживне блюдо для всієї родини, і зокрема для дітей. Його зробити досить просто, не витрачаючи при цьому