Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо випробувати рецепти, які ми спеціально для вас зібрали в цій статті.
Інгредієнти:
китайська локшина (соба) - 170 г;
печериці, або шиітаке - 85 м;
імбир - 2 тонких шматочка;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
сушені водорості комбу - 25 см шматочок;
яйце - 1 шт.;
паста місо - 1-2 ч. ложки;
зелена цибуля - 1 пучок.
Приготування
У каструлю наливаємо 4 склянки води і кладемо туди шматочок сушених водоростей. В іншій каструлі розігріваємо рослинне масло і швидко обсмажуємо на ньому нарізану зелену цибулю і шматочки імбиру. Як тільки цибулю і імбир пустять аромат - кладемо в каструлю нарізані гриби і чекаємо, поки з них почне випаровуватися волога. На цьому етапі заливаємо гриби бульйоном з водоростей комбу і доводимо вміст каструлі до кипіння. Як тільки бульйон закипить, занурюємо в нього локшину і варимо її згідно з вказівками на упаковці.
Набираємо ополоник бульйону і розводимо в ньому пасту місо. Готову суміш повертаємо в суп і перемішуємо. Подаємо китайський суп з відварним яйцем.
Подібний грибний суп з вермішеллю можна приготувати в мультиварці, скористайтеся режимом приготування "Суп" відразу після заливання обсмажених грибів бульйоном.
Інгредієнти:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
печериці - 200 г;
яловичина - 500 г;
картопля - 2 шт.;
яловичий бульйон - 6 ст.;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
локшина - 2 ст.;
вершки - 1/2 ст.
Приготування
У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до золотистого кольору. Як тільки цибуля змінить свій колір, додаємо до пассеровке нарізані гриби і смажимо їх до повного випаровування вологи. Поки гриби смажаться, займемося картоплею та м'ясом.
Бульби чистимо і ріжемо кубиками, м'ясо споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо соломкою. Додаємо соломку яловичини до грибів і готуємо до тих пір, поки вона не схопиться, після чого додаємо картоплю і заливаємо все яловичим бульйоном і вином. Варимо суп до м'якості картоплі, після чого додаємо в суп локшину і чекаємо поки вона отварится.
Грибний суп з вермішеллю і картоплею заправляємо вершками, присмачую сіллю і перцем і подаємо до столу.
Рецепт китайського грибного супу з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо 4 склянки води і кладемо туди шматочок сушених водоростей. В іншій каструлі розігріваємо рослинне масло і швидко обсмажуємо на ньому нарізану зелену цибулю і шматочки імбиру. Як тільки цибулю і імбир пустять аромат - кладемо в каструлю нарізані гриби і чекаємо, поки з них почне випаровуватися волога. На цьому етапі заливаємо гриби бульйоном з водоростей комбу і доводимо вміст каструлі до кипіння. Як тільки бульйон закипить, занурюємо в нього локшину і варимо її згідно з вказівками на упаковці.
Набираємо ополоник бульйону і розводимо в ньому пасту місо. Готову суміш повертаємо в суп і перемішуємо. Подаємо китайський суп з відварним яйцем.
Подібний грибний суп з вермішеллю можна приготувати в мультиварці, скористайтеся режимом приготування "Суп" відразу після заливання обсмажених грибів бульйоном.
Грибний суп з печериць з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до золотистого кольору. Як тільки цибуля змінить свій колір, додаємо до пассеровке нарізані гриби і смажимо їх до повного випаровування вологи. Поки гриби смажаться, займемося картоплею та м'ясом.
Бульби чистимо і ріжемо кубиками, м'ясо споліскуємо, обсушуємо і нарізаємо соломкою. Додаємо соломку яловичини до грибів і готуємо до тих пір, поки вона не схопиться, після чого додаємо картоплю і заливаємо все яловичим бульйоном і вином. Варимо суп до м'якості картоплі, після чого додаємо в суп локшину і чекаємо поки вона отварится.
Грибний суп з вермішеллю і картоплею заправляємо вершками, присмачую сіллю і перцем і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з вермішеллю - рецепт
Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
Грибний суп з глив - рецепт
Гливи більш ароматні і текстурны, ніж печериці, при цьому не менш широко поширені. І сьогодні мова піде про смачний суп з цих приголомшливих
Суп-локшина з грибами
Суп-локшина - це не тільки ситні, але і вельми корисна страва. Воно допомагає набратися сил і чудово зігріває в холодну пору року. І сьогодні мова
Грибний соус - рецепт
Гриби - чудовий продукт, який відмінно підходить для створення різних соусів. Вони можуть прикрасити будь-яку страву. І сьогодні ми поговоримо про
Молочний суп з вермішеллю
Молочний суп з вермішеллю - це смачне і поживне блюдо для всієї родини, і зокрема для дітей. Його зробити досить просто, не витрачаючи при цьому