Молочний суп з вермішеллю
Смачний і ароматний молочний суп з вермішеллю - прекрасне і поживне блюдо для всієї родини, а особливо при наявності в ній дітей. Приготувати такий супчик досить просто, а невелика кількість необхідних інгредієнтів, завжди знайдуться на кухні будь-якої господині. Давайте розглянемо з вами рецепти молочного супу з локшиною.
Інгредієнти:
молоко - 400 мл;
цукор - 1 ст. ложка;
вермішель павутинку - 50 г;
сіль - щіпка;
ванілін - за смаком;
масло вершкове - 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування молочного супу з вермішеллю в ковшичек наливаємо молоко, ставимо його на середній вогонь і, періодично розмішуючи, доводимо до кипіння. Потім кладемо в молоко необхідну кількість солі та цукру. Туди ж додаємо щіпку ваніліну для приємного присмаку і аромату, все ретельно перемішуємо.
Після закипання молока, поступово всипаємо вермішель і заважаємо, щоб вона не злипалися. Проварюємо суп на середньому вогні при напівзакритої кришці, періодично помішуючи, щоб не утворювалися на поверхні пінка, протягом 15 хвилин. У приготовлений молочний суп додаємо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо, розливаємо в красиві глибокі тарілки і кличемо всіх до столу.
Інгредієнти:
вода - 1 ст.;
вершкове масло - на смак;
локшина - 1 ст.;
молоко - 4 ст.;
цукор - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко. Додаємо туди ж вермішель, всипаємо цукор і кладемо за смаком сіль. Все добре перемішуємо, пробуємо на сіль, закриваємо кришкою і встановлюємо на мультиварці режим «Молочна каша». Тепер натискаємо на кнопку і готуємо молочний суп до сигналу готовності. Безпосередньо перед подачею на стіл, розливаємо суп по тарілках і кладемо шматочок масла.
Молочний суп на кокосовому молоці з вермішеллю
Інгредієнти:
кокосове молоко - 500 мл;
овочевий бульйон - 1 л;
рибний соус - 2 ст. ложки;
гриби - 125 г;
рисова вермішель - 150 г;
китайська капуста - 100 г;
тигрові креветки - 200 г;
зелена цибуля для прикраси;
перець чилі - 1 шт.;
сіль, перець, коріандр - за смаком;
бобові паростки - 50 р.
Приготування
У глибоку каструлю наливаємо молоко, бульйон, додаємо рибний соус, кладемо нарізані скибочками гриби і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо вермішель, постійно заважаючи, щоб вона не прилипла до дна каструлі. Потім кидаємо очищені креветки і кип'ятимо суп протягом 3 хвилин. Додаємо дрібно порізану зелену цибулю і нарізаний перчик чилі, коріандр, бобові паростки. Солимо за смаком і варимо приблизно 5 хвилин при закритій кришці. Готовий суп розливаємо по тарілках, кладемо масло і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для локшини:
вода - 50 мл;
пшеничне борошно - 250 г;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка.
Для супу:
молоко - 200 мл;
вода - 200 мл;
сіль, цукор - за смаком;
вершкове масло - за бажанням.
Приготування
Борошно просіваємо гіркою на стіл, робимо поглиблення, вливаємо в центр яйце, заздалегідь змішане з сіллю і водою. Акуратно замішуємо однорідне круте тісто і залишаємо його під рушником хвилин на 30. Потім тонко розгортаємо його, нарізаємо на пласти, складаємо один на одного і нарізаємо смужками шириною приблизно по 5 див. Далі шаткуємо кожну смугу тонкою соломкою. Готову локшину розподіляємо на столі і залишаємо на 30 хвилин, щоб вона підсушився. Молоко з'єднайте з водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо цукор і опускаємо потрібну кількість домашньої локшини . Варимо молочний суп на середньому вогні хвилин 10 періодично помішуючи ложкою.
Дитячий молочний суп з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування молочного супу з вермішеллю в ковшичек наливаємо молоко, ставимо його на середній вогонь і, періодично розмішуючи, доводимо до кипіння. Потім кладемо в молоко необхідну кількість солі та цукру. Туди ж додаємо щіпку ваніліну для приємного присмаку і аромату, все ретельно перемішуємо.
Після закипання молока, поступово всипаємо вермішель і заважаємо, щоб вона не злипалися. Проварюємо суп на середньому вогні при напівзакритої кришці, періодично помішуючи, щоб не утворювалися на поверхні пінка, протягом 15 хвилин. У приготовлений молочний суп додаємо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо, розливаємо в красиві глибокі тарілки і кличемо всіх до столу.
Молочний суп з локшиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо воду і молоко. Додаємо туди ж вермішель, всипаємо цукор і кладемо за смаком сіль. Все добре перемішуємо, пробуємо на сіль, закриваємо кришкою і встановлюємо на мультиварці режим «Молочна каша». Тепер натискаємо на кнопку і готуємо молочний суп до сигналу готовності. Безпосередньо перед подачею на стіл, розливаємо суп по тарілках і кладемо шматочок масла.
Молочний суп на кокосовому молоці з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку каструлю наливаємо молоко, бульйон, додаємо рибний соус, кладемо нарізані скибочками гриби і ставимо на слабкий вогонь. Доводимо до кипіння, додаємо вермішель, постійно заважаючи, щоб вона не прилипла до дна каструлі. Потім кидаємо очищені креветки і кип'ятимо суп протягом 3 хвилин. Додаємо дрібно порізану зелену цибулю і нарізаний перчик чилі, коріандр, бобові паростки. Солимо за смаком і варимо приблизно 5 хвилин при закритій кришці. Готовий суп розливаємо по тарілках, кладемо масло і подаємо до столу.
Молочний суп з домашньою локшиною
Інгредієнти:
Для локшини:
Для супу:
Приготування
Борошно просіваємо гіркою на стіл, робимо поглиблення, вливаємо в центр яйце, заздалегідь змішане з сіллю і водою. Акуратно замішуємо однорідне круте тісто і залишаємо його під рушником хвилин на 30. Потім тонко розгортаємо його, нарізаємо на пласти, складаємо один на одного і нарізаємо смужками шириною приблизно по 5 див. Далі шаткуємо кожну смугу тонкою соломкою. Готову локшину розподіляємо на столі і залишаємо на 30 хвилин, щоб вона підсушився. Молоко з'єднайте з водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо цукор і опускаємо потрібну кількість домашньої локшини . Варимо молочний суп на середньому вогні хвилин 10 періодично помішуючи ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рисовий молочний суп
Рисовий молочний суп - відмінна ідея для ситного і корисного сніданку. Приготувати його можна і на звичайній плиті в каструлі, і в мультиварці.
Кумис - рецепт
Домашній кумис відмінно освіжає і годиться для вживання в будь-який час року. Незвичайний, але надзвичайно смачний молочний напій ми вчимося готувати
Молочний лікер
Якщо ви хочете побалувати себе і своїх друзів на вечірці незвичайним напоєм, тоді приготуйте молочний лікер. Він неодмінно припаде до смаку, як
Молочний коктейль з бананом
Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся