Молочний лікер
Щоб побалувати себе і друзів смачним алкогольним напоєм, необов'язково йти в бар або кафе. Зараз ми вам розповімо, як приготувати молочний лікер в домашніх умовах.
Інгредієнти:
молоко - 600 мл;
цукор - 400 г;
коньяк - 500 мл;
лимон - 1 шт. 4
ванільний цукор - 1 пакетик.
Приготування
В банку ємністю 2 літри вливаємо молоко, коньяк, висипаємо цукор і ванільний цукор. Лимон разом з цедрою нарізаємо часточками і також відправляємо в банку з молочною сумішшю. Банку закрити кришкою і у темному місці витримуємо лікер не менше 11 днів при кімнатній температурі. Бажано 2 рази на добу майбутній лікер струшувати. По закінченню цього часу проціджуємо лікер через марлю. Тепер лікер перелити в пляшку і витримуємо ще близько доби. Домашній молочний лікер готовий, можна дегустувати!
Інгредієнти:
молоко - 500 мл;
жовтки курячих яєць - 10 шт.;
цукрова пудра - 25 склянки;
горілка - 250 мл
Приготування
Молоко збиваємо з цукровою пудрою і доводимо отриману суміш до кипіння. Після того, як вона охолоне, додаємо жовтки і розмішуємо. Отриману суміш проціджують через дрібне сито або марлю. Тепер вливаємо горілку і знову розмішуємо. Такий лікер бажано настояти не менше доби в прохолодному місці.
Інгредієнти:
згущене молоко - 200 г;
горілка - 250 мл;
кип'ячена вода - 500 мл;
розчинна кава - 3 ч. ложки;
ванілін - 2 р.
Приготування
У кип'ячену воду додаємо згущене молоко і розмішуємо, потім додаємо кава і ванілін, ще раз перемішуємо і доводимо отриману суміш до кипіння. Після цього залишаємо остигати, додаємо горілку і прибираємо в холодильник настоюватися годин на 12. Смачний лікер готовий. За смаком він дуже нагадує відомий лікер промислового виробництва «Бейліз» .
А тепер ми розповімо, з чим пити молочний лікер. У такий лікер перед вживанням можна додати трохи льоду. Також молочні лікери прийнято подавати з десертами, зокрема з фруктами. А іноді до них подають морозиво. Загалом, справа смаку.
Рецепт молочного лікеру
Інгредієнти:
Приготування
В банку ємністю 2 літри вливаємо молоко, коньяк, висипаємо цукор і ванільний цукор. Лимон разом з цедрою нарізаємо часточками і також відправляємо в банку з молочною сумішшю. Банку закрити кришкою і у темному місці витримуємо лікер не менше 11 днів при кімнатній температурі. Бажано 2 рази на добу майбутній лікер струшувати. По закінченню цього часу проціджуємо лікер через марлю. Тепер лікер перелити в пляшку і витримуємо ще близько доби. Домашній молочний лікер готовий, можна дегустувати!
Яєчно-молочний Лікер
Інгредієнти:
Приготування
Молоко збиваємо з цукровою пудрою і доводимо отриману суміш до кипіння. Після того, як вона охолоне, додаємо жовтки і розмішуємо. Отриману суміш проціджують через дрібне сито або марлю. Тепер вливаємо горілку і знову розмішуємо. Такий лікер бажано настояти не менше доби в прохолодному місці.
Кавово-молочний лікер
Інгредієнти:
Приготування
У кип'ячену воду додаємо згущене молоко і розмішуємо, потім додаємо кава і ванілін, ще раз перемішуємо і доводимо отриману суміш до кипіння. Після цього залишаємо остигати, додаємо горілку і прибираємо в холодильник настоюватися годин на 12. Смачний лікер готовий. За смаком він дуже нагадує відомий лікер промислового виробництва «Бейліз» .
А тепер ми розповімо, з чим пити молочний лікер. У такий лікер перед вживанням можна додати трохи льоду. Також молочні лікери прийнято подавати з десертами, зокрема з фруктами. А іноді до них подають морозиво. Загалом, справа смаку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кавовий лікер
Кавовий лікер - це досить міцний і насичений напій, який напевно оцінять шанувальники справжніх лікерів. Його рідко п'ють в чистому вигляді, частіше
Персиковий лікер
Персиковий лікер - це смачний і ніжний напій, який по достоїнству оцінять дами. А ми вам зараз розповімо, як його швидко і просто приготувати в
Лимонний лікер
Лимонний лікер - це італійський спиртний напій, який відомий у багатьох країнах. Його можна вживати в чистому вигляді або використовувати для
Яблучний лікер в домашніх умовах
Яблучний лікер - це алкогольний напій, зроблений з яблучного соку. Його можна пити як у чистому вигляді, так і використовувати для створення
Вершковий лікер в домашніх умовах
Вершковий лікер в домашніх умовах не складе труднощів приготувати, та інгредієнти для нього потрібні найпростіші. Його можна пити як у чистому
Шоколадний лікер в домашніх умовах
Шоколадний лікер - це прекрасна основа для смачних десертів і дивовижних коктейлів. Але його можна вживати в чистому вигляді, додавши кілька кубиків