Яблучний лікер в домашніх умовах
Яблучний лікер - це алкогольний напій, зроблений з свіжого яблучного соку. Його часто використовують на кухні для приготування коктейлів з лікером , смаженого м'яса, соуси, легкого десерту і т. д. Давайте дізнаємося з вами як же приготувати яблучний лікер в домашніх умовах.
Інгредієнти:
яблука - 2 кг;
горілка - 1 л.
Для сиропу:
вода - 150 мл;
цукровий пісок - 200 р.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати яблучний лікер. Фрукти ретельно миємо й нарізаємо на дрібні шматочки, або подрібнюємо блендером, так щоб шматочки вийшли розміром з родзинку. Після цього перекладаємо їх у чисту трилітрову банку і заливаємо горілкою. Закрити ємність кришкою і залишаємо на 4 тижні в прохолодному, але не сильно холодному місці. Напій буде готовий тоді, коли всі яблука піднімуться на поверхню, і рідина стане бурштинового кольору. Готовий лікер ретельно отфильтровиваем, і виймаємо яблука. Окремо варимо солодкий сироп з цукру і води, а потім змішуємо з вичавленим лікером. Розливаємо напій по пляшках і щільно закриваємо. Подаємо лікер або сам по собі, або в якості добавки в каву.
Інгредієнти:
яблучний сік - 1 л;
кип'ячена вода - 3 л;
спирт - 750 мл;
кориця - 7 паличок;
цукровий пісок - 1 кг;
лимон для прикраси;
коричневий цукор - 1 кг.
Приготування
Рецепт приготування яблучного лікеру дуже простий. Змішуємо у великій каструлі яблучний сік, корицю, воду і цукор. Все це ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Кип'ятимо масу при закритій кришці протягом 45 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо остигати приблизно на 15 хвилин. В самому кінці вливаємо спирт і ретельно перемішуємо. Ось і все, яблучний лікер готовий. Перед подачею, розливаємо напій по келихах, кладемо кілька кубиків льоду і часточку лимона.
Рецепт яблучного лікеру
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати яблучний лікер. Фрукти ретельно миємо й нарізаємо на дрібні шматочки, або подрібнюємо блендером, так щоб шматочки вийшли розміром з родзинку. Після цього перекладаємо їх у чисту трилітрову банку і заливаємо горілкою. Закрити ємність кришкою і залишаємо на 4 тижні в прохолодному, але не сильно холодному місці. Напій буде готовий тоді, коли всі яблука піднімуться на поверхню, і рідина стане бурштинового кольору. Готовий лікер ретельно отфильтровиваем, і виймаємо яблука. Окремо варимо солодкий сироп з цукру і води, а потім змішуємо з вичавленим лікером. Розливаємо напій по пляшках і щільно закриваємо. Подаємо лікер або сам по собі, або в якості добавки в каву.
Яблучний лікер в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування яблучного лікеру дуже простий. Змішуємо у великій каструлі яблучний сік, корицю, воду і цукор. Все це ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Кип'ятимо масу при закритій кришці протягом 45 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо остигати приблизно на 15 хвилин. В самому кінці вливаємо спирт і ретельно перемішуємо. Ось і все, яблучний лікер готовий. Перед подачею, розливаємо напій по келихах, кладемо кілька кубиків льоду і часточку лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Полуничний лікер в домашніх умовах
Полуничний лікер є істинно жіночим напоєм. Його можна пити як самостійно, так і використовувати у вигляді добавок до коктейлів. Давайте розглянемо
Лікер Блю Кюрасао
Лікер Кюрасао виробляють на одному з островів у Карибському морі. Його фортеця становить 30%. Він буває кількох різновидів: помаранчевий, білий,
М'ятний лікер
М'ятний лікер - це міцний алкогольний напій, який неодмінно припаде до смаку, як жінкам, так і чоловікам. Давайте розберемося, як його приготувати в
Лимонний лікер
Лимонний лікер - це італійський спиртний напій, який відомий у багатьох країнах. Його можна вживати в чистому вигляді або використовувати для
Сливовий лікер в домашніх умовах
Лікер вважається здебільшого жіночою алкогольним напоєм. В домашніх умовах його можна зробити з будь-яких ягід і фруктів. І зараз ми розповімо, як
Шоколадний лікер в домашніх умовах
Шоколадний лікер - це прекрасна основа для смачних десертів і дивовижних коктейлів. Але його можна вживати в чистому вигляді, додавши кілька кубиків