Персиковий лікер
Сьогодні розповімо вам, як приготувати персиковий лікер будинку, адже лікер, та ще з персиків - це смачний, ніжний напій. Його по праву можна назвати жіночим лікером.
Інгредієнти:
персики - 4 шт.;
абрикосові кісточки - 15 шт.;
горілка - 05 л;
цукор - 200 г;
вода - 250 мл;
окріп - на розсуд.
Приготування
Для початку беремо персики, моєму і заливаємо окропом. Даємо постояти близько п'яти хвилин, щоб було легко відокремлювати шкірку. Поки персики стоять у воді з абрикосових кісточок слід дістати серцевину і так само залити окропом на кілька хвилин. Персики дістаємо і знімаємо шкірку, потім ріжемо навпіл, витягаємо кісточку і нарізаємо часточками так, щоб вони легко проходили в літрову банку. Як тільки впоралися з очищенням персиків - складаємо їх у банку. Абрикосову серцевину очищаємо від коричневої оболонки і закладаємо до персикам. Так само чинимо і з витягнутими персиковими кісточками.
Інгредієнти заливаємо горілкою, закриваємо і даємо настоятися два-три тижні в якомусь темному місці. З води і цукру готуємо цукровий сироп, остуджуємо. Персиковий настій потрібно як слід процідити через марлю, а потім додати до нього сироп. Перемішуємо і залишаємо «доходити» ще на тиждень. Персиковий лікер в домашніх умовах виходить трохи тягучим з чітким присмаком мигдалю, який дають абрикосові кісточки.
Інгредієнти:
персики - 15 кг;
персикові кісточки - 800 г;
дріжджі виноградні - 8 л;
цукор;
горілка.
Приготування
Персикові кісточки повинні бути меление. Тобто беремо 800 грам саме подрібнених кісточок, додаємо в виноградні дріжджі і переганяємо з допомогою апарату. Вийде якась кількість спирту, яка розбавляємо один до одного з горілкою. Тепер прийшов час самих персиків. Їх потрібно як слід подрібнити і цю масу залити отриманою сумішшю спирту і горілки. Залишити настоюватися 10 днів, а потім ще разок переганяємо через апарат. Персиковий лікер слід наситити цукром. Для цього на кожен літр перегнанной маси всипаємо 300-400 грамів цукру. Дуже добре перемішуємо і проціджують через дрібне сито або марлю.
Інгредієнти:
горілка - 60 мл;
віскі - 115 мл;
персики - 2 шт.;
згущене молоко - 100 г;
молоко концентроване - 100 г;
молоко коров'яче - 60 мл
Приготування
Даний рецепт лікеру з персиків дуже простий і швидкий у виконанні. Персики потрібно звільнити від кісточки і шкірки, дрібно порізати і перемолоти блендером в пюре. Потім заливаємо спиртні складові і продовжуємо збивати. В кінці виливаємо різні види молока і як слід збиваємо (але на невеликій швидкості) близько хвилини. Чудовий персиковий лікер готовий. На смак він дуже ніжний і м'який, схожий на молочний коктейль з персиковим лікером.
Любителям ягідних і фруктових напоїв неодмінно припадуть до смаку апельсиновий і малиновий лікери , які чудово підійдуть для дружньої вечірки.
Персиковий лікер
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо персики, моєму і заливаємо окропом. Даємо постояти близько п'яти хвилин, щоб було легко відокремлювати шкірку. Поки персики стоять у воді з абрикосових кісточок слід дістати серцевину і так само залити окропом на кілька хвилин. Персики дістаємо і знімаємо шкірку, потім ріжемо навпіл, витягаємо кісточку і нарізаємо часточками так, щоб вони легко проходили в літрову банку. Як тільки впоралися з очищенням персиків - складаємо їх у банку. Абрикосову серцевину очищаємо від коричневої оболонки і закладаємо до персикам. Так само чинимо і з витягнутими персиковими кісточками.
Інгредієнти заливаємо горілкою, закриваємо і даємо настоятися два-три тижні в якомусь темному місці. З води і цукру готуємо цукровий сироп, остуджуємо. Персиковий настій потрібно як слід процідити через марлю, а потім додати до нього сироп. Перемішуємо і залишаємо «доходити» ще на тиждень. Персиковий лікер в домашніх умовах виходить трохи тягучим з чітким присмаком мигдалю, який дають абрикосові кісточки.
Лікер з персиків
Інгредієнти:
Приготування
Персикові кісточки повинні бути меление. Тобто беремо 800 грам саме подрібнених кісточок, додаємо в виноградні дріжджі і переганяємо з допомогою апарату. Вийде якась кількість спирту, яка розбавляємо один до одного з горілкою. Тепер прийшов час самих персиків. Їх потрібно як слід подрібнити і цю масу залити отриманою сумішшю спирту і горілки. Залишити настоюватися 10 днів, а потім ще разок переганяємо через апарат. Персиковий лікер слід наситити цукром. Для цього на кожен літр перегнанной маси всипаємо 300-400 грамів цукру. Дуже добре перемішуємо і проціджують через дрібне сито або марлю.
Крем-лікер з персиком
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт лікеру з персиків дуже простий і швидкий у виконанні. Персики потрібно звільнити від кісточки і шкірки, дрібно порізати і перемолоти блендером в пюре. Потім заливаємо спиртні складові і продовжуємо збивати. В кінці виливаємо різні види молока і як слід збиваємо (але на невеликій швидкості) близько хвилини. Чудовий персиковий лікер готовий. На смак він дуже ніжний і м'який, схожий на молочний коктейль з персиковим лікером.
Любителям ягідних і фруктових напоїв неодмінно припадуть до смаку апельсиновий і малиновий лікери , які чудово підійдуть для дружньої вечірки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лікер «Амаретто»
Любите відпочити, розслабитися з книгою і келихом коктейлю або чаркою смачного лікеру? Тоді вам стане в нагоді цей матеріал. У статті ми розповімо
Абрикосовий лікер
Домашній абрикосовий лікер - безпечний і натуральний продукт, який можна вживати не тільки в чистому вигляді, але і додавати у коктейлі або
Малиновий лікер
Лікер здавна вважається виключно жіночим напоєм. Його можна пити в чистому вигляді або використовувати для створення приголомшливих коктейлів. І
Молочний лікер
Якщо ви хочете побалувати себе і своїх друзів на вечірці незвичайним напоєм, тоді приготуйте молочний лікер. Він неодмінно припаде до смаку, як
Компот з персиків
Компот можна готувати з різних ягід і фруктів. Вони можуть замороженими, сушеними або свіжими. І зараз ми поділимося з вами простими рецептами
Персиковий пиріг
Персиковий пиріг - відмінні десерт до вечірнього чаю, доведеться до вподоби він і раптово неочікуваною гостям. Готувати ці ласощі дуже просто і