Курячий суп з вермішеллю - рецепт
Часом так хочеться приготувати на обід що - небудь легке, низькокалорійне, але одночасно смачне. Пропонуємо вашій увазі курячий суп з вермішеллю, який є класикою всіх супів. Його обожнюють і дорослі, і діти, адже він чудово ароматний, легкий, але при цьому досить поживний і ситний. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів приготування цього чудового супу.
Інгредієнти:
курка - 1 шт.;
картопля - 500 г;
вермішель - 200 г;
морква - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
лавровий лист - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
зелень - за бажанням.
Приготування
Отже, для приготування смачного супу з курки з вермішеллю, птицю ретельно промиваємо, кладемо в каструльку, заливаємо підсоленою водою і відварюємо до готовності м'яса, періодично знімаючи накип. Цим часом, готуємо інші продукти: беремо цибулину, очистити її і дрібно шаткуємо. Потім беремо моркву чистимо й ріжемо соломкою, або тремо на крупній тертці. Після цього робимо заправку для супу, пассируя овочі на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Тепер черга картоплі: чистимо його, нарізаємо кубиками, викладаємо в курячий бульйон і проварюємо протягом 10 хвилин. Після додаємо в суп цибульну обжарку і даємо покипіти ще хвилин 10. В самому кінці кидаємо вермішель, лавровий лист, спеції і зелень. Все перемішуємо, вимикаємо газ і даємо прозорому курячому супу з вермішеллю трохи настоятися.
Інгредієнти:
філе куряче - 300 г;
картопля - 3 шт.;
вермішель та локшина - 50 г;
куряче яйце - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець, приправа - за смаком;
зелень кропу - за бажанням.
Приготування
Наливаємо в каструльку воду, ставимо на середній вогонь і чекаємо ,поки рідина закипить. Після цього кладемо туди куряче філе і варимо його готовності, періодично знімаючи піну. Потім акуратно дістаємо куряче м'ясо, остуджуємо і розбираємо на волокна. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо кубиками. Моркву чистимо від шкірки, промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою. Картопля очищаємо, подрібнюємо скибочками середнього розміру і кидаємо в каструлю з бульйоном. Даємо масі закипіти, робимо менший вогонь і варимо протягом 10 хвилин. Після закінчення часу кидаємо в каструлю цибулю з морквою і закриваємо кришкою. Кріп подрібнюємо. Куряче яйце збиваємо в окремій мисочці, солимо і, коли картопля буде майже готовий, кидаємо в суп, вермішель і вливаємо тонким струмком збите яйце, безперервно помішуючи виделкою. У самому кінці додаємо подрібнений кріп, доводимо до кипіння і вимикаємо. Розливаємо готовий суп по тарілках і запрошуємо всіх обідати!
Інгредієнти:
куряча грудка - 1 шт.;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
вода - 2 л;
морква - 1 шт.;
цибуля - порей - 30 г;
вермішель - 50 г;
картопля - 1 шт.;
сіль, приправи - за смаком.
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулю чистимо, миємо й обсушуємо. Цибулю подрібнюємо кубиками, а моркву натираємо на тертці з великими отворами. Курячу грудку ріжемо невеликими шматочками. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, перекладаємо всі підготовлені інгредієнти і включаємо режим «Випічка» приблизно на 3 хвилини. Цим часом чистимо картоплю, ріжемо соломкою і викладаємо в чашу. Заливаємо все 2 - ма літрами води, кладемо сіль, приправляємо спеціями і перемішуємо. Виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 1 годину. За 10 хвилин до готовності кидаємо в суп жменю вермішелі і довариваем блюдо. Чудовий легкий курячий супчик готовий!
Рецепт курячого супу з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування смачного супу з курки з вермішеллю, птицю ретельно промиваємо, кладемо в каструльку, заливаємо підсоленою водою і відварюємо до готовності м'яса, періодично знімаючи накип. Цим часом, готуємо інші продукти: беремо цибулину, очистити її і дрібно шаткуємо. Потім беремо моркву чистимо й ріжемо соломкою, або тремо на крупній тертці. Після цього робимо заправку для супу, пассируя овочі на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Тепер черга картоплі: чистимо його, нарізаємо кубиками, викладаємо в курячий бульйон і проварюємо протягом 10 хвилин. Після додаємо в суп цибульну обжарку і даємо покипіти ще хвилин 10. В самому кінці кидаємо вермішель, лавровий лист, спеції і зелень. Все перемішуємо, вимикаємо газ і даємо прозорому курячому супу з вермішеллю трохи настоятися.
Курячий суп з вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в каструльку воду, ставимо на середній вогонь і чекаємо ,поки рідина закипить. Після цього кладемо туди куряче філе і варимо його готовності, періодично знімаючи піну. Потім акуратно дістаємо куряче м'ясо, остуджуємо і розбираємо на волокна. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо кубиками. Моркву чистимо від шкірки, промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою. Картопля очищаємо, подрібнюємо скибочками середнього розміру і кидаємо в каструлю з бульйоном. Даємо масі закипіти, робимо менший вогонь і варимо протягом 10 хвилин. Після закінчення часу кидаємо в каструлю цибулю з морквою і закриваємо кришкою. Кріп подрібнюємо. Куряче яйце збиваємо в окремій мисочці, солимо і, коли картопля буде майже готовий, кидаємо в суп, вермішель і вливаємо тонким струмком збите яйце, безперервно помішуючи виделкою. У самому кінці додаємо подрібнений кріп, доводимо до кипіння і вимикаємо. Розливаємо готовий суп по тарілках і запрошуємо всіх обідати!
Легкий курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулю чистимо, миємо й обсушуємо. Цибулю подрібнюємо кубиками, а моркву натираємо на тертці з великими отворами. Курячу грудку ріжемо невеликими шматочками. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, перекладаємо всі підготовлені інгредієнти і включаємо режим «Випічка» приблизно на 3 хвилини. Цим часом чистимо картоплю, ріжемо соломкою і викладаємо в чашу. Заливаємо все 2 - ма літрами води, кладемо сіль, приправляємо спеціями і перемішуємо. Виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 1 годину. За 10 хвилин до готовності кидаємо в суп жменю вермішелі і довариваем блюдо. Чудовий легкий курячий супчик готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп зі свинини - рецепт
Перші страви надзвичайно корисні для нашого організму, а тому вживати їх потрібно щодня. Пропонуємо вам рецепт супу з свинини. Ми розглянемо і
Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при
Овочевий суп на курячому бульйоні
Овочевий суп на курячому бульйоні - легке дієтичне блюдо, яке припаде до смаку і дорослим, і дітям. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних
Молочний суп з вермішеллю
Молочний суп з вермішеллю - це смачне і поживне блюдо для всієї родини, і зокрема для дітей. Його зробити досить просто, не витрачаючи при цьому
Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в