Часом так хочеться приготувати на обід що - небудь легке, низькокалорійне, але одночасно смачне. Пропонуємо вашій увазі курячий суп з вермішеллю, який є класикою всіх супів. Його обожнюють і дорослі, і діти, адже він чудово ароматний, легкий, але при цьому досить поживний і ситний. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів приготування цього чудового супу.
Рецепт курячого супу з вермішеллю
Інгредієнти: курка - 1 шт.; картопля - 500 г; вермішель - 200 г; морква - 1 шт.; сіль, перець - за смаком; лавровий лист - 2 шт.; ріпчаста цибуля - 1 шт.; зелень - за бажанням. Приготування Отже, для приготування смачного супу з курки з вермішеллю, птицю ретельно промиваємо, кладемо в каструльку, заливаємо підсоленою водою і відварюємо до готовності м'яса, періодично знімаючи накип. Цим часом, готуємо інші продукти: беремо цибулину, очистити її і дрібно шаткуємо. Потім беремо моркву чистимо й ріжемо соломкою, або тремо на крупній тертці. Після цього робимо заправку для супу, пассируя овочі на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Тепер черга картоплі: чистимо його, нарізаємо кубиками, викладаємо в курячий бульйон і проварюємо протягом 10 хвилин. Після додаємо в суп цибульну обжарку і даємо покипіти ще хвилин 10. В самому кінці кидаємо вермішель, лавровий лист, спеції і зелень. Все перемішуємо, вимикаємо газ і даємо прозорому курячому супу з вермішеллю трохи настоятися.
Курячий суп з вермішеллю
Інгредієнти: філе куряче - 300 г; картопля - 3 шт.; вермішель та локшина - 50 г; куряче яйце - 1 шт.; морква - 1 шт.; ріпчаста цибуля - 1 шт.; сіль, перець, приправа - за смаком; зелень кропу - за бажанням. Приготування Наливаємо в каструльку воду, ставимо на середній вогонь і чекаємо ,поки рідина закипить. Після цього кладемо туди куряче філе і варимо його готовності, періодично знімаючи піну. Потім акуратно дістаємо куряче м'ясо, остуджуємо і розбираємо на волокна. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо кубиками. Моркву чистимо від шкірки, промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою. Картопля очищаємо, подрібнюємо скибочками середнього розміру і кидаємо в каструлю з бульйоном. Даємо масі закипіти, робимо менший вогонь і варимо протягом 10 хвилин. Після закінчення часу кидаємо в каструлю цибулю з морквою і закриваємо кришкою. Кріп подрібнюємо. Куряче яйце збиваємо в окремій мисочці, солимо і, коли картопля буде майже готовий, кидаємо в суп, вермішель і вливаємо тонким струмком збите яйце, безперервно помішуючи виделкою. У самому кінці додаємо подрібнений кріп, доводимо до кипіння і вимикаємо. Розливаємо готовий суп по тарілках і запрошуємо всіх обідати!
Легкий курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Інгредієнти: куряча грудка - 1 шт.; рослинне масло - 1 ст. ложка; вода - 2 л; морква - 1 шт.; цибуля - порей - 30 г; вермішель - 50 г; картопля - 1 шт.; сіль, приправи - за смаком. Приготування Моркву і ріпчасту цибулю чистимо, миємо й обсушуємо. Цибулю подрібнюємо кубиками, а моркву натираємо на тертці з великими отворами. Курячу грудку ріжемо невеликими шматочками. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, перекладаємо всі підготовлені інгредієнти і включаємо режим «Випічка» приблизно на 3 хвилини. Цим часом чистимо картоплю, ріжемо соломкою і викладаємо в чашу. Заливаємо все 2 - ма літрами води, кладемо сіль, приправляємо спеціями і перемішуємо. Виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 1 годину. За 10 хвилин до готовності кидаємо в суп жменю вермішелі і довариваем блюдо. Чудовий легкий курячий супчик готовий!