Гарнір до курки
Курка - практично найулюбленіша страва всіх народів. Її м'ясо їдять з задоволенням - будь - то відварна курка, гомілки або крильця, цілком запечена курочка, або приготована на грилі. Але дуже часто виникає питання, а який гарнір приготувати до курки, щоб він доповнював смакові якості птиці і добре поєднувався з нею!
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
помідори - 4 шт.;
печериці свіжі - 300 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
італійські трави - за смаком;
баклажани - 2 шт.;
солодкий болгарський перець - 3 шт.;
сіль - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Свіжі гриби і овочі чистимо і промиваємо. Перець, баклажани і кабачки обробляємо від насіння. Помідори обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо овочі в окремі миски дрібними кубиками. В чавунець наливаємо, розігріваємо рослинне масло і підсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додаємо болгарський перець, кабачки і все перемішуємо. Тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 7 хвилин. Потім кладемо кубики баклажанів і посипаємо приправами та італійськими травами. Смажимо до напівготовності, а потім додаємо свіжі гриби і помідори. Присаливаем до смаку, перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Розкладаємо готове овочеве рагу на красиві порційні тарілки і подаємо як гарнір до курки, приготованої в клярі.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
молоко - 1 ст.;
сіль - за смаком;
вершкове масло - 1 ст. ложка.
Приготування
Картопляні бульби ретельно миємо, очищаємо від шкірки і кладемо в каструлю з холодною водою. Ставимо її на середній вогонь і варимо до готовності. Потім воду обережно зливаємо, а картоплю розминаємо товкачиком. Молоко наливаємо у ковшичек, доводимо до кипіння і поступово тонкою цівкою вливаємо в картоплю. Все ретельно перемішуємо, додаємо шматочок вершкового масла, солимо за смаком і подаємо в якості гарніру до смаженої курки.
Інгредієнти:
свіжі огірки - 2 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
помідори - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль, перець, оцет - за смаком;
зелень - за бажанням;
рослинне масло - для заправки.
Приготування
А ось до курки, приготованої в духовці, відмінно як гарнір підійде салат, приготований зі свіжих овочів. Всі овочі кладемо в великий друшляк і ретельно промиваємо водою. У помідорів вирізаємо серцевиною. Огірки очищаємо від зеленої шкірки, щоб вона не гірчить. Болгарський перець звільняємо від плодоніжки і насіння, ще раз промиваємо його внутрішню частину під водою. Цибулю очищаємо від лушпиння.
Тепер, помідори і огірки нарізаємо кружечками. Перець шаткуємо соломкою, а цибулю подрібнюємо кільцями. Викладаємо всі овочі в салатник шарами, солимо, перчимо за смаком і посипаємо зверху рубаною зеленню. Заправляємо салат олією, збризкуємо оцтом і даємо йому постояти хвилин 5 а потім подаємо до курки.
Інгредієнти:
гарбуз - 350 г;
кабачок 300 г;
вода - 1 ст.;
молоко - 1 ст.;
сіль - за смаком.
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і знімаємо з них шкірку. Вирізаємо насіння, всю пухку серединку і нарізаємо їх невеликими шматочками. У каструлю наливаємо воду, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, злегка солимо і обережно опускаємо нарізані овочі. Проварюємо їх протягом 5 хвилин. Додаємо молоко і тушкуємо на слабкому вогні. Потім переливаємо акуратно вміст каструлі в чашу блендера і подрібнюємо овочі в однорідне повітряне пюре. Готову страву розкладаємо по порційних тарілках, посипаємо зверху дрібно нарубаної зеленню і подаємо разом з куркою гриль .
Гарнір з овочів до курки
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі гриби і овочі чистимо і промиваємо. Перець, баклажани і кабачки обробляємо від насіння. Помідори обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. Нарізаємо овочі в окремі миски дрібними кубиками. В чавунець наливаємо, розігріваємо рослинне масло і підсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додаємо болгарський перець, кабачки і все перемішуємо. Тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 7 хвилин. Потім кладемо кубики баклажанів і посипаємо приправами та італійськими травами. Смажимо до напівготовності, а потім додаємо свіжі гриби і помідори. Присаливаем до смаку, перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин. Розкладаємо готове овочеве рагу на красиві порційні тарілки і подаємо як гарнір до курки, приготованої в клярі.
Рецепт гарнір до курки
Інгредієнти:
Приготування
Картопляні бульби ретельно миємо, очищаємо від шкірки і кладемо в каструлю з холодною водою. Ставимо її на середній вогонь і варимо до готовності. Потім воду обережно зливаємо, а картоплю розминаємо товкачиком. Молоко наливаємо у ковшичек, доводимо до кипіння і поступово тонкою цівкою вливаємо в картоплю. Все ретельно перемішуємо, додаємо шматочок вершкового масла, солимо за смаком і подаємо в якості гарніру до смаженої курки.
Гарнір до запеченої курки
Інгредієнти:
Приготування
А ось до курки, приготованої в духовці, відмінно як гарнір підійде салат, приготований зі свіжих овочів. Всі овочі кладемо в великий друшляк і ретельно промиваємо водою. У помідорів вирізаємо серцевиною. Огірки очищаємо від зеленої шкірки, щоб вона не гірчить. Болгарський перець звільняємо від плодоніжки і насіння, ще раз промиваємо його внутрішню частину під водою. Цибулю очищаємо від лушпиння.
Тепер, помідори і огірки нарізаємо кружечками. Перець шаткуємо соломкою, а цибулю подрібнюємо кільцями. Викладаємо всі овочі в салатник шарами, солимо, перчимо за смаком і посипаємо зверху рубаною зеленню. Заправляємо салат олією, збризкуємо оцтом і даємо йому постояти хвилин 5 а потім подаємо до курки.
Гарнір до курки гриль
Інгредієнти:
Приготування
Овочі ретельно промиваємо і знімаємо з них шкірку. Вирізаємо насіння, всю пухку серединку і нарізаємо їх невеликими шматочками. У каструлю наливаємо воду, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, злегка солимо і обережно опускаємо нарізані овочі. Проварюємо їх протягом 5 хвилин. Додаємо молоко і тушкуємо на слабкому вогні. Потім переливаємо акуратно вміст каструлі в чашу блендера і подрібнюємо овочі в однорідне повітряне пюре. Готову страву розкладаємо по порційних тарілках, посипаємо зверху дрібно нарубаної зеленню і подаємо разом з куркою гриль .
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована курка - рецепт
Тушкована курка - це досить просте у приготуванні блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром з овочів або круп. Давайте детально розберемося, як її
Овочеве рагу з кабачками - рецепт
Овочеве рагу - це корисне і дуже смачне блюдо, яке подобається багатьом і його досить просто зробити. Для його приготування можна використовувати
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
Гарнір з овочів
Овочі є відмінним доповненням до риби, м'яса, птиці. І сьогодні мова піде про смачних і корисних гарнірах з овочів. Пропонуємо вам ознайомитися з
Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином