Гарнір з овочів

Гарнір із заморожених овочів
Інгредієнти:
Приготування
Суміш заморожених овочів викладаємо на суху сковороду. Попередньо розморожувати овочі не потрібно. По мірі того, як вони будуть нагріватися і розморожувати, утворюється рідина. Як тільки вона закипить, додаємо сушений орегано, базилік, перець. Все це перемішуємо і під закритою кришкою тушкуємо хвилин 15. Якщо за цей час рідина встигне випаруватися, то можна підлити трохи води. Після цього додаємо сметану, майонез і соєвий соус . Гарненько перемішуємо, якщо потрібно, досолює і вимикаємо вогонь. Смачний гарнір із заморожених овочів готовий!
Гарнір до м'яса з овочів
Інгредієнти:
Приготування
У киплячу воду кидаємо суцвіття брокколі і моркву, нарізану кружальцями. Після того, як вода закипить, проварюємо близько 1 хвилини, а потім відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою. Це потрібно для того, щоб не втратити яскравий колір овочів. Цибуля порей ріжемо соломкою.
На сковороді розігріваємо оливкову олію, кладемо в нього солодкий перець і ріпчасту цибулю, нарізані півкільцями. Перемішуємо і обсмажуємо хвилини 2. Після цього викладаємо моркву і смажимо ще стільки ж. В останню чергу додаємо брокколі, знову все перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини. За бажанням ще можна додати стручок гострого перчика. Солимо і перчимо за смаком, а перед подачею до столу гарнір до м'яса посипаємо подрібненою зеленню.
Гарнір до курки з овочів
Інгредієнти:
Приготування
Миємо й чистимо овочі і гриби. Кабачки, перець і баклажани чистимо від насіння. Помідори обдаємо окропом, а потім очищаємо від шкірки. Всі інгредієнти нарізаємо кубиками. У сотейнику розігріваємо олію, викладаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо солодкий перець і кабачки. Перемішуємо і на невеликому вогні тушкуємо хвилин 6-7.
Додаємо баклажани і посипаємо їх італійськими травами. Обсмажуємо до напівготовності. В кінці викладаємо гриби і помідори. Все акуратно перемішуємо, солимо за смаком і тушкуємо до готовності. Смачний гарнір з овочів до курки готовий.
Гарнір з запечених овочів
Інгредієнти:
Приготування

Додаємо до овочів оливкове масло, подрібнену петрушку, нарізаний шпинат і подрібнений часник. Все це перемішуємо і солимо за смаком. Такий гарнір буде відмінним доповненням до м'яса або сосисок, смаженим над вугіллям.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гарнір до курки
Курка - смажена, варена, гриль, запечена - улюблене багатьма з нас страву. Варіантів подачі гарніру до неї існує безліч. Тут все залежить від вашої

Гарнір до риби
Гарнір - це не просто добавка до основного блюда. Він допомагає нам зробити прийом їжі більш легким, корисним і ситним. І сьогодні мова піде про те,

Тушкована капуста з баклажанами
Ваше повсякденне меню можуть чудово урізноманітнити страви з тушкованих овочів. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати тушковану капусту з

Тушкована брокколі
Тушкована брокколі - смачне і корисне блюдо, яке можна подавати до столу як самостійно, так і як гарнір до риби або м'яса. У нашій статті ми зібрали

Смажена ікра з баклажанів
Смажена ікра з баклажанів - смачне овочеве блюдо, яке безумовно сподобається всім членам сім'ї. Для її приготування потрібні самі звичайні продукти,

Мариновані кабачки
Любите заготовляти на зиму всякі смакоти? Тоді вам знадобиться хороший рецепт маринованих кабачків. Ми підібрали для вас кілька варіантів, які ви