Пиріг з куркою і грибами

Пиріг-сметанник з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо курячі грудки, промиваємо під холодною водою і підсушуємо при кімнатній температурі. Потім нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, солимо і перчимо. Далі приступаємо до розморожуванні грибів та їх нарізці. Після чого очищаємо цибулю, дрібно шаткуємо й обсмажуємо разом з грибами на сковорідці, змащеній олією.
Тепер приступаємо до виготовлення тіста. У великій мисці змішуємо яйця, борошно, сметану, майонез, сіль і соду, при бажанні задіємо блендер. Консистенція тіста повинна бути подібна густої сметани. Потім змащуємо деко вершковим маслом і викладаємо на нього половину тіста. Зверху акуратно викладаємо нашу начинку, присмачую спеціями і накриваємо другою половиною тіста.
Після цього відправляємо лист в розігріту до 180 градусів духовку і залишаємо пиріг приблизно на годину і стежимо за появою золотистої скоринки. Цей пиріг з куркою і грибами можна з таким же успіхом приготувати в мультиварці, а при бажанні ще й додати в начинку картоплю.
Наступний рецепт випічки дуже цікавий і незвичайний. Справа в тому, що тепер ми будемо вчитися готувати ніжний пиріг з куркою, грибами і сиром.
Блинчатий пиріг з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування млинців . Картопля промиваємо, очищаємо і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Потім готуємо з нього пюре, вливаємо в каструлю дві склянки молока. По можливості використовуємо міксер для боротьби з грудочками. Тепер збиваємо 3 яйця з сіллю, додаємо в пюре, слідом за ними всипаємо борошно. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо і доводимо тісто до консистенції рідкої сметани. Після чого розігріваємо сковорідку, змащуємо її рослинним маслом і випікаємо звичайні млинці до золотистого кольору з усіх сторін. Однак тут слід бути гранично акуратним, щоб млинці не були занадто товстими або тонкими. Потім всі млинці стопкою і накриваємо рушником.
Тепер приступаємо до приготування начинки. Куряче філе розморожуємо, промиваємо під холодною водою, а потім відварюємо до готовності на середньому вогні. Після чого м'ясо нарізаємо шматочками. Потім промиваємо болгарський перець, очистити від серцевини і насіння, нарізаємо кубиками. Лук очищаємо і нарізаємо так само. Потім змащуємо маслом сковороду і підсмажуємо на повільному вогні цибулю до золотистого кольору, додаємо подрібнені гриби і тушкуємо начинку під закритою кришкою протягом 10 хвилин до випаровування зайвої вологи.

Після гасіння залишаємо наш фарш на 15 хвилин настоюватися і остигати. Далі ми приступаємо до приготування заливки. Збиваємо залишився молоко з яйцями і сіллю і окремо подрібнюємо сир з допомогою великої терки. Потім на змащений маслом лист укладаємо блін, зверху кладемо начинку і посипаємо сиром, і так повторюємо з усіма млинцями, зрештою, все заправляємо заливкою. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Перед подачею прикрашаємо блюдо томатами черрі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька

Листковий пиріг з куркою
Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам

Млинцевий торт з куркою
Млинцевий пиріг з куркою - відмінне блюдо. Його можна готувати й на масницю, коли млинців на столі дуже багато, і в будь який інший час, перетворивши

Млинці з грибами і куркою
Фаршировані млинці - це прекрасна закуска як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати їх можна з найрізноманітнішими начинками, все

Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з

Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.