Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржі без яєць

Коржі без яєць

19-03-2015, 19:31
1 125
Коржі без яєць
Пропонуємо вам пісне, але дуже смачна страва, яку спокійно можна використовувати в якості хліба. Коржі без яєць виходять досить поживними і м'якими. Переконайтеся в цьому самі!

Рисові коржі без яєць


Інгредієнти:

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • молоко - 1 ст.;

  • борошно рисова.


  • Для начинки:

  • сир - 200 г;

  • кінза - 05 пучка;

  • часник - 1 зубчик;

  • майонез - 4 ст. ложки;

  • помідор - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування коржів на молоці без яєць змішуємо всі інгредієнти для тіста і відставляємо в сторону. Далі переходимо до начинки. Для цього подрібнюємо сир на терочке, видавлюємо через прес очищений часник, додаємо трохи дрібно порізаного гіркого перцю, кінзу, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо.
    Сковороду змащуємо рослинним маслом, виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо його і печемо коржик з двох боків до рум'яності. Потім перекладаємо її на тарілку і точно також чинимо з рештою тестом. Викладаємо коржі з рисового борошна без яєць стопкою один на одного, промазуючи кожну розтопленим вершковим маслом.

    Коржі на кефірі без яєць


    Інгредієнти:

  • кефір - 500 л;

  • сухі дріжджі - 2 ч. ложки;

  • спеції;

  • цукор - 2 ч. ложки;

  • борошно - 800 г;

  • цибулевий сухий суп - 1 пакет;

  • масло рослинне - 50 мл


  • Приготування
    Отже, дріжджі розпускаємо в теплому кефірі, всипаємо цукор, борошно, ретельно перемішуємо і відставляємо на 30 хвилин у бік. Потім формуємо з тіста кульку, змащуємо її маслом і прибираємо на 2 години підходити, накривши рушником. Далі стіл присипаємо борошном, розкачуємо тісто ковбаскою і нарізаємо на 12 однакових частин. Ліпимо мокрими руками коржі і викладаємо їх на деко, застелений пекарської папером. Залишаємо підходити хвилин на 15-20 після чого відправляємо в гарячий духовий шафа і випікаємо при 220 градусах 15 хвилин.

    Рецепт коржів без яєць на мінеральній воді


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 500 г;

  • мінеральна вода - 1 ст.;

  • масло рослинне - 3 ст. ложки;

  • дріжджі - 20 г;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Дріжджі розминаємо виделкою, викладаємо в ємність, додаємо трохи цукру і заливаємо теплою водою так, щоб повністю покрити дріжджі. Відставляємо суміш на 10 хвилин в сторону, а тим часом просіваємо поки гіркою борошно. Потім виливаємо в поглиблення піднялися дріжджі і кидаємо дрібку солі. Замішуємо однорідне тісто, накриваємо рушником і залишаємо на годину в теплому місці.
    Далі розділяємо його на 10 рівних частин і формуємо з кожної невеликі булочки. Дошку присипаємо борошном, розкачуємо коржі товщиною в сантиметр, робимо на них надрізи. Сковороду добре раскаливаем, наливаємо досить багато масла й обсмажуємо заготовки з обох сторін. Готову випічку викладаємо на серветку, подаємо до столу гарячими, з медом, сметаною, джемом або солоними огірочками і зеленню.

    Коржі на молоці без яєць


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне - 2 ст.;

  • молоко - 05 склянки;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • розпушувач - щіпка;

  • спеції;

  • цукор - за смаком.


  • Коржі без яєць
    Приготування
    Отже, всі необхідні інгредієнти закидаємо в хлібопічку і за 20 хвилин вимішуємо прекрасне однорідне тісто. Потім перекладаємо його в миску, попередньо змащену соняшниковим маслом, і затягуємо зверху плівкою. Зрозуміло, можете місити це тісто і руками. Духовку заздалегідь запалюємо, розігріваємо до 220 градусів. Потім розділяємо тісто на 5 частин, скачуємо кожну кульку і формуємо довгасті коржики. Зверху за бажанням присипаємо їх кунжутом, викладаємо на гарячий деко і печемо до зарум'янювання приблизно 5 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Житні коржі
    Житні коржі
    Житні коржі - корисні для нашого організму, особливо оцінять їх ті, хто дотримується дієти або постити. Такі ласощі можна подати до свіжозвареної чаю
    Коржі на молоці
    Коржі на молоці
    Коржі на молоці - ситне і смачне блюдо, яке можна вживати в самостійному вигляді, або подавати до основних страв. Давайте розглянемо декілька
    Коржі з картоплею
    Коржі з картоплею
    Балабушки - це смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі, і діти. Приготувати їх можна з будь-якою начинкою, все залежить від ваших уподобань. В нашій
    Коржі на розсолі - рецепт
    Коржі на розсолі - рецепт
    Способів створення коржів дуже багато. Їх готують на молоці, кефірі, сметані, воді і т. д. І сьогодні мова піде про дивовижних коржиках на розсолі.
    Узбецький коржик
    Узбецький коржик
    Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили